Gillette Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı 14'Lü Karton Paket

2.090 TL
(149,29 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.089 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı 14'Lü Karton Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARAVM Satıcı Ünvanı: TAŞAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TEKSTİL GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0826051295700016 Vergi Kimlik Numarası: 8260512957
    Bu ürün TAŞARAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fusion5 ProGlide yedek tıraş bıçakları sürtünmeye karşı 5 bıçağı ile sinekkaydı tıraş sağlar
  • Arkada bulunan Hassas Düzeltici Bıçak favoriler ve burun altı gibi zorlu bölgelerde manevra için mükemmeldir
  • Gelişmiş Lubrastip kayganlaştırıcı bant daha fazla kayganlaştırıcı içerir (Fusion5'e göre)
  • Bir yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz
  • Fusion5 ProGlide yedek tıraş bıçakları tüm Fusion5 ve Fusion5 Power Tıraş Makineleriyle uyumludur
  • Eski adıyla Fusion ProGlide Tıraş Makineleri
  • Sürtünmeye karşı 5 bıçağıyla Fusion5 ProGlide tıraş bıçakları
  • sinekkaydı tıraş
  • Arka tarafta bulunan Hassas Düzeltici, zorlu alanlarda (burun ve favoriler) düzgün kenarlar elde etmek için mükemmeldir
  • Daha fazla kayganlaştırıcı içeren gelişmiş Lubrastrip kayganlaştırıcı bant (Fusion5'e kıyasla)
  • 1 yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz
  • Tüm Fusion5 ve Fusion5 Power Tıraş Makineleriyle uyumludur
Geri Bildirim Ver

Yedek Tıraş Bıçağı Başlığı ile Pürüzsüz Bir Cİlt

Kişisel hijyenin olmazsa olmazı olan gillette fusion proglide yedek tıraş bıçağı, uzun ömürlü olmaları ve yüksek kaliteli detayları nedeniyle erkekler idealdir. Uzun sakalları tıraş etmek için cildi tahriş etmeyen mükemmel kayma özelliğine sahip bıçaklar özellikle tercih edilir. Her gün hızlı ve kolay bir şekilde tıraş olmanızı sağlayan bıçak sayesinde cildinize iyi bakar ve temizlenmiş olursunuz. Bu ürünler özel başlık tasarımları ile dikkat çeker ve vücudun her bölgesi için kullanılabilir. Tüyleri almanın en kısa yolu olarak bilinen fusion proglide yedek tıraş bıçağı, farklı yeteneklere sahip modelleri ile kullanıcıların seçiminde önemli rol oynar. Geniş kullanım yelpazesi sayesinde vücudunuz ve cildiniz için fusion proglide 14'lü yedek tıraş bıçağı satın alırken kaliteye güvenebilirsiniz.

  • Konforlu Tıraş
  • Kişisel Hijyen
  • Geniş Kullanım Yelpazesi

Güçlü Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı 14'Lü Karton Paket

Güçlü Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı 14'Lü Karton Paket

Konforlu bir tıraş deneyimi için bıçak ve tıraş bıçağı geliştirilir. Bu ürünlerin teknik özellikleri size konforlu bir kullanım sağlar. Dayanıklı olan gillette fusion proglide yedek tıraş bıçağı 14'lü karton paket, temiz bir tıraş deneyimi sunar. Erkeklerin kişisel hijyen için favorilerinden biri olan tıraş bıçağı modeli, güçlü bıçak yapısı sayesinde tıraş için rahat bir ortam sağlar. Ergonomik ve kullanımı kolay tıraş bıçağı seçeneği, sakalınızı düzeltirken size tam kontrol sağlar. En son nesil teknoloji ile hazırlanan tıraş bıçağı, mükemmel tıraş deneyimi sağlamaya yardımcı olur. Klasik yapının klasik tıraş bıçağı seçenekleri temiz bir tıraş deneyimi sağlarken, tıraş bıçağı modeli mükemmel tıraş için ortam sağlar. Ayrıca gillette fusion proglide yedek tıraş bıçağı 14'lü karton paket özellikleri sayesinde her bütçeye hitap eder.

Hassas Ciltlere Özel Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı

Hassas Ciltlere Özel Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı

Bir tıraş bıçağıyla tıraş olmaya başlamadan önce sakalınızı yumuşatmanız gerekir. Yumuşatma işlemi, sert sakalları tıraşa hazırlamak, kolayca kesmek ve cildi tahriş etmeden tıraşı bitirmek için önemlidir. Bunun için önce yüzünüzü ılık suyla yıkamalı, ardından uygun tıraş köpüğü veya tıraş jeli kullanmalısınız. Sağlıklı bir tıraş işlemi için tıraş sırasında yüksek kaliteli jiletler tercih edilir. Nispeten ucuz bir tıraş bıçağı yerine beş bıçaklı bir tıraş bıçağı tercih edilebilir. Gillette Fusion gibi markalı tıraş bıçakları, maksimum kayma ve rahatlık için bıçak üzerinde bir PowerGlide kaplamaya sahiptir. Daha az rahatsız edici ve rahattır, burun altı, favoriler gibi hassas bölgelerdeki hareketleri çok daha rahat hale getirir. Bu ürünü satın almak için ise gillette fusion proglide yedek tıraş bıçağı 14'lü karton paket satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.

Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı 14'Lü Karton Paket Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Fusion Proglide Yedek Tıraş Bıçağı 14'Lü Karton Paket Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Güçlü ve gelişmiş bıçaklarla donatılan Fusion Proglide, hızlı ve kolay bir tıraş deneyimi sağlar. Gillette fusion proglide yedek tıraş bıçağı fiyatı çeşitli faktörlere göre belirlenir. Çeşitli teknikler kullanılarak geliştirilen bıçak, en ince tüyleri bile ağrısız bir şekilde etkili bir şekilde alır. Bu bıçak modellerinin arkası, burun altı ve favorileri düzeltmek için hassas bir düzeltici kullanma özelliğine sahiptir. Ayrıca bıçaklar sürtünmeye duyarlıdır ve bir aya kadar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Tıraş bıçağı, yedek parçalar ve taşıma çantasından oluşan tıraş bıçağı seti, tüm ihtiyaçlarınız için mükemmel bir çözüm sunar. Bu ürünlere ulaşmak ve Gillette fusion proglide yedek tıraş bıçağı 14'lü karton paket yorum ve değerlendirmelerini incelemek için Trendyol'a göz atabilirsiniz.