Genel Markalar İnsanlığın Geleceği - Beyin Sizsiniz 3 - İsmail Hakkı Aydın 9786050663143

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,24 TL
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar İnsanlığın Geleceği - Beyin Sizsiniz 3 - İsmail Hakkı Aydın 9786050663143

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnsanlık yaşanabilir bir geleceğinin olabilmesi için dünyadan ayrılacak. Siz de ayrılmak ister misiniz? Robotların insanlardan üstün olduğu yeni bir yaşam biçimi ortaya çıkacak. Sizce bu olası mı? Yapay organlarla yaşayıp yaşlanacağız. Gelecekte organ marketlerinden yapay organ siparişi verir misiniz? Beynimizdeki bilgileri istediğimiz kişiye aktarabileceğiz. En sevdiğiniz arkadaşınıza aktarmak ister misiniz? Beyinlerimiz hacklenme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Biraz önce en sevdiğiniz arkadaşınıza aktarmayı bir an olsun düşündüyseniz, bu cevabı tekrar düşünmeye ne dersiniz? Ücretsiz kullandığımız ürünler yüzünden aslında bizler de ürün olacağız. Vazgeçilmezlerimizden sosyal medya sitelerinin ücretsiz olmasını bu konu çerçevesinde değerlendirmek ister misiniz? Beyinlerimize çip takılacak. Ben buna asla izin vermem diyenlerdenseniz, sizce gelecekte bu kararınızın arkasında gerçekten durabilecek misiniz? İnsanlık modern köleler hâline dönüşecek. Şu an buna ihtimal bile vermiyor musunuz? Tüm dünyada geçerli dijital kimlik kullanılmaya başlanacak. Asla kullanmam diyenlerden misiniz? Elinizde tuttuğunuz bu kitabın da bir canı var. Bunu biliyor muydunuz? Gelecekle ilgili merak ettiğiniz ve daha önce hiç duymadığınız gelişmeler hatta aklınızın ucundan bile geçmeyecek tehlikeler... Hepsi ve daha fazlası, bu kitabın sayfalarının arasına sırlanmış, keşfedilmeyi bekliyor. İnsanlığın Geleceği ne bugünden hazırlıklı olmak için siz neyi bekliyorsunuz? Ürün Adı: İnsanlığın Geleceği - Beyin Sizsiniz 3 Ürün Kodu: 9786050663143 Yazar: İsmail Hakkı Aydın Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 584 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Patrick Ferraro
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver