Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem

88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
91,07 TL

Ürün Bilgileri

Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArdKitap Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÇİVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580753732
    Bu ürün ArdKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Phileas Fogg kimsenin hakkinda hiçbir sey bilmedigi zengin ve kibar bir Ingiliz beyefendisidir. Son derece düzenli bir hayat sürer. Titiz ve dakik yasayan biridir. Bir gün, üyesi oldugu 'Londra Bilim Kulübü'nde, gerçeklestirilmesi imkânsiz gibi görünen bir konuda, servetini ortaya koyarak iddiaya girer. Dünyanin çevresini 80 günde dolasacaktir. Hem de hava yolu kullanmadan. Önceden hiçbir ayarlama ve planlama yapmadan dolasacaktir. Fogg, tek bir gecikme ya da tek bir aksilik sonucu her seyini kaybetmesine neden olacak bu imkânsiz yolculuga yardimcisi esliginde koyulur. Türlü zorluklarla karsilasirlar. Yolculuklari sirasinda degisik ülkelere ugrarlar. Kimi zaman fil sirtinda, kimi zaman tren ya da gemiyle yolculuk ederler. Iddia sonucu giristikleri bu yolculuk zaman zaman da heyecan dolu bir kaçisa dönüsür. Çünkü peslerine bir kadini yakmak isteyen insanlar düser. Phileas Fogg ve yardimcisi bu kadinla kaçar. Ayrica bir polis hafiyesinden kaçmaktadir. Çünkü bu polis Phileas Foggun bir bankayi soyduguna inanmaktadir. Ama sonra bunun yanlis oldugu ortaya çikar. Böylelikle 80 günde bu yolculugu bitirmistir. Fakat bitiremedigini sanarak evde durmustur. Ama yardimcisi sayesinde saat farkini anlayip zenginligine zenginlik katmistir. Ve birlikte kaçtigi kadinla evlenir ve mutlu bir hayat sürer. Seksen Günde Devr-i Âlem, Dünyada okunma rekoru kirmis bir kitaptir. Kitabin diger adi 80 Günlük Dünya Gezisidir. Ürün Adı: 80 Günde Devri Alem Ürün Kodu: 9786056997518 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Jules Verne 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için
  • Bu ürün Nubo Life tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kang-mi Yoon
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem

Kitap, çocukların gelişim seviyelerine olumlu yönde etki eden ve hayal güçlerini geliştiren önemli eşyalardan biridir. Siz de çocuğunuzun hayal gücünün geliştirilmesini istiyorsanız Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, oldukça etkileyici bir kurguya sahiptir. Kurgu açısından sunduğu başarı sonucunda öğretmenlerin öğrencilere tavsiye ettiği kitaplar arasında kendine yer bulur. Aynı zamanda çocukların hayal güçlerini gelişmesine olumlu yönde katkıda bulunur. Karar verme veya dakiklik gibi çeşitli önemli becerilere sahip karakteri örnek alarak olmazsa olmaz temel yeterlilikleri öğrenebilmelerine olanak tanır. Aynı zamanda ürün, kapak tasarımı sayesinde çocukların dikkatini çeker. Bu özelliği öğrencilerin motivasyonunun artmasına kaynaklık ederken kitaba karşı olumlu yargı geliştirmelerine olanak tanır. Siz de öğrencilerin hayal gücünün gelişmesine yardımcı olan ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Sağlam dış yapı
  • Dikkat çeken kurgu
  • Göz alıcı kapak tasarımı

Etkileyici İçeriğiyle Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem Kitabı

Etkileyici İçeriğiyle Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem Kitabı

80 Günde Devri Alem isimli kitap, kurgusu sayesinde çocukların dikkatini çeker. Jules Verne tarafından yazılan kitabın konusu eski zamanda yaşayan, sessiz ve kendi halinde bir hayat süren karakterin macerasını anlatır. Başkahraman, konuşma esnasında bir bahse dahil olur. Dakikliği ile öne çıkan karakter, 80 günde dünyanın gezilebileceği fikrini göstermek amacıyla bir yolculuğa çıkar. Fakat yolculuk esnasında peşine takılan polisler ve yerli halkın engellemeleri ile baş etmek zorundadır. Kitap kurgusu, karakterin zorlu yolculuk sonucunda bahsi kazanarak servetine serbest mi katacağı yoksa bahsi kaybederek tüm mal varlığından yoksun bir hayata mı devam edeceği bilinmezi etrafında şekillenir. 80 Günde Devri Alem kitabı, dikkat çeken kurgusu sonucunda farklı yaş aralığında bulunan çocuklar tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Çocukların eğlenceli ve kaliteli bir şekilde zaman geçirebilmelerine yardımcı olur. Siz de bu eseri okuyabilirsiniz.

Memnuniyet İçeren 80 Günde Devri Alem Jules Verne Yorumları

Memnuniyet İçeren 80 Günde Devri Alem Jules Verne Yorumları

Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem yorumları çocukların ürünü büyük beğeni ile karşıladıklarını ortaya koyan niteliklere sahiptir. Kitap, oldukça dikkat çeken bir kapak tasarımına sahiptir. Mavi gibi değişik tonların hakim olduğu dış tasarımı, çocuklar tarafından büyük ilgi ile karşılanır. Aynı zamanda üzerinde bulunan hava balonu gibi çeşitli figürler, çok sayıda öğrencinin ürüne olumlu bir şekilde yaklaşmasına olanak tanır. Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Ürün, dikkat çeken bir kurguya sahiptir. Kurgusu sayesinde çocuklarına okuma alışkanlığı kazandırmak isteyen çok sayıda ebeveynin tercihleri arasında kendine yer edinir. Aynı zamanda hediyelik eşya olarak da büyük talep alır. Siz de çocuğunuzun eğlenerek öğrenmesini sağlayan bir hediye etmek isteyip beğenmesi konusunda tereddütler yaşıyorsanız kaliteli ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem Fiyatı

Bütçe Dostu Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem Fiyatı

Girdap Kitap 80 Günde Devri Alem fiyatı ürünün özellikleri dikkate alınarak ortaya konur. Kitap, özellikleri sayesinde oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Çocukların okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olan ürün, yetişkinlerin eğlenceli ve kaliteli bir şekilde zaman geçirebilmesine kaynaklık eder. Yetişkinler ve çocuklar tarafından okunan içeriği sayesinde ürün, aile bireylerinin bir arada eğlenceli zaman geçirebilmelerine yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde fark yaratan kitap, çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda ürünün kurgusu, çocukların hayatına olumlu etkide bulunur. Kararlılık ya da dakiklik gibi çeşitli yeterlilikleri kazanmalarında büyük katkı payına sahiptir. Siz de çocukların okuma alışkanlığı kazanmasında büyük rol oynayıp aile bireylerinin iletişimini güçlendiren ürünü Trendyol aracılığı ile rahat ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.