Givenchy Irresistible Kadın Parfümü Edp 80 Ml

3.496,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
3.496,94 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.496,42 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.452,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Givenchy Irresistible Kadın Parfümü Edp 80 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HİKAYE IRRESISTIBLE GIVENCHY, sizi kararlı bir şekilde özgür olmaya davet eden bir parfüm. Manyetik cazibesi ile bizi özgürleştirici dalgalarla bir çıkış dansına çeken karşı konulmaz bir kadının kokusu. Kendiliğinden baştan çıkarmaya ve kendiniz olma özgürlüğüne davet. KOKU NOTALARI Parlak sarı bir ahşabın tonlarıyla dans eden coşkulu bir gül. Kokuya canlılık veren armut ve amberin ışıltılı notaları. Usta parfümörler Fanny Bal, Dominique Ropion ve Anne Flipo'nun imzası olan bu meyvemsi çiçeksi odunsu koku, çekicilik ve kadınlık konsantresidir. ŞİŞE Prizmanın anahtar kodlarını yeniden yorumlayan şehvetli ve yuvarlak açılara sahip kare bir siluet. İnce, narin, zarif çizgiler. Tüm şeffaflığıyla prizma şekilli cam, parlak bir suyun pembemsi tonunu incelikle sunar. Ultra kadınsı, pembe bir kurdele bu kararlı Couture şişenin kapağının altını sarar.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 80 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Givenchy Irresistible Edp 80 ml Kadın Parfüm

Büyüleyici ve karizmatik kokusuyla etkisi altında bırakacak olan Givenchy Irresistible EDP 80 ml kadın parfüm ile üzerinizde cezp edici bir intiba bırakabilirsiniz. Ürün, sağladığı kalıcı etkiyle özellikle özel günlerde ihtiyaç duyacağınız kalıcı etkiyi sağlar. Gül kokusunun muhteşem içeriği ile özdeşleşmiş harika bir parfümdür. Çekiciliğinizi ön planda tutmanıza yardımcı olacak kokusu ve kalitesiyle büyüleyici bir parfüme sahip olabilirsiniz. Şeffaf prizma şekilli cam kutuda pembe renkte olan bu ürün hem kokusu hem de rengiyle ilgi çekicidir. Şişe tasarımıyla kokunun muhteşem birleşimi kullananların favorileri arasındadır. Dişiliğinizi ön plana çıkaracak bir üründür. Kokuya taze bir etki katan armut ve amberin birleşimi sıradanlıktan uzaktır. Ayrıca stilinizi tamamlayarak güne güzel başlamanızı mümkün kılar. Ürüne dilediğiniz zaman 3274872400733 koduyla ulaşabilirsiniz.

  • 80 ml’lik özel şişe
  • Özel formül
  • Kalıcı etki

Givenchy Irresistible 80 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Givenchy Irresistible 80 ml Kadın Parfüm Özellikleri

Givenchy Irresistible EDP gün boyu kalıcılık sağladığı için yoğun günlerde kurtarıcınız olur. Usta parfümörlerin imzasını taşıyan bu ürünü deneyen kadınlar oldukça beğenir. Meyvemsi, çiçeksi, odunsu olan bu koku farklı beğenileri olan kişilere hitap eder. Üründe baskın olan gülün diğer malzemelerle uyumu taze bir kokuya sahip olmanızı mümkün kılar. İçeriğindeki aromatik koku girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzeriniz çekmenizi sağlar. İçeriği ve etkisiyle harika bir deneyim sunan ürünü satın alabilir ve bu etkilere sahip olabilirsiniz. Givenchy Irresistible EDP 80 ml kadın parfüm satın alarak bu büyüleyici etkiyi teninizde hissedebilirsiniz. Ayrıca ürün, şık görünümü ve kokusuyla akılda kalan bir hediye alternatifi olabilir. Özel günlerde ya da sürpriz yapmak istediğinizde Givenchy’nin bu ürününü değerlendirebilirsiniz. Ürünle ilgili öğrenmek istediğiniz bilgilere göz attıktan sonra dilerseniz birkaç adımda satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Givenchy EDP 80 ml Kadın Parfüm Kullananlar

Givenchy EDP 80 ml Kadın Parfüm Kullananlar

Büyüleyici kokusuyla sizi kendinizden alıp götürecek olan ürün, şık tasarımlı ambalajında sunulur. Cam prizma şeklinde dekore edilen kutu içerisinde şeffaf gül rengi ile sunulan ürün, sadece kokusuyla değil zarif ve estetik sunumuyla da göze hitap eder. Givenchy Irresistible EDP 80 ml kadın parfüm kullananların yaptıkları paylaşımları inceleyerek ürünle ilgili fikir edinmeniz mümkün olur. Hoş kokuya sahip olan bu ürünü istediğiniz zaman sipariş ederek sahip olabilirsiniz. Givenchy Irresistible EDP 80 ml kadın parfüm yorumları kısmında ürünü deneyimleyenlerin paylaşımları bulunur. Ek olarak ürünün özelliklerini detaylı olarak inceleyip fikir edinebilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra 80 ml’lik şişesi sayesinde gün boyu yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca hem evde hem de iş yerinde bir tane bulundurarak taşımanıza gerek olmadan ihtiyaç duyduğunuzda yeniden sıkabilirsiniz.

Irresistible Edp 80 ml Kadın Parfüm Fiyatı

Irresistible Edp 80 ml Kadın Parfüm Fiyatı

Etkileyici bir parfümde aradığınız her şey bu üründe yer alır. Ürünün kalıcı etkisi sayesinde bir parfümden beklediğinizin çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Ürünü bilek ya da boyun gibi vücuttaki sıcak bölgelere uygulamak kalıcılığını artırır. Özellikle yoğun iş temposuna sahipseniz bu ürün sayesinde görünümünüzü hoş kokunuzla tamamlayarak güne başlayabilirsiniz. Kadınların sevdikleri bakım ürünlerinden biri de güzel kokuya sahip parfümlerdir. Ürün gerekli testlerden geçerek satışa sunulduğu için güvenle kullanabilirsiniz. Kaliteli içerik ve estetik tasarım ile hazırlanmış olan ürünü uygun fiyat aralığında satın alabilirsiniz. Givenchy Irresistible EDP 80 ml kadın parfüm fiyatı uygun aralıklarda tutulur. Dönemsel olarak indirime giren bu ürünü takip ederek fiyatı düştüğünde haberdar olabilirsiniz. Hesaplı alışverişin adresi olan bu Trendyol üzerinden ürünü satın alabilirsiniz. Alışverişinizi avantajlı olarak gerçekleştirip ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.