Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi + 4 Yedek Bıçak

717,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi + 4 Yedek Bıçak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyon Kozmetik Satıcı Ünvanı: İLGÜNLER 2000 GIDA TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0471011839800013 Vergi Kimlik Numarası: 4710118398
    Bu ürün Reyon Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gillette fusion erkek tıraş makinesi, tahriş hissini azaltmak ve rahatlığı artırmak üzere daha sık aralıklarla sıralanmış (mach3'e kıyasla) 5 hassas bıçağa sahiptir. Bu tıraş makinesinin arkasındaki hassas düzeltici bıçak burun altı ve favoriler gibi zorlu alanlarda kenarları düzeltmek için mükemmeldir. Bir yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz. Fusion tıraş makineleri, tüm fusion tıraş bıçakları ile uyumludur. 5 hassas bıçak, bıçak başına olan baskıyı azaltarak, daha rahat bir tıraş sunar (mach3'e kıyasla) Arka tarafta bulunan hassas düzeltici bıçak, zorlu alanlarda (burun ve favoriler) düzgün kenarlar elde etmek için mükemmeldir 1 yedek tıraş bıçağı ile bir aya kadar tıraş olabilirsiniz Tüm fusion tıraş makineleri ile uyumludur %100 orjinaldir. Ambalajı açılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 5 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 2 - 6
  • Tipi Kullan-at Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi + 4 Yedek Bıçak

Gillette Fusion 5 tıraş makinesi + 4 yedek bıçak ile pürüzsüz bir tıraş elde ederken süreç boyunca konforunuzu koruyabilirsiniz. Ürün, diğer tıraş makinelerine göre daha sık aralıklarla yerleştirilmiş 5 hassas bıçak ve arkadaki hassas düzeltici bıçak ile tahrişi azaltırken konforu artırır. Ekstra bıçaklar aynı zamanda bıçak başına basıncı azaltarak size daha pürüzsüz bir tıraş sağlar. Tamamen yeni bir tıraş bıçağı satın almak zorunda kalmadan tıraş bıçaklarını değiştirmenize olanak tanıyan değiştirilebilir sistemi sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar.

 
  • Değiştirilebilir sistem
  • Uzun süreli kullanım
  • Pürüzsüz tıraş

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi Özellikleri

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi Özellikleri

Gillette Fusion 5 tıraş makinesi + 4 yedek bıçak, sabah rutininiz için mükemmel olan bir tıraş makinesidir. Tahrişi azaltmak için daha sık aralıklarla yerleştirilmiş beş bıçağı ile beğeni kazanmaktadır.Bu tıraş makinesinin arkasındaki hassas düzeltici bıçak, burun altı ve favoriler gibi zorlu bölgelerdeki kenarları düzeltmek için mükemmeldir. Ürünün yedek bir tıraş bıçağı vardır, böylece yeni bir tıraş bıçağına ihtiyaç duymadan bir aya kadar tıraş olabilirsiniz. Bu tıraş bıçağı tüm fusion tıraş bıçaklarıyla uyumludur ve %100 orijinaldir.

 

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi Avantajları

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi Avantajları

Gillette Fusion 5 tıraş makinesi birçok avantaja sahiptir. Fusion 5 tıraş bıçağı, gövde, boyun ve bıyık alanları için farklı açılar sunar, bu da daha kolay ve daha etkili bir tıraş sunar. Makine, kullanım sırasında rahat tutmak için ergonomik bir tasarıma sahiptir ve aynı zamanda hafif bir yapıya sahiptir, bu da uzun süreli kullanım sırasında yorgunluk hissetmenize engel olur. Fusion 5 tıraş makinesi, tüyleri hassas bir şekilde keser. Fusion 5 tıraş makinesi, farklı bıçak uçları ve diğer aksesuarlar ile uyumlu olduğundan, kişisel ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilebilir. Gillette Fusion 5 tıraş makinesinin kaliteli malzemeler kullanılarak üretildiğini ve uzun bir ömür sunacağını garanti eder. Bu avantajlar, Gillette Fusion 5 tıraş makinesinin etkili ve konforlu bir tıraş sunmasını sağlar ve kullanıcılar için oldukça yararlıdır. Gillette Fusion 5 tıraş makinesi + 4 yedek bıçak özellikleri ile beğeni kazanır.

 

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi Kullanımı ve Yorumları

Gillette Fusion 5 Tıraş Makinesi Kullanımı ve Yorumları

Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Öncelikle yüzünüzü ıslatın ve sakalınızı yumuşatmak için tıraş kremi veya jeli sürün. Gillette Fusion 5'in sapını kavrayın ve bıçakları cildinize 30 derecelik bir açıyla yerleştirin. Tıraş olun: Kısa, nazik darbeler kullanarak kılların çıkış yönünde tıraş olun. Cilt tahrişine yol açabileceğinden çok fazla basınç uygulamaktan kaçının. Tıraştan sonra, kalan kremi veya jeli çıkarmak için yüzünüzü ılık suyla durulayın ve ardından gözeneklerinizin kapanmasına yardımcı olmak için yüzünüze soğuk su çarpın. Bıçak körelmişse değiştirme zamanı gelmiş demektir. Eski bıçağı çıkarın ve yenisini takın. Gillette Fusion 5 tıraş makinesi + 4 yedek bıçak fiyatı dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Siz de Gillette Fusion 5 tıraş makinesi + 4 yedek bıçak yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyerek ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.