Genel Markalar Buharlı Far Temizleme Seti, Araba Far Parlatma Seti, Oto Far Temizleyici

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Buharlı Far Temizleme Seti, Araba Far Parlatma Seti, Oto Far Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Whitebox Satıcı Ünvanı: MEHMET EMİN EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3250434693
    Bu ürün Whitebox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buharlı Far Temizleme Seti, Araba Far Parlatma Seti, Oto Far Temizleyici Far Temizleme Cihazı: Gionmax Far Temizleme Cihazı sayesinde solmuş, çizilmiş, sararmış ve kötü görünüme sahip farlarınızı yeni, parlak ve pürüzsüz hale getirebilirsiniz. Far Temizleme Seti Paket İçeriği Far Temizleme cihazı (12 V) 150 ML Far parlatma sıvısı 500-800-1500 Numaralı 3 adet Sulu zımpara 2 Adet Eldiven Far Temizleme Seti Kullanımı Farları sulu zımpara ile dairesel hareketlerle zımparalayınız. Zımparalama işlemine küçük numaralı zımpara ile başlayıp büyük numaralı zımpara ile bitiriniz. Far yüzeyini kurulayın far yüzeyindeki verniğin iyice temizlendiğine emin olunuz. Gionmax Far Temizleme Solüsyonunu cihazın yarısına gelecek kadar içerisine dökün, huniyi cihaza takın, akü bağlantısını yapın, buhar vermeye başladıktan zımparalanmış farlarınıza uygulayınız. Cihazın bağlantısını çıkarınız. Güvenliğiniz için gönderilen Eldiven kullanmayı ihmal etmeyiniz. Uygulamadan sonra farlarınız ilk günkü haline dönecektir. BUHARI SOLUMAYINIZ. Solüsyon soğumadan tapasını takmayınız. 150 ML Gionmax Far Parlatma Sıvısı kullanıma göre 5-10 araç farı parlatmak için yeterlidir. uzun süre kullanılmayacak ürün cam bir kavanoza koyup ağzı hava almayacak şekilde bekletilmesi gerekmektedir
Geri Bildirim Ver

Gionmax Temizleme ve Parlatma Seti Ürünleri Trendyol'da!

Gionmax buharlı far temizleme seti; kirli, sararmış ve çizilmiş olan farları temizlemek için kullanılır. Bu set ile far kullanımınızdan maksimum verim almanız hedeflenir. Ürün, temiz ve görünür farlar elde etmeniz için özel olarak geliştirilmiştir. Set kolay uygulaması sayesinde fazla çaba sarf etmeden temizliği tamamlamanızı sağlar. Birkaç parçadan oluşan ürün, akü bağlantısıyla çalışır. Böylece cihazı pratik bir biçimde kullanabilirsiniz. Gionmax buharlı far temizleme seti, aracınızı güvenli olarak sürmeniz adına gereken bir üründür. Söz konusu set, özel sıvı formülü sayesinde farlarınızın parlak görünmesini sağlar. Buharlı temizleme seti herkesin kullanabileceği pratik bir üründür.

  • Solüsyon Hacmi: 150 ml
  • Far Temizleme Cihazı Gücü: 12V
  • 3 sulu zımpara ve 2 adet eldiven de sete dâhildir.

Gionmax Buharlı Far Temizleme Setinin Özellikleri Nelerdir?

Gionmax Buharlı Far Temizleme Setinin Özellikleri Nelerdir?

Gionmax buharlı far temizleme seti kullanıma hazır hâlde gönderilen bir üründür. İçinde bulunan malzemeler arasında; far temizleme cihazı, parlatma sıvısı, 3 adet sulu zımpara ve 2 tane eldiven bulunur. Far parlatma cihazı, 12 V kapasitesiyle öne çıkar ve işinizi daha hızlı bitirmenize yardımcı olur. Buna ek olarak, sulu zımpara 500-800-1500 numaralı ürünlerden oluşur. Bu sayede zımparaları sırayla kullanarak temizliği uygun bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Far temizliğine sulu zımparayı kullanarak başlayabilirsiniz. Far yüzeyini temizlerken uygulamaya küçük numaralı zımparadan başlayıp büyük olana doğru ilerlemeniz önerilir. Söz konusu ürün, far üzeri iyice kurulanmadan uygulamaya başlanmamalıdır. Bir diğer konu ise verniğin iyice temizlenmesidir. Gionmax buharlı far temizleme seti sunduğu işlevsellik ve pratik kullanımıyla tüketicileri memnun eder.

Gionmax Buharlı Far Temizleme Seti Kaliteli midir?

Gionmax Buharlı Far Temizleme Seti Kaliteli midir?

Gionmax araba far parlatma buharlı far temizleme seti, malzemeleri ve kullanım özellikleri itibarıyla kaliteli bir üründür. Ayrıca set içinde far temizliğine dair ihtiyaç duyduğunuz tüm malzemeler bulunur. Bu sayede söz konusu işlem için başka bir ürün satın almanıza gerek kalmaz. Ürün kullanımı özel bir beceri istemez. Gionmax buharlı far temizleme seti, pratik ve kullanışlıdır. Ürün, özel formülüyle farları ilk günkü kadar parlak ve temiz gösterir. Ambalajlı kutu içerisinde gönderilen materyaller, setin tarafınıza sağlam bir biçimde gelmesine yardımcı olur. Set içerisindeki eldivenler,güvenli bir uygulama yapmanızı sağlar. Ürünü kendi başınıza uygulamanız mümkündür. Far temizliği için her detay düşünülerek hazırlanan set, kaliteli özellikleriyle öne çıkar. Ürünü uzun süre kullanmak için uygun koşullarda muhafaza edilmelidir.

Gionmax Buharlı Far Temizleme Seti Nasıl Kullanılır?

Gionmax Buharlı Far Temizleme Seti Nasıl Kullanılır?

Gionmax buharlı oto far temizleyicinin pratik bir kullanımı vardır. Ancak uygulama esnasında dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunur. Bu detayları dikkate aldığınız takdirde far temizliği işlemini uygun koşullar altında gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için öncelikle eldivenleri giymeniz gerekir. Sonrasında far yüzeyi suyla ıslatılıp en küçük zımparadan başlayarak dairesel hareketlerle temizlenmelidir. Farda vernik kalmaması için iyice kurulanmış olması önerilir. Sonrasında solüsyonu far temizleme cihazının yarısına kadar döküp huniyi takabilirsiniz. Ürün aküye bağlandıktan sonra far üzerine buhar vermeye hazır olur. Bu işlem sırasında farlar temizlenir ve parlak bir görünüme kavuşur. Gionmax buharlı far temizleme seti kullanıldıktan sonra bağlantı kablosu çıkarılmalıdır. Uygulama sırasında buharı solumamaya özen göstermeniz önerilir. Ayrıca işlem sırasında cihazı takıp çalıştırdıktan sonra hemen buhar verilmemelidir. Bu buharın boşa gitmesine neden olur. Söz konusu detaylara dikkat ettiğiniz takdirde seti uzun ömürlü olarak kullanmak mümkün olur. Gionmax araba far parlatma buharlı far temizleme seti yorumlarını Trendyol'da ulaşabilir ardından ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.