Gillette Fusion ProGlide FlexBall Tıraş Makinesi Yedekli

450 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.999 TL'ye 700 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Fusion ProGlide FlexBall Tıraş Makinesi Yedekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞCI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ANIL TAŞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8260868316
    Bu ürün TAŞCI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün
  • " Gillette Fusion ProGlide erkek tıraş makinesi FlexBall teknolojisine sahiptir.
  • Yüz kıvrımlarına maksimum temas sağlar ve ardında neredeyse hiç kıl bırakmaz.
  • İnanılmaz rahatlık için 5 adet hassas bıçağa sahiptir.
  • Gillette’in en ince ve keskin bıçaklarına (ilk 4 bıçak, ProShield bıçakları ile aynı) sahip olan ProGlide, Fusion'a kıyasla sakallarda daha az çekilme ve gerilme hissine neden olur.
  • Bu tıraş makinesi, başlığının arkasında bulunan hassas düzeltici ile burun altı ve favoriler gibi zorlu bölgelerde kenarları düzeltmek için mükemmeldir.
  • Bir yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz.
  • Fusion ProGlide tıraş makinesi tüm Fusion yedek bıçakları ile uyumludur.
  • Gillette’in en ince, en iyi bıçakları (ilk 4 bıçak, ProShield bıçakları ile aynı)
  • Daha az çekme ve gerilme (Fusion'a kıyasla)
  • FlexBall teknolojisine sahip erkek tıraş makinesi olan ProGlide yüz kıvrımlarına uyum sağlar ve neredeyse tüm tüyleri alır
  • 5 hassas bıçak, bıçak başına olan baskıyı azaltarak, daha rahat bir tıraş sunar (Mach3'e kıyasla)
  • Arka tarafta bulunan hassas düzeltici bıçak, zorlu alanlarda (burun ve favoriler) düzgün kenarlar elde etmek için mükemmeldir
  • 1 yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz
  • Tüm Fusion yedek bıçakları ile uyumludur"

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 5 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette 7702018390656 Fusion ProGlide FlexBall Yedekli Tıraş Makinesi

Gillette Fusion ProGlide Flexball tıraş makinesi 2 yedekli yeni nesil özellikleri sayesinde tıraşa dair tüm sorunlarınızı kökünden çözer. Artık tıraş esnasında oluşan kanamalara, makinanın ulaşamadığı alanlara, ciltte tahrişe ve aşınmaya son! Gillette Fusion ProGlide Flexball tıraş makinesi 2 yedekli sayesinde yüzünüzdeki kıvrımlara bile kolaylıkla erişebilirsiniz. Oynar başlığı sayesinde size rahat bir tıraş deneyimi sunar. FlexBall teknolojisi sayesinde yüzünüzün kıvrımlarına dikkat eder, ihtiyaç olan her noktaya erişir. Adeta kaygan bir sabun gibi yüzünüzde gezinir. Hafifliği ve verdiği his sayesinde klasik tıraş deneyimlerinizden oldukça farklıdır. Uzun süreli dayanıklı bıçakları da bu Gillette Fusion ProGlide Flexball tıraş makinesi 2 yedekli deneyiminizi eşsiz kılar.

  • FlexBall oynar başlık teknolojisi
  • Hassas düzeltici özelliği
  • ProShield gibi incecik bıçaklar

Gillette Fusion Proglide Tıraş Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Gillette Fusion Proglide Tıraş Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Gillette Fusion ProGlide Flexball tıraş makinesi 2 yedekli sürtünmeye karşı tam olarak bir sinekkaydı tıraş sağlar. Flexball teknolojisi sayesinde tüm yüz kıvrımlarına meydan okur, yüz şeklinize göre kendini ayarlayıp tıraş deneyiminizi unutulmaz bir hale getirir. Yüzünüzde bulunan neredeyse tüm kılı alır. Arka yüzeyinde bulunan hassas düzeltici bıçakla favoriler ya da burun altı bölgeleri gibi klasik bıçak kullanırken zorluk çekilen tüm alanlarda kolay bir tıraş deneyimi sunar. Her bir başlık 1 aya kadar kullanılabilir. İnanılmaz rahatlık için 5 adet hassas bıçağa sahiptir ve bu bıçaklar cildinizde acı hissi uyandırmaz. Size eşsiz bir tıraş deneyimi yaşatabilmek adına her şey Gillette Fusion ProGlide Flexball tıraş makinesi 2 yedekli için en ince ayrıntısına kadar düşünülür.

Gillette Fusion Proglide Flexball Tıraş Makinesi Ergonomik midir?

Gillette Fusion Proglide Flexball Tıraş Makinesi Ergonomik midir?

Gillette Fusion ProGlide FlexBall 2 yedekli oldukça ergonomiktir. Esnek yapısıyla ön plana çıkar. Kolay temizlenebilir. İçerisinde 2 adet yedek başlık bulunur. Her başlık 1 ay kadar kullanılabilir. Yapısı gereği oldukça dayanıklıdır. Darbelere karşı da sağlamlığıyla ön plana çıkar. Yüz kıvrımlarınıza göre şekil alır. Adeta yüzünüzü tanıyor gibi hareket eder. Gillette fusion proglide flexball tıraş makinesi yedekli tahrişi önler. Cildinize hassas davranır. Sahip olduğu 5 ince bıçak yüzünüzde tıraş sonrası hiçbir kıl bırakmaz. Tek bir tıraş bile saniyeler içerisinde bitebilir. Maksimum temas, sıfır kıl ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak için Gillette fusion proglide flexball 2 yedekli vereceğiniz ideal bir tercihtir. ProShield bıçaklarıyla aynı kalitedeki bıçakları performans açısından oldukça etkilidir. Gillette Fusion ProGlide FlexBall tıraş makinesi 2 yedekli fiyatı bütçe dostudur.

Gillette Fusion Proglide Flexball Tıraş Makinesi Cildi Nasıl Etkiler?

Gillette Fusion Proglide Flexball Tıraş Makinesi Cildi Nasıl Etkiler?

Gillette Fusion ProGlide Flexball tıraş makinesi 2 yedekli cildinizde bebeksi bir his uyandırır. İnce bıçakları sayesinde yüzünüze pürüzsüzlük katar. Bıçak teknolojisiyle yüzünüzdeki tüm kılları eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yok eder. Oynar başlık teknolojisi sayesinde kıvrımlı alanlara ulaşır. Cildinizi kanatmaz ya da herhangi bir kesi oluşturmaz. Yüzünüzün kıvrımlarına göre şekil değiştirir. Cildinize herhangi bir basınç uygulamaz. Esnek bir çalışma sistemi vardır. Herhangi bir yüzeye basınç uygulamadan işlevsel bir performans gösterir. Gelişmiş jilet teknolojisi sayesinde diğer klasik tıraş bıçaklarından tamamen farklıdır. Paslanma yapmaz. Tüm Fusion yedek başlıklarıyla uyumludur. 5 hassas bıçak, bıçak başına olan baskıyı azaltarak, daha rahat bir tıraş sunar. Gillette Fusion ProGlide Flexball tıraş makinesi 2 yedekli yorumlarını inceleyip ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.