Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm

389,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polen Kozmetik Satıcı Ünvanı: POLEN KUAFÖR ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732121353900001 Vergi Kimlik Numarası: 7321213539
    Bu ürün Polen Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Glock parfümden efsane yenilik
  • çikolatanın parfüme dönüştüğü muazzam kokusu şimdi sizlerle.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm

Koku, insanları tanımlayan en önemli unsurlardan biridir. Akılda daha iyi kalmak için çoğu kişi bir imza kokusu olsun ve bu kokuyla anılsın ister. Kaliteli ve kalıcı bir parfüm kullanmak bu açıdan çok önemlidir. Glock erkek parfümü ile hem imza kokunuzu bulabilir hem kalıcı parfümün gün boyu süren rahatlığını sürebilirsiniz. Ürün kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Kalıcılığıyla da ön plana çıkar.

 
  • Glock erkek parfümü çikolatalı bir kokuya sahiptir.
  • Glock erkek parfümü 100 ml olarak satılmaktadır.
  • Glock erkek parfümü 48 saat boyunca kalıcıdır.

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm Özellikleri

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm Özellikleri

Glock erkek parfümü uzun süre kalıcı bir parfümdür. 48 saat boyunca kalıcılığı süren erkek parfümü hoş kokusu ile öne çıkmaktadır. Glock erkek edp çikolatalı parfüm 100 ml şişesi içerisinde gelir. Böylece uzun soluklu bir kullanımın olmasını sağlar. Glock erkek parfümü çikolatanın parfüme çevrilmiş halidir denilebilir. Eşsiz kokusu ile resmen iki boyunca en sevdiğiniz kokuyu kullanabilirsiniz. Kalıcı olması için bir kaç fısın yeterli olduğu erkek parfümü hem erkek parfümü olduğu için hem de çikolatalı bir parfüm olduğu için orta ağırlıkta kokan bir parfümdür. Glock erkek parfümü satışı sırasında kutulanır. Kutusu ile satışa sunulur. Satış yapıldıktan sonra yetkililer ile temasa geçerek hediye paketi olması sağlanabilmektedir. Hem hediye olarak hem de kişisel kullanım için alınabilen bu Glock çikolatalı erkek parfümü Türkiye’de üretilmiş yerli bir parfümdür. Şık tasarımlı şişesi ve özeli kutusu ile sadece koku ile değil görüntüsü ile de kullanıcıları memnun eder. Kaliteli içeriği hoş kokusu ile çikolata seven kişilerin en sevdiği parfüm kalmak için en harika aday olabilir.

 

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm Kullanımı

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm Kullanımı

Glock erkek edp 100 ml çikolatalı parfüm kullanıma hazır bir şekilde gönderilir. Tek yapmanız gereken kutusundan çıkarıp kullanmaktır. Fakat tabi ki Glock çikolatalı parfümü daha uzun süre kalıcı hale getirmek için yapmanız gereken bazı şeyler bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi parfümü temiz tene sıkmaktır. Böylece parfüm tene çok daha iyi bir şekilde yerleşir ve daha kalıcı olur. Parfümü nasıl sıktığınız kadar vücudunuzun hangi bölgelerine sıktığınız da oldukça önemlidir. Atar damarların olduğu bölgeler vücudun en sıcak bölgeleridir. Parfümü bu bölgelere sıkmak parfümün gün içinde kan akışı ile birlikte tekrar tekrar aktive olmasını sağlar. Böylece kalıcı olan parfümünüz gün içinde resmen yeniden parfüm sıkmışsınız gibi yenilenir. Ek olarak Glock çikolatalı erkek parfümünü havaya sıkarak altından da geçerseniz daha doğal bir şekilde vücudunun her yerine yayılmasını da sağlamış olursunuz. Parfümü sıktığınız miktarı ayarlamak da oldukça önemlidir. Çünkü parfüm yanlış ve çok az sıkıldığında nasıl kokusu duyulmuyor ve kokusu normale göre nispeten daha hızlı uçuyorsa çok fazla sıkıldığında da kokunun aşırı yoğun olmasından dolayı kokunun hoşluğu kaybolacak ve boğucu bir yoğunluktan şaka bir şey kalmayacak. Bu yüzden parfümü sıkarken miktarı doğru ayarlamaya özen gösterin.

 

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm Kimler İçin Uygundur?

Glock Erkek Edp 100 ml Çikolatalı Parfüm Kimler İçin Uygundur?

Glock edp çikolatalı parfüm erkek kullanıcılar için üretilmiş bir parfümdür. Ama tabi ki bu tarz orta ağırlıkta olan ve çikolata esanslı kokular seven kadın kulanıcların da kullanımı için uygu olablmektedir. Çikolatalı esansı lie orta ağırlıkta bir kokusu olan Glock erkek parfümü kalıcı bir koku isteyen ve de orta ağırlıkta bir kokusu olan parfümler kullanmayı seven ve tercih eden kişiler için oldukça uygun bir parfümdür. Glock edp erkek parfümü hediye olarak almak için de güzel bir tercihtir. Erkek yakınlarına hediye almak için parfümü tercih eden kişiler tarafından da Glock erkek çikolatalı parfüm alınabilir. Glock edp erkek çikolatalı parfümü almış ve kullanmış kişilerin yorum ve deneyimlerini okuma için Glock erkek edp 100ml çikolatalı parfüm yorum kısmına bakabilirsiniz. Ek olarak Glock erkek edp 100ml çikolatalı parfüm fiyat bilgisi ve detayları Trendyol'da yer almaktadır.