9
ErkekTıraş Bıçağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Gillette Mach3 Yedek Tıraş Bıçağı 4'lü

336,25 TL
(84,06 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
342,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Mach3 Yedek Tıraş Bıçağı 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİZGİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ÇİZGİ KOZMETİK OTOMOTİV GIDA VE İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0258090900200001 Vergi Kimlik Numarası: 2580909002
    Bu ürün ÇİZGİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mach3 Yedek Tıraş Bıçağı 4'lü

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gilette 3014260243531 Mach3 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı

Gillette Mach3 4’lü yedek tıraş bıçağı ile güvenle tıraş olabilirsiniz. Ürün içerisinde 4 adet tıraş bıçağı yer alır. Her bıçakta 3 ağız bulunur. Gillette Mach3 4’lü yedek tıraş bıçağı setini hem kadınlar hem erkekler kullanabilir. Ürün rengi siyah ve mavidir. Gillette Mach3 4’lü yedek bıçak malzemesi paslanmaz çeliktir olması dolayısıyla suya dayanıklıdır. Bıçaklar, ihtiyaç duyulduğunda kolayca değiştirilebilir. Ürün, tüm Gillette Mach3 serisi ile uyumludur. Uygun gövde ile kullanılabilir. Eskiyen bıçakların gövdeden çıkarılması ve yerine yenisinin takılması kolaydır. Yağlama şeridi sayesinde tıraş bıçağının kullanım sırasında yüzeyde rahatça kaymasını sağlar. Şeridin amacı ürünü kullanan kişinin tıraş sırasında en rahat deneyimi yaşamasıdır.

  • 4 adet tıraş bıçağı bulunur.
  • Paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Mach3 serisiyle uyumludur.

Gillette Mach3 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı Yüzü Tahriş Eder mi?

Gillette Mach3 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı Yüzü Tahriş Eder mi?

Gillette Mach3 4’lü yedek tıraş bıçağı yüzü tahriş etmez. Bıçağın üzerinde yer alan yağlama şeridi bu sorunun önüne geçmek için tasarlanmıştır. Jiletler bu şerit sayesinde yüzde daha kolay hareket edebilir. Ürün bu özellikleri sayesinde hızlı ve etkili bir işlem gerçekleştirilebilir. Bu parça, her kullanımda kayganlık konusunda işlevini yerine getirse de zaman geçtikçe aşınıp özelliğini yitirebilir. Üründe yer alan kayganlık sağlayıcı parça ilk kullanımdaki kadar etkili kullanılamadığında değişim zamanının geldiğini gösterir. Bunu aynı zamanda yağlama şeridinin soluklaşan renginden de anlayabilirsiniz. Gillette Mach3 4’lü tıraş bıçağı kullanılarak istenmeyen tüylerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Bununla birlikte ürün sakallara şekil verilirken kullanmak için idealdir. Jiletleri sayesinde görünüşünüzü istediğiniz gibi değiştirerek farklı tarzlar deneyebilirsiniz. Gillette Mach3 4’lü yedek tıraş bıçağı yorum bölümünden incelenerek konu hakkında daha detaylı bilgi edinilebilir.

Gillette Mach3 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı Kaç Kullanımlıktır?

Gillette Mach3 4'lü Yedek Tıraş Bıçağı Kaç Kullanımlıktır?

Gillette Mach3 4’lü yedek tıraş bıçağı birden fazla kez kullanılabilir. Kullanım süresi, eskiyen yağlama şeridi takip edilerek belirlenebilir. Eskimiş bıçakları zahmetsiz bir biçimde değiştirebilirsiniz. Uygun gövde ve bıçak eşleşmesi yapıldığında, kullanım esnasında herhangi bir sorun çıkarmaz. Böylece aynı kalite ile defalarca tıraş olabilirsiniz. Bu işlem öncesinde ilgili bölgenin nemlendirilmesi de pürüzsüz bir doku elde etmenize yardımcı olabilir. Şeridin yağlı etkisi suyla birleşerek yumuşak bir dokunuş sağlar. Bu da kuru bir işlemin kullanıcının cildinde oluşturabileceği tahrişin önüne geçer. Bu açıdan Gillette Mach3 4’lü yedek tıraş bıçağı seti güvenle kullanılabilir. Yenilenebilen jiletleri sayesinde tek bir gövdeden fazlasına ihtiyaç duyulmaz. Bu da kullanıcı için gövde ve bıçak seçme konusunda avantaj yaratır. Ürünün 4’lü paket oluşu da kullanıcıya uzun süre boyunca aynı kalitede tıraş deneyimi sağlar.

Gillette Mach3 4'lü Yedek Tıraş Bıçağının Jileti Keskin mi?

Gillette Mach3 4'lü Yedek Tıraş Bıçağının Jileti Keskin mi?

Gillette Mach3 4’lü yedek tıraş bıçağı 3 adet oldukça keskin ağızlara sahiptir. Ancak bu keskinlik, cildin tahriş olmasına neden olmaz. Yağlama şeridi sayesinde jiletlerin keskinliği tene zarar vermez. Bu nedenle başlıkları, sakal biçimlendirme sonrasında oluşabilecek tahriş ve kızarıklık endişesi olmadan güvenle kullanabilirsiniz. Nemlendirilmiş bir bölgede bıçaklar kaygan yüzeyde yumuşak bir geçiş sergiler. Başlıklar, uygulama öncesinde bakım ürünler ile hazırlayacağınız cilt üzerinde en iyi etkiyi verebilir. Paslanmaz çelikten üretilmeleri nedeniyle suyla temasından sonra zarar görmeyeceği için keskinliğini de yitirmez. Kullanım sonrasında temizlemek için sudan geçirilmesinde sakınca yoktur. Bu şekilde ürünün ömrü de uzatılarak daha uzun süre kullanılabilir. Sonra korunaklı bir yerde saklanması, keskin yapıdaki bu gerecin sebep olabileceği yaralanmaların önüne geçebilir.