Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı

929 TL
(116,13 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GMarket Satıcı Ünvanı: GÜZEL ATTARİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453008663100017 Vergi Kimlik Numarası: 4530086631
    Bu ürün GMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette fusion 8'li yedek tıraş bıçağı

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 5 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 8 - 12
  • Tipi Yedek Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı

Gillette Fusion kullanan tüm erkeklerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri Gillette Fusion 8'li yedek tıraş bıçağıdır. Bıçağı değiştirilebilen bu manuel tıraş makinesi için yedek tıraş bıçaklarına her zaman ihtiyaç duyulur. Belirli bir kullanımdan sonra, daha yüksek performans için bıçakların değiştirilmesi gerekir. Gillette Fusion 8'li yedek tıraş bıçağı, oldukça uzun bir süre bu ihtiyacı karşılar. Yedek bıçaklar da asıl bıçaklar ile aynı özellikleri taşıdığı için manuel tıraş makinesinin performansı hiçbir zaman düşmez. Gerek tam bir tıraş gerekse ince düzeltmeler için verim alınabilen bu bıçaklar, sürtünmeyi de önleyerek tahriş olma riskini ortadan kaldırır. 

  • Kolay şekil vermeyi sağlayan hassas düzeltici
  • Tahrişe sebebiyet vermeyen sürtünme önleyici bıçaklar
  • Kullanım süresinin bittiğini gösteren kayganlaştırıcı şerit

Gillette Fusion 8li Yedek Tıraş Bıçağının Özellikleri Nedir?

Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı Çeşitleri

Gillette Fusion 8'li yedek tıraş bıçağı, Fusion5 manuel tıraş makinelerinin yanında gelen tıraş bıçakları ile aynı özellikleri taşır. Dolayısıyla bıçak değiştirilse bile tıraş için alınan verim hiç düşmez. Yedek bıçakların bıçak kısmından önce cilde yumuşak cilt koruyucular temas eder. Bu cilt koruyucuların içerisindeki mikrofinler cildi gerip pürüzsüzleştirerek tıraşa hazır hâle getirir. Bu sayede yapılan tıraş tam anlamıyla sinekkaydı olur. Sürtünme önleyici bıçaklar ise ürünün en önemli özellikleri arasındadır. Sık tıraş olması gereken erkekler, bu bıçaklar sayesinde tahrişten korunurlar. Gillette Fusion yedek tıraş bıçağı, kayganlaştırıcı şerit göstergesine de sahiptir. Bu şerit cildi kayganlaştırır ve bıçağın ciltte hem daha rahat hem de daha güvenli hareket etmesini sağlar. İşlevini yitirdiğinde ise göstergenin rengi beyaza döner.

Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı Kullanışlı mıdır?

Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı Çeşitleri

Gillette Fusion 8'li yedek tıraş bıçağı, takıldığı manuel tıraş makinesini daha kullanışlı hâle getiren bir üründür. Bu yedek tıraş bıçakları, Fusion 5 ve Fusion 5 Power tıraş makineleri ile uyumlu olduğu için son derece kullanışlıdır. Kullanışlı olmasını sağlayan en önemli özelliklerinden biri ise kayganlaştırıcı şerit göstergesidir. Tıraşın daha rahat ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan detay kayganlaştırıcı şerittir. Fakat zamanla bu şerit işlevini yitirir. Şerit işlevini yitirdiğinde, kayganlaştırıcı şerit göstergesinin rengi solar ve beyaza döner. Göstergenin beyaza dönmesi ise yedek bıçağın değiştirilmesi gerektiği anlamına gelir. Bu sayede işlevini yitiren bıçaklarla tıraş yapmak durumunda kalınmaz, yeni bir bıçak takılarak yüksek verim almaya devam edilebilir. Ayrıca Gillette Fusion 8'li olduğu için de ekonomik bir paket olarak satışa sunulur.

Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı Kaliteli midir?

Gillette Fusion 8'li Yedek Tıraş Bıçağı Çeşitleri

Erkeklerin sıklıkla tercih ettiği Gillette Fusion 8'li yedek tıraş bıçağı, kalitesi ile de ön plana çıkan bir üründür. Ürünün Gillette markasına sahip olması, en önemli kalite göstergelerinden biridir. Gillette markasının manuel tıraş makineleri için, yine Gillette markası tarafından üretilmiş olan bu bıçaklar, en üst seviye kaliteye sahiptir. Bu yüksek kalitenin yanında makul bir fiyata satılması da önemli bir detaydır. Ekonomik olmasını sağlayan detay ise 8’li paketler hâlinde satışa sunulmuş olmasıdır. Tekli almak yerine 8’li almak her zaman daha avantajlıdır. Gillette Fusion 8'li yedek tıraş bıçağı yorum sayfasında yer alan kullanıcı yorumları da bu detayları öne çıkarmaktadır. Özellikle işi gereği sık sık tıraş olması gereken erkeklerin daha fazla tercih ettiği ürün, kalite anlamında çok sayıda olumlu yorum almıştır. Bu olumlu yorumlar ürünün fiyatı ile ilgili vurgular da içermektedir. Gillette Fusion 8'li yedek tıraş bıçağı hem yüksek kaliteye hem de avantajlı fiyata sahip olduğu için gönül rahatlığıyla satın alınabilir.