Gillette 3 Comfort Kullan At Tıraş Bıçağı 9+3 12lı

267,19 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 24 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,99 TL
2 Adet ve Üzeri 34 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,99 TL
50 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette 3 Comfort Kullan At Tıraş Bıçağı 9+3 12lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kentmis Satıcı Ünvanı: KENTMİS KOZMETİK GIDA İNŞAAT TURİZM YAZILIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0544062667700018 Vergi Kimlik Numarası: 5440626677
    Bu ürün Kentmis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Gillette blue3 10 tıraşa kadar dayanır. Gillette blue3 comfort, 3 krom kaplamalı bıçağıyla yüz kıvrımlarına uyum sağlayarak sinekkaydı ve pürüzsüz bir tıraş sağlar. Su ile etkinleşen comfortgel teknolojisine sahip gelişmiş kayganlaştırıcı bant size üstün konfor sunar. Gillette blue3, kontrol ve manevra kabiliyeti sağlayan kaymaz kauçuk gövde ve %100 daha iyi durulama için açık bıçak yapısına sahip kolay durulanabilen bıçaklara sahiptir (blueıı plus’a kıyasla).10 konforlu tıraşa kadar dayanır. Konforlu bir tıraş için 3 adet sinekkaydı tıraş sağlayan tıraş bıçağı. Üstün konfor için comfortgel teknolojisine sahip gelişmiş kayganlaştırıcı bant. 40° oynar başlık, yüz kıvrımlarınıza uyum sağlar. Rahatça kontrol edebilmeniz için kaymaz kauçuk sap.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
Geri Bildirim Ver