Giorgio Armani My Way Edp 30 Ml Kadın Parfüm 3614272907652

2.300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.070 TL

Ürün Bilgileri

Giorgio Armani My Way Edp 30 Ml Kadın Parfüm 3614272907652

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARMANI BEAUTY Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün ARMANI BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Giorgio Armani'nin yeni kadın parfümü My Way'in eşsiz dünyasını keşfedin. My Way, ufkunuzu genişletmeniz ve dünya çapında yeni deneyimler yaşamanız için bir davetiyedir. Baş döndüren beyaz çiçeklerden oluşan bir buket, dünya metaforu olarak yaratılmış tılsımlı bir şişede saklanmaktadır.My Way, ufkunuzu genişletmeniz için, sizi dünyanın her hangi bir yerinde denk gelebileceğiniz anlamlı deneyimlere çağıran bir kokudur. Açık fikirli, meraklı, doğayı hisseden ve hem kendini hem de dünyayı keşfetmeye hazır olan kadınların kokusudur.Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır'dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan'dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir. Son olarak, Virginia'nın taze sedir ağacı akorları, kompozisyonu imzalamak için Madagaskar’dan gelen beyaz misk ve şehvetli vanilya ile buluşur.Mavi kapak, bir dünya metaforudur. Mavi, insanlığı birleştiren evrensel renktir. Kapağın çevresindeki altın yüzük, kazanılan her deneyim tarafından aydınlatılan eşsiz bir serüvenin sembolüdür. Giorgio Armani imzasıyla damgalanmış altın yüzükle çevrili olan kapak, yaşanması gereken zarafet dolu dünyayı yansıtır. Bu eşsiz parfüm sürdürülebilirlik ilkesi ile uyumlu olacak şekilde yeniden doldurulabilir formatta üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 30 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Giorgio Armani My Way Edp 30 ml Kadın Parfüm

Çiçeksi kokulara hayran olan kişilerin tercih edebileceği Giorgio Armani kadın parfüm ile günün her saati kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Özel olarak el ile toplanan çiçeklerden elde edilen eşsiz koku ile özel davetlerde şıklığınızı kokunuzla tamamlayabilirsiniz. Gün boyu kendinizi iyi hissetmeniz ve ferahlığı sürdürmeniz için özel formüllü bu ürünü tercih edebilirsiniz. Üretiminde tamamen sürdürülebilir nitelikli çalışmalar gerçekleştirilerek koruyucu bir politika takip edilir. Bu yönüyle de ürünü tercih ederek karbon ayak izini azaltmaya destek olabilirsiniz. Evrensel kokusu ile her anınızı özel kılan bu ürünü dilediğiniz konseptte tercih edebilirsiniz. Kokular kişileri özel kılan ve akılda kalıcılığı artıran yardımcılardır. Özel bir davet ya da etkinlikte akılda kalıcı kokunuzla ortamda bulunarak çevrenizi etkiniz altında bırakabilirsiniz.

  • Sümbülteber çiçeğinin doğal kokusu
  • Şık ve taşınabilir şişe tasarımı
  • Portakal çiçeğinin eşsiz kokusu

Sümbülteber Çiçeği Kokusunu Hissettiren Armani Parfüm

Sümbülteber Çiçeği Kokusunu Hissettiren Armani Parfüm

Hindistan’ın Karnataka eyaletinde elle toplanarak elde edilen sümbülteber çiçeği narkotik bir kokuya sahiptir. Kokusunu evrensel olarak kanıtlayan bu bitkinin son derece hoş ve rahatlatıcı bir kokusu vardır. Giorgio Armani My Way EDP 30 ml kadın parfüm yorumları incelendiği zaman uzun süre kalıcı etkisi ve kolay taşınabilir şişesi ile memnuniyet sağladığı görülür. Ferahlığı hissettiren kokusu ile gün boyu zinde kalmanızı destekleyen bu ürünün kalıcılığı son derece yüksektir. Evrensel olarak bilinirliği olan bu markanın ürününe sahip olarak kendinizi özel hissedebilirsiniz. Şıklığınızı tamamlayıcı etkisi ile zarifliği hissedebilirsiniz. Kokular kişilerin hafızasında kalma özelliği ile bilinir. Siz nerede olursanız olun kokunuz ile bir kişiye kendinizi anımsatabilirsiniz. Bu noktada düzenli olarak kullanacağınız bu ürünü size özel bir hale getirebilirsiniz. Böylece çevreniz tarafından akılda kalıcı bir etki bırakmanız da mümkün bir hal alır.

Taşınabilir Şişesi ile Giorgio Armani Kadın Parfüm

Taşınabilir Şişesi ile Giorgio Armani Kadın Parfüm

Kozmetiklerin kolay taşınabilir olması seyahatlerinizi de kolaylaştırır. Kişisel bakımınızın olmazsa olmaz ürünlerini dilediğiniz lokasyona taşıyarak her daim kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bu nokta özel tasarımlı şişesi ile hem konforu hem de zarafeti eş zamanlı hissedebilirsiniz. Global olarak kullanılan kokunun evrenselliğini öne çıkarma noktasında mavinin gücünden yararlanılır. Mavinin birleştirici gücü ile tasarlanan şık görünümlü kapağı modern bir görünüm sunar. Aromasında ikonik çiçeklerin tercih edildiği bu eşsiz kokuya sahip olarak kendinizi şımartabilirsiniz. Giorgio Armani My Way EDP 30 ml kadın parfüm fiyatı uygun seçeneklerle size sunulur. Kalıcılığının fazla olması birçok müşterinin tercih etmesindeki önemli sebepler arasında yer alır. Sürükleyici kokusu ile uzun süreli kullanımları destekleyen bu ürün, vazgeçilmez bir bağımlılık vadeder. İçeriğinde yer alan vanilya özleri canlılığı hissettirir. Yaz kış kullanımı destekleyen bu özel koku, zamansız olarak tercih edilebilir.

Portakal Çiçeğinin Eşsiz Kokusunu Sunan 30 ml Parfüm

Portakal Çiçeğinin Eşsiz Kokusunu Sunan 30 ml Parfüm

Sıkıldığı ilk anda hissedilen portakal çiçeğinin kokusu parfümü ışıltılı bir hale sokar. Mısır’da elle toplanan bu ürün özenle işlenerek esansı çıkarılır. Özel formül ile birleştirilerek akılda kalıcı bir koku ortaya konur. Üretiminde tamamen doğal yöntemler kullanıldığı için ürüne herhangi bir bozulma meydana gelmez. Sürdürülebilirliği destekleme ve çevreyi koruma adına cam şişe tercih edilerek plastikten uzak durulur. Böylece cam şişe ürünün koruyuculuğu için de önemlidir. Giorgio Armani My Way EDP 30 ml kadın parfüm şişesi yeniden doldurulabilir formda tasarlanır. Bu şekilde de opsiyonel kullanımlar vadeder. Eşsiz kokusu ve akılda kalıcılığı ile pek çok kişi tarafından severek tercih edilen bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Şık tasarımlı şişenin yeniden kullanılabilir olmasına bağlı olarak kendinize özel şekilde farklı ihtiyaçlarınızın kullanımlarında da efektif değerlendirmeler yapabilirsiniz.