Giorgio Armani Code Femme Edp 75 Ml Kadın Parfüm 3360375010972

4.980 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.233 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.333 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.482 TL

Ürün Bilgileri

Giorgio Armani Code Femme Edp 75 Ml Kadın Parfüm 3360375010972

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARMANI BEAUTY Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün ARMANI BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Armani Code Eau de Parfum, öne çıkmaya istekli büyüleyici bir kadın için sofistike ve baştan çıkarıcı bir koku. Bu klasik referans, Giorgio Armani'nin tükenmez bir baştan çıkarma kaynağının çağını açıyor. Armani Code ailesinin ilk parfümü olan Armani Code Eau de Parfum, Armani Code’un zarafetini ve duygusallığını yansıtan çiçeksi bir koku yaratmak için, turuncu çiçek notasının zenginliğini zambak yasemin ve taze zencefil akorları ile birleştiriyor. Estetik kıvrımları ve zarif parlak siyah kapağıyla ikonik Armani Code şişesi, şeffaf bir kalbi olan değerli safir mavi bir elbise içerisinde kokuyu örtüyor. Bu şişenin ince silueti ölümcül bir baştan çıkarmanın simgesidir. Tonka fasulyesi duygusallığına adanmış, taze zencefil vurgular, tatlı vanilya ve değerli ahşap ile kombine edilmiş, şehvetli bir portakal çiçeği notası etrafında inşa edilen bağımlılık yapıcı floriental ve odunsu bir koku. Kullanım Şekli: vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz. Boy:75 ML Tip:EDP Cinsiyet:KADIN Yaş Grubu:KADIN

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Giorgio Armani Code Femme Kadin Eau De Parfum 75 ml

Parfüm, insanın kişiliği hakkında ilk izlenimi oluşturan önemli faktörlerden biridir. Bu önemli görevi üstlenen parfümler, farklı imaj ve tarzı sahip olan kişilerin karakterini yansıtabilmek amacıyla oldukça zengin bir yelpazede seyreder. Siz de sofistike bir karaktere sahip iseniz Giorgio Armani Code femme kadın eau de parfüm 75 ml seçeneğini güven içinde tercih edebilirsiniz. Ürün, büyüleyici ve etki altında bırakan bir kokuya sahiptir. Koku özelliği sonucunda oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Kişinin karakterinin zarafet kazanmasına yardımcı olan ürün, 75 ml şeklinde müşterilere ulaştırılır. İdeal miktar özelliği gösterir. İdeal miktar niteliği, ürünün müşteri gereksinim ve beklentisine cevaplandırılabilmesine kaynaklık eder. Siz de kendi karakterinizi yansıtmak istiyorsanız zarif ve etki altında bırakan kokuya sahip ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Dikkat çeken içerik
  • Uzun süre kalıcılık
  • Büyüleyici ve zarif koku

Etkileyici Giorgio Armani Code Femme Kadın Parfüm

Etkileyici Giorgio Armani Code Femme Kadın Parfüm

Giorgio Armani Code femme kadın eau de parfüm, çok sayıda kişiye etkisi altında bırakacak dikkat çeken bir kokuya sahiptir. Ürünün koku açısından sunduğu başarı, ön plana çıkmasına kaynaklık eder. Armani Code parfüm ailesinin ilk örneği olan ürün, oldukça başarılıdır. Serinin çıkış ürünü kabul edilen bu parfüm, müşteriler tarafından zerafet ve masumiyetin kokusu olarak tarif edilir. Giorgio Armani- Code femme turuncu çiçeklerin benzersiz kokusu ile zambak, yasemin ve zencefil akorlarının eşsiz uyumunu sergiler. Dişil kokular arasında yer alan parfüm, masumiyet ve saflığı simgeler. Bu özelliği sonucunda pek çok müşterinin favori kokularından biri olmayı başarır. Code femme Armani, ideal kalıcılık seviyesine sahiptir. Kalıcılık açısından sunduğu başarı, ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkiler. Gün içerisinde sıklıkla tazelenme ihtiyacı duyulmaz. Siz de bu ürünü deneyebilirsiniz.

Giorgio Armani Code Femme Kadın Parfüm Yorumları

Giorgio Armani Code Femme Kadın Parfüm Yorumları

Giorgio Armani Code femme kadın eau de parfüm 75 ml yorumları; ürünün eşsiz ve cezbedici bir kokuya sahip olduğunu ortaya koyar. Ürün, şişe tasarımı ile de adeta fark yaratır. Zarif kıvrımları ve etkileyici parlak siyah kapağı ile asil bir duruş sergiler. Ürün şişesi, son derece şık ve dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Tasarım açısından başarısı, bu kadın parfümünün görselliğe önem veren müşterilerin de favorisi olmasına kaynaklık eder. Ürün; 75 ml gibi ideal miktarda müşterilere ulaştırılır. Bu özelliği ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Giorgio Armani Code femme kadın eau de parfüm 75 ml kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de uzun süre kalıcılık sergileyip dişil ve zarif bir koku ortaya koyan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Giorgio Armani Code Femme Kadın Parfüm Fiyatı

Giorgio Armani Code Femme Kadın Parfüm Fiyatı

Giorgio Armani Code femme kadın eau de parfüm 75 ml fiyatı; ürünün etkileyici kokusu ve müşterilere ulaştırılan miktar özelliği gibi çeşitli faktörler dikkate alınarak ortaya konur. Kadın parfümü, çiçeksi kokular kategorisinde yer alır. Üst notasında portakal çiçeği ve portakal yapraklarının başarılı uyumu müşterilerin cezbedici bir koku ile karşılanmasına aracı olur. Üst notanın devamını oluşturan orta notalarda ise yasemin ve portakal çiçeğinin eşsiz kokusu parfümün öne çıkmasına kaynaklık eder. Kadın parfümünün alt notasında odunsu kokulara, misk esasına yer verilir. Bu özelliği sayesinde ürün, iz bırakan kokulardan biri olmayı başarır. Kadınsılığı simgeleyen ve baştan çıkarıcı koku olarak tarif edilen ürün, son derece geniş bir kitleye hitap eder. Siz de çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz