Givenchy Givency Linterdit Kadın Parfümü Edp 80 Ml

2.299 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.550 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
3.998,50 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
3.998,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Givenchy Givency Linterdit Kadın Parfümü Edp 80 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gland Kozmetik Satıcı Ünvanı: YÜKSEL ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2240938644
    Bu ürün Gland Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Givency Linterdit Kadın Parfümü Edp 80 Ml

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 80 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Givenchy L'interdit Edp 80 ml Kadın Parfüm 3274872372153

Givenchy l'interdit Edp 80ml usta parfümörler Dominique Ropion Anne Flipo ve Fanny Bal tarafından özel olarak geliştirilmiş olan bir kadın parfümü olma özelliği taşıyor. İçeriğinde bulunan beyaz çiçek buketi, portakal çiçeği yasemin ve sümbülteberin müthiş uyumundan oluşuyor. Bu parfüm çeşidinin üst notaları tamamı ile beyaz çiçek buketi portakal çiçeğinden oluşuyor. Orta notaları ise yasemin sümbülteber ile eşsiz bir uyum yakalıyor. Alt notalarında vetiver paçuli kullanılmış olan Givenchy l'interdit Edp 80 ml kadın parfüm cesur ve yenilikçi bir şekilde geliştiriliyor. Givench kalitesi, sizi büyüleyici ve unutulmaz biri olarak sunmaya davet ediyor. Givenchy, sizlerin tüm zarafetini adeta açığa çıkarıyor. Kendinizi her daim rahat, şık ve bakımlı hissetmenizi sağlayacak etkileri ile bu parfüm adeta baş döndürmeyi de ihmal etmiyor.

  • Özel Formül
  • Müthiş Uyumlu Notalar
  • Cesur ve Yenilikçi Tasarım

Givenchy L'interdit Edp 80 ml Kadın Parfüm Yorumları

Givenchy L'ınterdıt Edp 80 ml kadın parfüm 3274872372153 tüm notalarında birbirinden değerli ve çeşitli çiçek türlerini barındırıyor. Birbirleri ile eşsiz bir uyum içerisine girmeyi başaran bu çiçekler size üstün bir koku performansı sunuyor. Bu sayede aradığınız çiçek kokusuna üstün kaliteli etkenler ile ulaşma imkânınız bulunuyor. Givenchy L'interdit Edp 80 ml kadın parfüm yorumları noktası söz konusu olduğunda da parfümün eşsiz çiçek kokuları sunması ön plana çıkıyor. Ayrıca buna ek olarak parfümün uzun süre kalıcı etkiye sahip olması, tek sıkışta direkt olarak vücudunuzdaki bölge ile uyum içerisine girmesi de kullanıcıları epey memnun etmeyi başarıyor. Cesur ve yenilikçi şişe tasarımı, yaş alanlarınızda adeta dekor unsuru olarak kendini ön plana çıkarıyor. Hafif ve şık tasarımlı şişesi ile parfümü her daim çanta ve seyahat bavullarınızda taşıma imkânınız da bulunuyor.

Givenchy L'interdit Edp 80 ml Kadın Parfüm Etkisi

Givenchy L'interdit Edp 80 ml Kadın Parfüm fiyatı ile de sizlerin tüm beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Givenchy L'interdit Edp 80 ml kadın parfüm indirimleri ile çok daha uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu özel olarak geliştirilmiş olan parfüm çeşidi aroma yoğunluğundan dolayı daha dayanıklıdır. Bu parfümün kalıcılığını daha da artırmak için; tamamlayıcı ürünlerle birlikte kullanılmalı ve giysiler yerine temiz cilde uygulanmalıdır. Cildinize sıktığınız kadın parfümü, ince teninizin olduğu bölgede olmalıdır. Bilekler, kulak arkası, diz arkasına parfümü yeteri kadar sıkarak eşsiz kokabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özel formülü ile sizlerde hem rahatlatıcı bir etki uyandıran hem de aynı şekilde kendinizi her daim ferah hissetmenizi sağlayan parfümün alt notaları, orta notaları ve üst notaları birbirinden değerli çiçeklerin eşsiz uyumundan meydana gelerek sizlerin gün boyu kendini bakımlı, temiz ve özgüvenli hissetmesine de yardımcı oluyor.

Givenchy L'interdit Edp 80 ml Kadın Parfüm İçeriği

Givenchy L'interdit Edp 80 ml kadın parfüm satın al seçenekleri üzerinden bu parfüm modelini kolay ve hızlı bir şekilde alışveriş sepetinize ekleyebilir, zarafetinize adeta katkı sağlayabilirsiniz. Givenchy L'ınterdıt Edp 80 ml kadın parfüm içeriği zengin oluşu ile sizleri kendine çekmeyi başarıyor. Givenchy L'interdit Edp 80 ml kadın parfüm içeriğinde bulunan beyaz çiçek buketi portakal çiçeği, yasemin ve sümbülteber sizin kendinizi daha zarif hissetmenizi son derece sağlarken aynı zamanda sizlerin kendini daha rahat ve özgüvenli hissetmesini de sağlıyor. 24 saate varan kalıcı etkisi ile bu parfüm tüm kadınların favorisi haline gelmeyi başarıyor. Beyaz çiçek buketi ve sümbülteber sizlere ferah bir koku sunarken portakal çiçeği ve yasemin çiçeği parfümü çiçeksi kokular ile buluşturuyor. Trendyol'da bulabileceğiniz bu özel formüllü tasarımı siz de anında sipariş vererek satın alabilirsiniz.