Givenchy Linderdit Rouge Kadın Edp 80 ml

2.399 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.550 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
3.948,50 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
3.948,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.949 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Givenchy Linderdit Rouge Kadın Edp 80 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gland Kozmetik Satıcı Ünvanı: YÜKSEL ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2240938644
    Bu ürün Gland Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Givenchy Lınderdıt Rouge EDP 80 Ml

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 80 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Givenchy 3274872428058 L'interdit Rouge Edp 80 ml Kadın Parfüm

Givenchy L’interdit Rouge 3274872428058 EDP 80 ml kadın parfümü, çiçeksi kokusuyla büyüleyici bir güzelliğe sahiptir. Göz kamaştırıcı şişesiyle şıklığın âdeta tanımı olan bu parfüm, oldukça kalıcı bir kokuya sahip olduğu için yalnızca birkaç püskürtme tüm gün güzel kokmanızı sağlar. Yoğun yasemin kokusunun birçok uyumlu esansla birleştirildiği bu parfümün notaları, her an bir başka hissin yaşanmasını sağlayacak kadar çeşitli ve keyiflidir. Simgesel kırmızı rengin cüretkâr tutumu temsil ettiği bu şişe, içinde sakladığı kokunun sınırları aşan özelliğini vurgular. Kalabalık ortamda dahi kokusuyla iz bırakmak isteyenler için üretilen Givenchy L’interdit Rouge EDP 80 ml kadın parfümü, son derece akılda kalıcı esanslara sahiptir.

  • Çiçeksi bir kokudur.
  • Yüksek kalıcılığı bulunur.
  • 80 ml’lik şişededir.

Givenchy L'interdit Rouge EDP Kadın Parfümün Esans İçeriği Nedir?

Givenchy L'interdit Rouge EDP Kadın Parfümün Esans İçeriği Nedir?

Givenchy L’interdit EDP 80 ml’lik şişesiyle birçok uyumlu esansın birleşimini sunar. Yasemin kokularının yoğunluğuyla bir ahenk yakalayan tüberoz çiçeği, kendi başına büyüleyici bir his yaratırken uyumlu tonlarla birleştirilmiştir. Güneşin ilk ışıklarıyla kokusunu yayan tüberoz çiçeği şişenin içine sığdırılarak sıcaklığın ten üzerinde hissedilmesini amaçlar. Bu uyumun çok daha akılda kalıcı olmasına yardımcı olan pimento yaprakları, kan portakalı ve zencefil esansları, parfümün imzası niteliğindedir. Çiçek kokularının baharatlı bir hâle bürünmesine yardımcı olan bu içerikler sayesinde koku, kullanan herkeste farklı bir etkileşime girebilir. Bu sayede Givenchy L’interdit Rouge 3274872428058 EDP 80 ml kadın parfümü, kullanan kişiyle tam olarak özdeşleşir ve unutulmaz bir hâle gelir.

Givenchy L'interdit Rouge EDP 80 ml Kadın Parfüm Kalıcı mıdır?

Givenchy L’interdit Rouge EDP 80 ml kadın parfümü, kırmızı şişesiyle kokunun son derece şık bir izlenim bırakacağını haber verir. Kullanan kişinin imzası olacak bu koku, kalıcılığıyla da göz kamaştıran bir başarıya sahiptir. Kokunun ne denli yoğun olması isteniyorsa buna göre bir uygulama önerilen bu parfüm, saçın üstünden sıkıldığında hafif ama bir o kadar etkileyici hâliyle üzerinizde asılı kalır. Daha yoğun şekilde parfüm kullanmayı sevenlerse ürünü boyun, kulak arkası ve bilekler gibi nabız noktalarına püskürterek kokunun çok daha aromatik olmasını sağlayabilirler. EDP olarak imal edilen bu ürün, yüksek dozda parfüm yağları içerdiği için son derece kalıcı oluşuyla göz kamaştırır. Kalp notasına ulaşıldığında uzun saatler kalıcı olduğu hissedilen bu parfüm, gün boyu size eşlik eder.

Givenchy L'interdit Rouge EDP Kadın Parfümün Etkisi Nasıldır?

Givenchy L’interdit Rouge 3274872428058 EDP 80 ml kadın parfümünün sahip olduğu eşsiz koku, her kullanıcının teninde çok daha başka bir esansa evrilir. Tenin kokusuyla özdeşleşerek imza niteliği taşıyacak olan bu parfüm, cilt üzerinde sizinle bütünleşerek benzersiz bir hâle gelir. Kıyafetlerde de etkili olan bu büyüleyici koku, teninize direkt olarak temas ettiğinde kalıcılığı artar ve sizinle gün boyu kalarak girdiğiniz her ortamda fark edilmenizi sağlar. Givenchy L’interdit Rouge 3274872428058 EDP 80 ml kadın parfümü yorumları, ürünün son derece kalıcı bir özelliğe sahip olduğunu gösterir. Deneyen herkes, esansların kalıcılığının yanı sıra ürünün kalp notasının ne denli büyüleyici olduğundan bahseder. Siz de kokunuzun girdiğiniz ortamda imzanız olmasını isterseniz Givenchy L’interdit Rouge 3274872428058 EDP 80 ml kadın parfümü fiyatını Trendyol üzerinden inceleyerek güvenle sipariş edebilirsiniz. Dilediğiniz yere yalnızca birkaç kolay işlemle getirilmesini sağlayabileceğiniz bu parfüm, uzun süre boyunca size eşlik edecek özellikleriyle vazgeçilmezlerinizden biri olmaya adaydır.