Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo Edp 125 ml Erkek Parfüm 3614270254697

2.431 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo Edp 125 ml Erkek Parfüm 3614270254697

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acqua Di Giò Profumo ile Giorgio Armani Giò efsanesine yeni bir boyut katıyor
  • Ünlü İtalyan tasarımcının yarattığı bu çarpıcı parfüm, deniz ve kaya buluşmasından ilham alan, mineral tazeliğiyle sofistike bir etki yaratan, yoğun erkeksi bir koku olarak karşımıza çıkıyor
  • Acqua Di Giò Profumo, bergamotun tazeliğini ve Giorgio Armani'nin şehvetli, ilham veren, neredeyse onla bütünleşmiş hammaddesi olan, bin yıllık tütsünün büyüleyici derinliğiyle ustaca şekillenmiş bir denizel parfüm olarak yaratıldı
  • Modadan esinlenen, gümüş yansımaları olan bu parlak siyah şişe, mineral kayaların sembolize edilmiş halidir
  • Dalgaların gücü ile parlatılmış karanlık bir kayayı andırır
  • Suyun gücünden ilham alınarak yaratılan Acqua Di Giò Profumo doğa ile bütünleşmiş, sportif, karizmatik ve yoğun duygulara sahip erkekler için yaratıldı
  • Kullanım Şekli: Temiz cilde uygulayınız
  • Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 125 ml
  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver

Giorgio Armani 3614270254697 Acqua Di Gio Profumo Edp 125 ml Erkek Parfüm

Popüler kozmetik ürünlerinden Acqua Di Gio Profumo 125 ml parfüm, koku seçiminde hassas olan erkeklerin tercihi olur. Erkeksi aromaların birleşimi ile dikkat çeken bu ürün, kullanıcının maskulen havasını yansıtır. Giorgio Armani markasının özenle hazırladığı koku karışımı, erkeklerin her ortamda fark yaratmasını sağlar. Taze ve ferah tonlarda bir kokuya sahip olan Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EDP 125 ml erkek parfüm, kalıcı kokusu ve yoğunluğuyla kalitesini net bir şekilde yansıtır. Koku karışımı kadar tasarıma da önem veren marka, şık ve çarpıcı parfüm şişesi ile dikkat çeker. Siyah ağırlıklı şişe, sade ve modern duruşuyla kendini gösterir.

  • İçerik: Sardunya, paçuli, bergamot ve bin yıllık tütsüden gelen koku
  • Hacim: 125 ml
  • Etki: Uzun süren kalıcılığa sahip yoğun ve erkeksi koku,

Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo Erkek Parfümünün Kokusu Nasıl?

Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo Erkek Parfümünün Kokusu Nasıl?

Şişe tasarımı ile göze çarpan Giorgio Armani Acqua Di Gio 125 ml parfüm, doğrudan erkeklere hitap eden bir kokuya sahiptir. Çekici aromasıyla kadınlar tarafından da beğenilmektedir. Hem özel günler için hem de günlük kullanım için tercih edilebilir. Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EDP 125 ml erkek parfümü, ünlü İtalyan tasarımcının yaratıcılığı ile ortaya çıkar. Parfümün yaratılışında deniz ve kayanın buluşmasından ilham alınır. Bu ilhamla ortaya mineral tazeliğiyle sofistike etki yaratan bir koku çıkar. Erkeksiliği yoğun olan bu koku, sardunya ve paçulinin mükemmel uyumundan gelir. Üzerine bergamot tazeliği de eklendiği için oldukça ferahlatıcı bir hava taşır. Cezbedici, ilham veren ve Armani'yle bütünleşmiş bir ham madde olan bin yıllık tütsü ise parfümün büyüleyici seviyeye ulaşmasını sağlar.

Giorgio Armani Acqua Di Gio EDP 125 ml Erkek Parfümü Kalıcı mıdır?

Giorgio Armani Acqua Di Gio EDP 125 ml Erkek Parfümü Kalıcı mıdır?

Kalıcılık, bir parfüm için son derece önemli bir detaydır. Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EDP 125 ml erkek parfümü yorumları ürünün kalıcılığını doğrular. Gerçek kullanıcı deneyimine dayanan bu yorumlarda parfümü kullanmış olanlar, kalıcılık konusundaki memnuniyetlerini dile getirir. Özellikle etkisinin gün boyu hissedilir olmasıyla öne çıkan parfüm, birçok kullanıcıdan olumlu dönütler alır. Yorumlardan da anlaşılacağı üzere, Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EDP 125 ml erkek parfüm uzun süren bir kalıcılığa sahiptir. Tempolu günlerde bile etkisini kaybetmez. Kalıcı olmasından dolayı günlük kullanım ve özel günler için uygun bulunur. İş hayatında ya da sosyal hayatta, her zaman ferah bir koku yaymak isteyenler için ideal bir parfüm olarak öne çıkar.

Giorgio Armani Acqua Di Gio EDP 125 ml Parfümü Kimler Kullanır?

Giorgio Armani Acqua Di Gio EDP 125 ml Parfümü Kimler Kullanır?

Giorgio Armani Acqua Di Gio Profumo EDP 125 ml erkek parfümü, etkileyici kokusuyla birçok farklı kullanıcı profiline hitap eder. Yetişkin erkekler için mükemmel bir seçenek olan bu ürün, denizin ferahlatıcı gücünden ilham alınarak yaratılır. Dolayısıyla taze ve ferah koku seven erkekler tarafından da sıkça tercih edilir. Armani Acqua Di Gio Profumo EDP 125 ml erkek parfümü; doğa ile bütünleşmiş, sportif, karizmatik ve yoğun duygulara sahip erkekler için hazırlanır. Maskulen havasını ön planda tutmak isteyen erkekler için uygun olduğu da söylenebilir. Profumo, koku kadar şişeye de önem veren erkeklerin favorileri arasında yer alır. Ürünün hem şık hem de modern şişesi, güzelliğini siyah renginden alır. Şişenin şekli ve yapısı da mineral kayaları temsil eder. Parfümün, kıyafetten ziyade temiz cilde sıkılarak uygulanması önerilir. Bu çarpıcı kokuyu Trendyol'dan kolayca sipariş ederek kullanabilirsiniz.