Gillette Fusion Proglide Power Yedek Tıraş bıçağı 4'lü

584,25 TL
(146,06 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
639,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Fusion Proglide Power Yedek Tıraş bıçağı 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyon Kozmetik Satıcı Ünvanı: İLGÜNLER 2000 GIDA TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0471011839800013 Vergi Kimlik Numarası: 4710118398
    Bu ürün Reyon Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette Fusion5 ProGlide Power yedek tıraş bıçakları sürtünmeye karşı 5 bıçağıyla sinekkaydı tıraş sağlar.
  • Arkada bulunan Hassas Düzeltici Bıçak zorlu bölgelerde manevra ve sakal şekillendirme için mükemmeldir.
  • Gelişmiş Lubrastip kayganlaştırıcı bant daha fazla kayganlaştırıcı içerir (Fusion5'e göre).
  • Bir yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz.
  • Fusion5 ProGlide Power Tıraş Makinesi yedek tıraş bıçakları tüm Fusion5 ve Fusion5 Power Tıraş Makineleriyle uyumludur.
  • Eski adıyla Gillette Fusion ProGlide Power Tıraş Makinesi. Sürtünmeye karşı 5 bıçağıyla Gillette Fusion5 ProGlide yedek tıraş bıçakları, sinekkaydı bir tıraşArka tarafta bulunan Hassas Düzeltici Bıçak, zorlu alanlarda (burun ve favoriler) düzgün kenarlar elde etmek için mükemmeldir
  • Daha fazla kayganlaştırıcı içeren gelişmiş Lubrastrip kayganlaştırıcı bant (Fusion5'e kıyasla)Mikro Tarak, bıçakların sakalı yakalamasına yardımcı olur1 yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz
  • Tüm Fusion5 ve Fusion5 Power Tıraş Makineleriyle uyumludur

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 5 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Yedek Tıraş Bıçağı ile İstenmeyen Tüylere Son

Gillette Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağı 4'lü, tıraş bıçağı makinelerinde kullanılır. Bu ürünler makinenin cinsine göre özel olarak yapılmaktadır. Tıraş bıçağının kenarındaki özel bir pençe kilidi, yedek kartuşun yuvasına mükemmel şekilde oturur ve ürünü yerinde tutar. Ancak zorlayarak çekerseniz kapak kolay çıkmayacaktır ve kolayca değiştirebilirsiniz. Bu sayede sadece kartuşu değiştirerek çok uzun süre kullanabilirsiniz. Gillette Fusion Power yedek tıraş bıçağı 4'lü, bir makineye yalnızca bir yönden takılabilir ve diğer makinelerle uyumlu değildir. Uyumlu bir makineye yanlış yönden veya başka bir makineye kuvvet uygulayarak takılan bir yedek kafa hem kendisine hem de makineye zarar verebilir. Ayrıca hareketli tıraş başlıkları hareket kabiliyetini kaybeder ve bu gibi durumlarda verimli kullanılamaz. Bunun için tıraş bıçağı makinesi için üretilmiş yedek bıçaklar kullanılmalıdır.

  • Verimli Kullanım
  • Cilt Tahrişlerini En Aza İndirger
  • Bütçeden Tasarruf

Fusion Proglide Power Yedek Tıraş Bıçağı 4'lü Özellikleri

Fusion Proglide Power Yedek Tıraş Bıçağı 4'lü Özellikleri

Yedek bıçak modellerinde farklı sayıda kesme bıçağı bulunur. Modele bağlı olarak bu sayı farklıdır. Örneğin Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağı 4'lü modeli, 4 adet yedek bıçağa sahiptir. Çoklu bıçaklar, tıraş sırasında tek bir hareketle sakalınızda veya saçınızda derin kesimler yapmanızı sağlayarak tıraş süresini kısaltır. Ancak bu sayıyı artırmak kesme yüzeyinin genişliğini artıracak ve kafa boyutunu artıracaktır. Bu ürünler arasında nem şeritleri, tıraş jeli çubukları, kayganlaştırıcı şeritler ve kesimden hemen önce cildi geren özel parçalar yer alabilir ve bazı modeller banyolar için tasarlanmıştır. Bazı modellerde bıyık ve favorileri düzeltmek için başın arkasında ek bir bıçak bulunur. Bu yüzden ürün seçerken tıraş alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Bunun yanı sıra Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağı 4'lü özellikleri de incelenerek karara varılabilir.

Fusion Proglide Power Yedek Tıraş Bıçağı 4'lü Avantajları

Fusion Proglide Power Yedek Tıraş Bıçağı 4'lü Avantajları

Tıraş bıçaklarının temel özellikleri, sapın gövde yapısı ve keskin bıçakların varlığıdır ancak metal tıraş bıçağı gibi farklı özelliklere sahip modeller de vardır. Bu noktada tamamen kullanıcının tercihleri dikkate alınmaktadır. Metalden yapılmış olan modeller kolay paslanma yapmaz. Ayrıca, kullanıcıya yedek parça sayısı ve sayısına bağlı olarak normal tıraş bıçakları sağlanmaktadır. Tıraş bıçakları genel olarak ayarlanabilir olmalarına ve kafa yapısında koruyucu kayış olup olmamasına göre kategorize edilebilir. Ayrıca Fusion Proglide yedek tıraş bıçağı 4'lü modeli, cilt tahrişlerini en aza indirir. Bu, epilasyonun maksimum verimliliğine karşılık gelir. Bu nedenle işlemi gerçekleştirmeden önce tıraş bıçağını saçınızın uzunluğuna göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağı - 4'lü, işlemi daha da kolaylaştıran kulplara sahiptir. Bu tıraş bıçağı ile tıraş bıçağını daha kolay kavrayıp kullanabilirsiniz.

Fusion Proglide Power Yedek Tıraş bıçağı 4'lü Fiyatları

Fusion Proglide Power Yedek Tıraş bıçağı 4'lü Fiyatları

Zamandan ve bütçeden tasarruf sağladığı için özellikle yoğun veya hızlı günlerde birçok erkek tarafından Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçakları tercih edilmektedir. Kullanılan tıraş bıçakları çok kaliteli malzemelerden yapıldığı için keskinliğini kaybetmesi zaman alır. Kullanıcılara sunulan bu bıçaklar fiyat açısından da oldukça uygundur. Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağı 4'lü fiyatı her bütçeye uygundur. Kendinize en uygun tıraş bıçağını satın almak için ise Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağı 4'lü satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Bunun için Trendyol'a göz atabilirsiniz. Bu sayede Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağı 4'lü yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz. Ardından kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.