2
Kedi Vitamini kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Gimcat Malt Soft Extra Kedi Pasta Macun 100 gr

339,90 TL
(3,40 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (63)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gimcat Malt Soft Extra Kedi Pasta Macun 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GimCat Malt – Soft Kediler İçin Malt Pastası Tamamen saf ve doğal aromatik olan Malt-Soft kedi malt pastası, tüy yumağı oluşumunu önler. Yüksek seviyeli TGOS (trans-galactooligosaccharide) katkılı laktoz türevi, özel altın sarısı bitkisel yağ ve kedinizin bağırsak sağlığı için önemli olan diyet lifler içerir. Malt-Soft kedi malt pastasının içerdiği diyet lifler, yiyeceklerin ve yalanma sonucu boğazda biriken tüylerin bağırsaklardan kolayca taşınıp dışarı atılmasını sağlar. Ayrıca kusma yolu ile de dışarı atılmasına yardımcı olur. Malt-Soft macun kıvamındadır ve kolay uygulanır. Her yaştaki kedi için uygundur. İçindekiler: Malt özü, yağlar, sebze türevleri, laktoz türevleri ve TGOS. Analiz: Ham protein %3 Ham yağ %39 Ham lif %3 Ham Kül %4,9 Su %12 Günlük Kullanım Miktarı: Günlük 5 cm (2,5 gr) verilmesi tavsiye edilir. Direk olarak verilebilir veya yemeğine ilave edilebilir. Uzun tüylü ve çok temizlenen ırk kedilerde veya gerekli durumlarda, verilecek miktar 2 katına kadar çıkarılabilir. Yemeklerden önce verilmesi daha idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Macun
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver

Gimcat G1-X001 Soft Extra 100 Gr Malt

Gimcat Malt Soft Extra 100 g macun, temiz ve sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Dışkılamaya yardımcı olan macun, midede ve bağırsaklarda tüy yumağı oluşumunu engelleyerek kedinizin tüm gastrointestinal sistemini korur. Ürünün 8 aydan küçük kedilere verilmesi tavsiye edilmez. Macun, 8 aydan büyük tüm kedilerin kullanımına uygundur. Özellikle uzun tüylü ırklar için tercih edilebilir. Ayrıca tüy birikimi problemi yaşayan kedilere de verilebilir. Gimcat Malt Soft Extra 100 g macun, günlük kullanıma uygun bir takviye edici gıdadır. Günlük düzenli tüketimle yaklaşık 1 ay kullanılabilir.

  • Şeker içermez.
  • Midedeki ve bağırsaklardaki tüy birikimini önler.
  • Veterinerlerin önerdiği güvenilir bir üründür.

Gimcat Malt Soft Extra 100 G Kedi Maltının İçeriği Nasıldır?

Gimcat Malt Soft Extra 100 G Kedi Maltının İçeriği Nasıldır?

Gimcat Malt Soft Extra 100 g macun, tüy yumağı oluşumunu engellemeye yardımcı olan yenilikçi bir formülle üretilir. Kedilerin bağışıklık sistemini desteklediği ve güçlendirdiği bilinen malt, bu macunun temel etken maddesidir. Maltın içerdiği B vitamini, protein, kalsiyum, magnezyum gibi maddeler kedilerin sindirim sistemini destekler. Ürün içeriğindeki keten tohumu yağı ise kedilerin bağırsaklarına oldukça faydalıdır. Keten tohumu yağı, özellikle erkek kedilerde sıkça görülen bağırsak hastalıklarını önler. Sindirime yardımcı olan selüloz da Gimcat Malt Soft Extra 100 g paste ürününde bulunan maddelerden biridir. Ürünün içeriğinde yer alan beta glukan kombinasyonu ise bağışıklık sisteminin uyarılmasına yardımcı olur. Beta glukan aynı zamanda gastrointestinal sistemi yani ağızdan anüse uzanan tüm geçidi tahrişe karşı korur. Bu ürün, kediler için son derece faydalı ve güvenilir bir içeriğe sahiptir.

Gimcat Malt Soft Extra 100 G Hangi Kediler Kullanabilir?

Gimcat Malt Soft Extra 100 G Hangi Kediler Kullanabilir?

Gimcat Malt Soft-Extra kediler için 100 g pasta ürününün amacı, bağırsaklarda tüy yumağı birikimini önlemektir. Kediler kendilerini temizlemek veya tedavi etmek gibi amaçlarla sık sık yalanır. Bu yalanma esnasında bir miktar tüy yutmaları olağandır. Bu tüyler, normal şartlarda sindirim kanalları aracılığıyla doğrudan mideye iner ve boşaltım yoluyla vücuttan atılır. Fakat bazı kedilerin vücut sistemi yutulan tüyleri dışarı atmayı başaramaz. Bağırsaklarda veya midede biriken tüyler bir yumak oluşturur ve çeşitli hastalıklara sebebiyet verir. Örneğin, midede biriken kıl yumağı kusma ihtiyacı oluşturarak kedinizin beslenme düzenini bozar. Bu ürün, çok uzun tüylere sahip ırklar ile sindirim ve boşaltım sisteminde sorun yaşayan kediler tarafından kullanılabilir. 8. aydan itibaren kullanıma uygundur. Gimcat Malt Soft Extra 100 g macun, yutulan tüylerin doğal yollardan atılmasına yardımcı olur.

Gimcat Malt Soft Extra 100 G Kedi Maltı Güvenilir midir?

Gimcat Malt Soft Extra 100 G Kedi Maltı Güvenilir midir?

Gimcat Malt Soft Extra 100 g macun, temiz içeriğiyle öne çıkan son derece güvenilir bir üründür. Veterinerlerin önerdiği bu ürün, şeker içermemesi sayesinde de oldukça sağlıklıdır. Kedinizin sağlığını doğal yollarla korur. Tüy birikimini önleyen ve dışkılamaya yardımcı olan macun, önceden oluşmuş yumakların da vücuttan atılmasını sağlar. Gimcat Malt Soft Extra 100 g macun, günlük kullanıma uygundur. Kedinizin bağışıklık sistemini günlük olarak desteklemek için bu macundan günde 6 cm kullanabilirsiniz. Ürünün günlük kullanım miktarı yaklaşık 3 gramdır. Gereken durumlarda bu ölçünün iki katına çıkarılması mümkündür. Macunu kedinize doğrudan elinizle verebileceğiniz gibi mamalara da ekleyebilirsiniz. Gimcat Malt Soft Extra 100 g paste bir kedi maması değildir. Günlük beslenme için kullanılmaz. Takviye edici bir gıda ürünüdür. Ürünün açıldıktan sonra serin ve kuru bir yerde saklanması önerilir. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Gimcat Malt Soft Extra 100 g yorumlarındaki kedi sahiplerinin görüşlerine göz atabilirsiniz. Bu takviyeyi Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.