GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Çakşır Kökü Öğütülmüş Çakşır Otu Kökü Çakşır Tozu 250gr

108,83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GLŞ ŞİFAHANEM ORGANİK AKTAR Çakşır Kökü Öğütülmüş Çakşır Otu Kökü Çakşır Tozu 250gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLŞ Şifahanem Aktar Organik Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5484758065200019 Vergi Kimlik Numarası: 7960830601
    Bu ürün GLŞ Şifahanem Aktar Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Glş Şifahanem Oraganik Aktardan Alacağınız Bütün Şifalı Bitkilerde Zirai Tarımın Yapılmadığı Zirai İlaçlamanın Yapılmadığı Doğada Kendiliğinden Doğal Ve Organik Olarak Yetişen Şifalı Bitkilerin İç Etken Maddesinin En Zengin Olduğu Döneminde Özenle Toplanarak Isıl işem Görmeden (Fırınlanmadan) Doğal Olarak Kurutulup Tüm Hijyen Kuralları Uygulanarak Hazırlanır. Glş Şifahanem Oraganik Aktardan Alacağınız Bütün Ürünler Yeni Mahsüldür, Son Kullanma Tarihi Gelmiş Veya Yaklaşmış Ürünler Asla Gönderilmez, Bilmelisinizki Şifalı Bitkilerde Bir Seneden Sonra Etkisini Azalır Glş Şifahanem Oraganik Aktardan Aldığınız Ürünlerinin Ambalajları Kare Kod Hologramlıdır... Siparişinize Özel Olarak Pandemi Kurallarına Uygun Olarak Özenle Paketlenir... Glş Şifahanem Organik Aktardan Alacağınız Tüm Öğütülmüş Ürünler Siparişinize Özel Olarak Taze Öğütülür Asla Hazırda Bekletilmiş Ürün Gönderilmez.... Glş Şifahanem Organik Aktar: Şifahanem Mersin Firmasının İnternet Platformlarındaki Mağaza Adıdır....
Geri Bildirim Ver