Giorgio Armani Si Passione Edp 100 Ml Kadın Parfüm 3614271994844

5.850 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.585 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.582 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.972,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.076 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Giorgio Armani Si Passione Edp 100 Ml Kadın Parfüm 3614271994844

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARMANI BEAUTY Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün ARMANI BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Giorgio Armani'nin cesur ve feminen kadınlar için yarattığı kadın parfümünü Sì Passione ile tutkularınızı serbest bırakmaya hazır olun. Armani'nin sembolik Sì parfümünün güçlü bir şekilde yeniden yorumlanması olan, Sì Passione, Giorgio Armani'nin kadınsı parfümlerinin kişiliğine yeni bir boyut getiriyor. Karşı konulmaz bir zarafet, güç ve bağımsızlık karışımı. Kendine güvenen bir kadın için yaratılmış, "evet" demeye cesaret eden yoğun ve eşsiz bir koku. Tutkuları vurgulayan Kırmızı bir şişeyle çevrili gerçek bir özgüven konsantresi. Sì Passione, ilk sıkıldığı andan itibaren adeta bir adrenalin patlaması gibi baharatlı pembe biber notaları ile yoğun bir tazelik ve parlaklık hissi sunuyor. Bu tutkulu açılışın ardından, yoğun ve parlak armut, kokuya daha fazla cüret vermek için ikonik sulu frenk üzümü ile bütünleşiyor. Çiçeksi kalp notaları, pembe ve kadınsı yasemin ile titreşiyor. Tutku tarafından yönlendirildiğinde inanılmaz bir güç gösteren kırılgan bir kadın gibi güçlü bir koku ortaya çıkıyor. Meyvemsi dokusu bu kokuyu bağımlılık hissi katıyor ve eğlenmek için gerçek bir tutku daveti oluşturuyor. Yüzlerce denemeden sonra Giorgio Armani, parlak kırmızı lake şişeyi mükemmelleştirdi ve bu parfümü tutkuları ile yaşayan cesur kadınlar için mükemmel bir hediye haline getirdi. Armani Beauty’nin ikonik likit mat ruju Lip Maestro 400 numara ile kombinleyebilirsiniz
  • Zarif ve cesur Armani kadınlarının tutkularını serbest bırakacak güçlü bir koku. Kullanım Şekli: vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz. Boy:100 ML Tip:EDP Cinsiyet:KADIN Yaş Grubu:KADIN

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Giorgio Armani Si Passione Edp Kadin Eau De Parfum 100 Ml

Giorgio Armani Si Passione EDP Kadın Eau De parfüm piyasaya çıktığı andan beri birçok kadının koku konusundaki odak noktalarından olur. Parfüm güçlü ve kendine güvenen kadınların kokularının da etkileyici olması için ortaya çıkarılmış nadide ürünlerden biridir. İçindeki bileşenleri ile kalıcılığını ve etkileyiciliğini hat safhalarda tutan Si Passione tek bir kere sıkıldığında bile etkili bir koku sağlar. Ürünün özenle tasarlanan kokusu bir yandan kadınlığın zarifliğini vurgularken bir yandan da çekiciliği ön plana çıkarır. Ürüne 3614271994844 kodu ile çok kolay bir şekilde ulaşmanız mümkündür. Sizler de etkileyici bir kokuyla stilinizi tamamlamak istiyorsanız Giorgio Armani Si EDP 100 ml kadın parfümü alarak ürünün kalıcı etkisinden faydalanabilirsiniz.

  • EDP parfüm
  • 100 ml’lik şişe
  • Dört mevsim kullanmaya uygun

Giorgio Armani Si Passione EDP Kadın Parfüm Özellikleri

Giorgio Armani Si Passione EDP Kadın Parfüm Özellikleri

Günümüzde çağdaş, güçlü kadınların etkili temsilcilerinden biri olan Giorgio Armani Si Passione EDP 100 ml kadın parfüm zengin içerikleriyle sizlere muazzam bir koku sunar. Si Passione’nın üst noktasında kullanılan Frenk üzümü nektarı ve armut fresh ve dört mevsim baharı yaşıyormuş gibi hissetmenizi sağlar. Bu bahar hissine orta noktadaki gül ve yasemin kokusu eklenince ortaya tutkulu ve etkili bir esans çıkar. Si eau de parfum Giorgio Armani ürününün bu muhteşem koku içeriği yanında uzun süreli kalıcı olma özelliğiyle de gün boyunca bir kere sıktığınızda bile yeterli olur. İşte tüm bu özellikleriyle Si Passione aranan ürün olma kavramına tam olarak uyar. Dünyanın popüler parfüm markalarından biri olan Giorgio Armani’nin kalitesine yakışan bu formül güçlü kadınların aradığı ve tercih ettiği baş döndürücü ürün olarak değerlendirilebilir.

Kaliteli Giorgio Armani Si Passione EDP Kadın Parfüm

Kaliteli Giorgio Armani Si Passione EDP Kadın Parfüm

Giorgio Armani markasının çok beğenilen ürünlerinden biri olan Si Passione benzersiz kokusuyla tüm dünyadaki çağdaş kadınlara hitap eder. Koku dünyada Giorgio Armani Si Passione EDP kadın eau de parfüm kullananlar bazında ele alındığında ürünün uzun süreli etkisinin beğenildiği görülebilir. Tüm kadınların severek ve hayranlıkla kullandığı bu koku şahane etkileriyle herkesin yüzünü güldürür. Kullananlar tarafından yapılan Giorgio Armani Si Passione EDP kadın eau de parfüm yorumları bu etkiyi sizlere kolaylıkla aktarabilir. Ürün hakkında yapılan bu yorumlar kokunun size uygun olup olmayacağı konusunda yardımcı olabilir. Aynı zamanda bu yorumlar da parfümün içerdiği notaların nasıl hissettirdiğine, şişe tasarımına, hangi mevsimde kullanıma uygun olduğuna dair paylaşımlar da bulunur. Ürünün özelliklerini ve yorumları inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz detaylı bilgiye ulaşmanız mümkündür.

Giorgio Armani Si Passione EDP Kadın Parfüm Fiyatı

Giorgio Armani Si Passione EDP Kadın Parfüm Fiyatı

Giorgio Armani Si Passione EDP kadın eau de parfüm fiyatı markanın sunduğu kaliteye göre uygun bir aralıkta tutulur. Bu eşsiz kokunun yarattığı etkiye çok uygun bir fiyatla sizler de sahip olabilirsiniz. Ürün sıktıktan sonra açığa çıkan meyvemsi koku hem kullanan kişinin hem de çevredekilerin beğenisini toplar. Ürünün Trendyol üzerinden özel koduyla kolayca bulabilir ve istediğiniz zaman sahip olabilirsiniz. Hem muazzam kokusu hem de yoğun kalıcılığı ile üzün süre üzerinizden çıkmayacak bu uygun fiyatlı parfüme siz de hemen sahip olabilirsiniz. Ürünün parlak kırmızı lake şişesi kokusu kadar ilgi çeker. Bir kere kullandıktan sonra değişmez tercihiniz olacak eşsiz Giorgio Armani Si Passione EDP kadın eau de parfüm satın alarak istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Dilerseniz kokuyu sizin için değerli olan birine armağan edebilirsiniz.