Gigaset A690 Handsfree Dect Telsiz Telefon

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gigaset A690 Handsfree Dect Telsiz Telefon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zoccoshop Satıcı Ünvanı: SETUP BİLİŞİM ORGANİZASYON VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764037087800011 Vergi Kimlik Numarası: 7640370878
    Bu ürün Zoccoshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gigaset A690 Handsfree Dect Telsiz Telefon Gigaset A690 Handsfree Dect Telsiz TelefonÖzelliklerAyarlanabilir ses profilleri ile mükemmel ses kalitesiÜstün ses kalitesi ile eller serbest konuşun100 isim ve numara kayıtlı telefon defteriAydınlatılmış, yüksek kontrastlı büyük siyah-beyaz grafik ekran32 numara kapasiteli kara liste ile çağrı engellemeÜstün ses özelliklerine sahip bir DECT telefonSeçim sizin: El cihazını kullanarak veya eller serbest modda arama yapabilir, dilerseniz başkalarının konuşmaya katılmasına izin verebilirsiniz. Her iki seçenekte de konuşmlarınız yüksek ses kalitesinde.Net, ergonomik, sezgisel telefon ile iletişim kolaylığıGigaset A690 hakkında ilk fark edilen, geniş, aydınlatılmış, siyah-beyaz grafik ekranı. Arama modundaki büyük sayısal ekran ve beyaz harfler ile siyah arka plan arasındaki güçlü kontrast, telefonun daha da kolay kullanılmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Aydınlatmalı tuşlara ve sezgisel kullanıma sahip ergonomik klavye, telefonda konuşmayı mümkün olduğunca kolaylaştırmaya da katkıda bulunur.İstenmeyen çağrılara karşı korumaArama koruması seçeneği ile, bilinmeyen arayanları, gizli numaralardan gelen gizli numaralardan veya belirli numaralardan gelen çağrıları kolayca yok sayabilirsiniz. En fazla 32 istenmeyen telefon numarasını kara listeye manuel olarak girebilir veya numaraları doğrudan arama geçmişi günlüğünden aktarabilirsiniz. Kara liste etkinleştirildiğinde, listedeki numaralardan gelen telefon aramaları reddedilir veya yalnızca ekranda görüntülenir. Ek zaman kontrolü seçeneği ile, el cihazının ne zaman çalacağını ve ne zaman biraz huzur ve sessizlik istediğinizi belirtebilirsiniz. Dahası, bir VIP grubu tanımlayarak, Rahatsız Etmeyin özelliği etkin olduğunda bile bu numaalardan gelen çağrıların gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.Dahili telefon rehberi ve uzun konuşma süresi ile iletişim halinde kalın100 isimlik telefon rehberi, son 25 çağrıyı görüntüleyebileceğiniz arama geçmişi kaydı ve 180 saatlik bekleme süresi, 14 saatlik konuşma süresi ile iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayın.ECO DECT sayesinde her zaman çevre dostu ve radyasyon içermezTüm Gigaset kablosuz telefonlar gibi, Gigaset A690 serisi de çevre dostu ECO DECT teknolojisi ile donatılmıştır. Bu, baz ünitenin ve bağlı tüm ahizelerin ECO DECT'i desteklemesi koşuluyla, birden fazla el cihazı kullanırken bile telefonların bekleme modunda radyasyon yaymadığı anlamına gelir. Görüşme sırasında, iletim gücü ahize ile baz istasyonu arasındaki mesafeye otomatik olarak uyum sağlar. Ahize ve baz istasyonu arasındaki mesafe ne kadar küçük olursa, radyasyon o kadar düşük olur. Maksimum DECT kapsama aralığı için, ECO DECT modunu istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Renksiz Ekran
  • Rehber Kapasitesi 100 Adet ve üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver