Gigaset Dect Telefon Siyah A-540

419,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gigaset Dect Telefon Siyah A-540

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerimoğlu Elektronik Satıcı Ünvanı: İDRİS KOÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730011634
    Bu ürün Kerimoğlu Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gigaset A540 Siyah Telsiz Dect Telefon Handsfree Işıklı Tuş Takımı ÖZELLİKLER KISMI GENEL OLARAK GİRİLMİŞTİR. ÜRÜN BAŞLIĞINDAKİ YAZILI OLAN ÖZELLİKLERİ DİKKATE ALMANIZI RİCA EDERİZ. ÜRÜNÜ TESLİM ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLECEKTİR? Aldığınız ürün size ulaştığı zaman kargo paketini ve ürünü Görevlinin yanında kontrol ediniz. Kargoda hasar tespit edildiğinde görevliye 'HASAR TESPİT RAPORU' tutturulması gerekmektedir. Kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda Kargo Firması tarafından oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulmamaktadır. Rapor tutulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. ELEKTRONİK ÜRÜNLERDE CAYMA HAKKI: *Elektronik ürünlerin "Cayma Hakkı" dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde iade talebi reddedilecektir. Orijinal kutusu veya ambalajı bozulmuş, satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, müşteri tarafından satın alınamayacak durumda, kurulumu yapılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Yazılım ürünleri ve Hijyen Ürünleri İADE-DEĞİŞİM veya CAYMA HAKKI kapsamında değildir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Renkli Ekran
  • Rehber Kapasitesi 21 - 50 Adet
Geri Bildirim Ver