5
ErkekTıraş Bıçağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Gillette Fusion Proglide Power 8'li Yedek Tıraş Bıçağı

915 TL
(114,38 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.025 TL1.009 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Fusion Proglide Power 8'li Yedek Tıraş Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Millstone Satıcı Ünvanı: BURAK ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6950539061
    Bu ürün Millstone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Gillette Fusion5 ProGlide Power yedek tıraş bıçakları sürtünmeye karşı 5 bıçağıyla sinekkaydı tıraş sağlar. Arkada bulunan Hassas Düzeltici Bıçak zorlu bölgelerde manevra ve sakal şekillendirme için mükemmeldir. Gelişmiş Lubrastip kayganlaştırıcı bant daha fazla kayganlaştırıcı içerir (Fusion5'e göre). Bir yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz. Fusion5 ProGlide Power Tıraş Makinesi yedek tıraş bıçakları tüm Fusion5 ve Fusion5 Power Tıraş Makineleriyle uyumludur. Eski adıyla Gillette Fusion ProGlide Power Tıraş Makinesi. Sürtünmeye karşı 5 bıçağıyla Gillette Fusion5 ProGlide yedek tıraş bıçakları
  • sinekkaydı bir tıraş Arka tarafta bulunan Hassas Düzeltici Bıçak, zorlu alanlarda (burun ve favoriler) düzgün kenarlar elde etmek için mükemmeldir Daha fazla kayganlaştırıcı içeren gelişmiş Lubrastrip kayganlaştırıcı bant (Fusion5'e kıyasla) Mikro Tarak, bıçakların sakalı yakalamasına yardımcı olur 1 yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz Tüm Fusion5 ve Fusion5 Power Tıraş Makineleriyle uyumludur

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 5 Bıçaklı
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette 7702018397198 Fusion Proglide Power 8'li Yedek Tıraş Bıçağı

Gillette Fusion Proglide Power 8’li yedek tıraş bıçağı, erkekler için sakal kesme sürecini daha kolay bir hâle dönüştürür. 8 tekli paket olarak kullanıcılara sunulan bıçak, cilde uyumlu olarak tasarlanmıştır. Mikrotarak ve kayganlaştırıcı bant özelliği bulunan bıçakla pürüzsüz bir tene sahip olabilirsiniz. Ürün, cilt üzerinde kolay bir şekilde kayar. Bir aya kadar kullanım imkânı bulunan tıraş bıçağı ekonomik bir alternatiftir. Bıçak üzerindeki sabitleyici sayesinde ürünü yüz hatlarınıza uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Söz konusu tıraş bıçağıyla sakal kesmek sizin için daha kolay olacaktır.

  • Ürün, 5 bıçaklıdır.
  • Tüm cilt tiplerine uyumdur.
  • Sakalları kısa sürede keser.

Gillette Fusion Proglide Power 8'li Tıraş Bıçağı Kullanışlı mıdır?

Gillette Fusion Proglide Power 8'li Tıraş Bıçağı Kullanışlı mıdır?

Gillette Fusion Proglide Power 8’li yedek tıraş bıçağı kullanışlı bir tasarıma sahiptir. 5 bıçaklı olan ürün, sinekkaydı tıraş yapılmasına olanak tanır. Tıraş bıçaklarının kullanım süresi yaklaşık bir aydır. Uzun süre kullanım imkânı sunan bıçaklar, erkeklerin ekonomik bir şekilde tıraş olmasını sağlar. Ürün tasarımı yüz kıvrımlarına uygun şekildedir. FlexBall teknolojisine sahip olan tıraş bıçağıyla rahat manevra yapabilirsiniz. Ürünün arka yüzeyinde yer alan düzeltici bıçak, burun altı ve favori gibi bölgelerde kullanım için idealdir. Gillette Fusion Proglide Power 8’li 5 bıçaklı yedek tıraş bıçağı üzerinde kayganlaştırıcı bant vardır. Ürün üzerinde yer alan bu bant sayesinde yüzde rahatlıkla hareket eder. Gillette Fusion Proglide Power yedek tıraş bıçağında mikrotarak özelliği bulunur. Söz konusu tarak sayesinde pürüzsüz bir tıraş deneyimi elde edebilirsiniz.

Gillette Fusion Proglide Power Tıraş Bıçağının Temizliği Nasıldır?

Gillette Fusion Proglide Power 8’li yedek tıraş bıçağı temizliği oldukça kolaydır. Tekrar kullanıma uygun olan ürünü doğru bir şekilde temizleyerek kısa sürede deforme olmasını önleyebilirsiniz. Ürünün keskinliğinin azalmaması için her kullanımın ardından bıçak arasında kalan kıllar detaylı olarak temizlenir. Tıraş bıçağını temizlemek için ürünü öncelikle tazyikli bir su altında birkaç saniye tutmanız gerekir. Bıçaklar arasında kalan kılların tamamen çıkmadığını düşünüyorsanız ürünü su dolu bir kap içerisinde birkaç dakika bekletebilirsiniz. Tamamen temizlenen flexball yedek tıraş bıçağını sallayarak ürünün üzerinde bulunan fazla su kalıntılarını uzaklaştırmanız gerekir. Ardından Gillette Fusion Proglide Power 8’li flexball yedek tıraş bıçağını havadar bir ortamda kurumaya bırakabilirsiniz. Ürünün uzun süre temizlenmeden kalması cilt sağlığı açısından uygun değildir. Bıçak, her kullanımın ardından aynı şekilde temizlenmelidir.

Gillette Fusion Proglide Tıraş Bıçağı Cilt Sağlığını Nasıl Etkiler?

Keskin bıçaklara sahip olan ürünle birkaç dakika içerisinde sinekkaydı tıraş olabilirsiniz. Ürün, cilde uyumlu olarak özel olarak tasarlanmıştır. Bıçakta yer alan kaygan bant, tıraş esnasında ürünün yüzünüzde hızlı bir şekilde hareket etmesine olanak tanır. Tüm cilt tiplerine uyumlu olan tıraş bıçağı sayesinde cildiniz tahriş olmaz. Tek seferde tüylerin alınmasını sağlayan ürün, ard arda yüzünüzde hareket etmek zorunda olmadığından ciltte kuruluk hissi de oluşturmaz. Yüz hatlarına uyumlu şekilde tasarlanan bıçak, tıraş esnasında yaralanmanızı önler. Ürünü bıyık bölgesi ve favori gibi küçük alanlarda da rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yedek tıraş bıçağını edinerek tıraş olma stresinden uzaklaşabilirsiniz. Gillette Fusion Proglide Power 8’li yedek tıraş bıçağı fiyatı, her kullanıcının ulaşabileceği oranlara sahiptir. Ürünü kullanan kişilerin deneyimlerini merak ediyorsanız Gillette Fusion Proglide Power 8’li yedek tıraş bıçağı yorumlarını okuyabilirsiniz. Gillette Fusion Proglide Power tıraş bıçağını uygun fiyat ve yüksek kalite garantiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.