Gillette Skinguard Tıraş Makinesi + 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı

524,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gillette Skinguard Tıraş Makinesi + 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tıraş işlemi sırasında tahriş, batık, kızarıklık problemi yaşayan erkekler için özel olarak tasarlanan sakal tıraş makinesi, tıraş işlemi sırasında cillte oluşabilecek problemlere son verir.
  • Sinekkaydı tıraş makinesi sıfıra yakın tıraş yaptığı için kusursuz bir görüntü oluşturur.
  • Islak tıraş makinesi tıraş köpüğü ve suyla kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Güçlü motoru ile uzun süre kullanıma uygun olan sessiz tıraş makinesi kaliteli bir yapıda öne çıkar.
  • Tıraş makinesi erkek bireylerin cilt tiplerine uygun olarak tasarlandığı için sorunsuz kullanımı destekler.
  • Kablosuz tıraş makinesi bıçaklar arasına konumlandırılan patentli Skinguard teknolojisi sayesinde cilt üzerindeki basıncı azaltır. Böylelikle cildinizi koruyarak işlem yapar.
  • Gillette Skinguard tıraş makinesi klinik onaylı olduğu için güvenilir kullanıma uygunluk gösterir.
  • Başlıkları takılıp çıkarılabilen yıkanabilir tıraş makinesi uzun süre hijyenik olarak kullanılır.
  • Gillette Skinguard tıraş bıçağı cildi gerginleştirip düzelterek cilt üzerinde daha az sürtünme ile hareket fırsatı tanır.
  • T başlıklı tıraş makinesi istenilen şekilde ve incelikte tıraş yapılmasını mümkün kılar.
  • Şık tasarımı ve ergonomik yapısı ile taşınabilir tıraş makinesi dilediğiniz birçok alanda tıraş yapma kolaylığı sağlar.
  • Gillette Skinguard tıraş makinesi + 4'lü yedek tıraş bıçağı darbelere karşı dayanıklı bir yapıda olduğu için dilediğiniz birçok alana taşıyarak güvenilir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Gillette Skinguard Tıraş Makinesi + 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı

Gillette Skinguard tıraş makinesi 4 lü yedek tıraş bıçağı paketi, son derece avantajlı bir alım fırsatıyla kullanıcıların beğenisine sunulur. Gillette Skinguard Sensitive, diğer tıraş makineleriyle cilt sorunları yaşayan kullanıcılar için özel olarak üretilmiştir. Bu özel tıraş makinesi patentli Skinguard kartuş teknolojisi sayesinde cildi koruyarak; tıraş esnasında ve sonrasında oluşabilecek tahriş, kızarıklık ve batık gibi sorunları engeller. Gillette Skinguard tıraş makinesi, düşük kesme kuvvetli bıçaklara sahiptir. Tıraş makinesi başlığı üzerinde, bıçaklardan önce ve sonra kayganlaştırıcı bölümler bulunur. Skinguard, etkinliği klinik olarak kanıtlanmış, bıçakların yüze yaptığı fazla baskıyı azaltan bir teknolojidir. Böylece kılları kesme işlevi en iyi şekilde yerine getirirken cilde zarar vermez.

  • Cildi koruyan ve hassas tıraş sağlayan Skinguard teknolojisi
  • Kesme kuvveti azaltılmış bıçaklar
  • Bıçaklardan önce ve sonra kayganlaştırıcı yüzey

Gillette Skin Guard Cildi Tahriş Eder mi?

Gillette Skin Guard Cildi Tahriş Eder mi?

Gillette Skinguard tıraş makinesi 4 lü yedek tıraş bıçağı, cildi tahriş etmemek üzere özel bir teknoloji ile donatılmıştır. Gillette Skinguard Sensitive, hassas cilt yapısına sahip ve tıraşa bağlı olarak batık sorunu yaşayan erkekler için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Gillette’in bıçaklar arasına yerleştirilmiş benzersiz SkinGuard parçası sayesinde tıraş makinesi yalnızca kılları traş eder ve yüze zarar vermez. Tıraş makinesinin bıçakları arasına yerleştirilen bu özel parça, tutuştan kaynaklanan basıncı minimize eder. Böylece cildiniz korunurken, tıraştan kaynaklanan tahrişe bağlı tüm sorunlar önlenmiş olur. Tıraş dünyasında bir devrim niteliği taşıyan Gillette Skin Guard 4'lü yedek tıraş bıçağı, bugüne kadar cilt hassasiyeti yaşayan ve buna çözüm arayan kullanıcıların ihtiyaçlarına uygundur. Gillette Skinguard Sensitive, tıraşa yeni başlayan kullanıcılar tarafından da rahatlıkla tercih edilebilecek bir üründür.

Gillette Skin Guard Diğer Tıraş Makinelerinden Farkı Nedir?

Gillette Skin Guard Diğer Tıraş Makinelerinden Farkı Nedir?

Gillette Skinguard tıraş makinesi 4 lü yedek tıraş bıçağının diğer muadil ürünlerden en büyük farkı, benzersiz yapısı sayesinde cildi korumasıdır. Daha yakın bir tıraş sağlayan, birden fazla bıçağa sahip ürünlerin normal işlevleri; erkek cildi üzerinde tahriş, şişlik ve kızarıklık gibi sorunlara yol açabilir. Gillette, tescilli Skinguard teknolojisiyle bu sorunları oluşmadan engelleyerek hassas ciltlere özel konforlu bir tıraş deneyimi sağlar. Skinguard tıraş makinesi + 4'lü yedek tıraş bıçağının etkinliği yapılan klinik çalışmalar ile kanıtlanmıştır. Ürünün sap kısmı, başlığı ve bıçakları ile tamamen tıraş sırasında cildi korumak üzere tasarlanmış ergonomik bir üründür. Makinenin benzersiz kartuş tasarımı, cilt için daha fazla rahatlık sağlarken iyi bir tıraştan ödün vermez. Böylece cilt üzerinde herhangi bir sorun yaşanmaz; istenilen temiz ve sağlıklı sonuç elde edilir.

Gillette Skin Guard Tüm Gillette Jilet Saplarıyla Uyumlu mu?

Gillette Skin Guard Tüm Gillette Jilet Saplarıyla Uyumlu mu?

Skinguard tıraş makinesi 4 lü yedek tıraş bıçağı tüm Gillette sapları ile kullanılabilecek şekilde tasarlanmamıştır. Gillette Skinguard Sensitive, Fusion ve Fusion 5 jilet sapları ile uyumludur. Fakat Mach3 jilet sapı ile kullanılamaz. Skinguard Sensitive tıraş makinesinin başlığı, ürünün farkı patentli kartuş teknolojisi sayesinde, erkek yüzünün hatlarına uygun şekilde hareket eden Flexball sapı ile de uyumludur. Gillette Skinguard Sensitive tıraş makinesi 4 yedek bıçaklı paketi ile son derece uygun fiyatlı bir alım fırsatı sunarken kullananlardan da çok olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürünü satın alan kullanıcıların deneyimlerini paylaştığı Gillette Skinguard tıraş makinesi 4 lü yedek tıraş bıçağı yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okumanız mümkündür. Trendyol’a birkaç adımda kolayca üye olduktan sonra bu kişisel bakım ürününü güvenli ve hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.