Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600 Mhz Hdmı Dvı Vga Anakart

1.848,12 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600 Mhz Hdmı Dvı Vga Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Core Bilgisayar Satıcı Ünvanı: SABAHAT GÖMEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4070492589
    Bu ürün Core Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gıgabyte B450m-s2h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600 Mhz Hdmı Dvı Vga Anakart Yüksek Çalışma Hızı 3600 MHz hız ile çalışan Gigabyte B450M S2H Anakart oldukça hızlı bir şekilde kullanım yapmanızı sağlar. Bu sayede bilgisayardaki işlerinizi daha kısa süre içinde halledebilir veya film ve oyun keyfinizden ödün vermeden üstün bir deneyime sahip olabilirsiniz. Depolama Alanı 32 GB kapasitesi sayesinde Gigabyte B450M S2H Anakart bilgisayarınız için ekstra bir depolama alanı sağlar. Bu sayede daha fazla fotoğrafınızı ve videonuzu bir arada tutabilirsiniz. Aynı zamanda daha hızlı veri transferi yapabilirsiniz. Güvenli Kullanım Gigabyte B450M S2H Anakart voltaj, sıcaklık, fan hız, aşırı ısınma, fan hatası ve fan hızı uyarıları sayesinde daha güvenilir bir kullanım yapmanızı sağlar. Bu sayede daha kontrollü ve verimli bir performans sergiler. Yüksek Kaliteli Ses En gerçekçi ses efektlerini elde edebilmeniz için Gigabyte B450M S2H Anakart üstün ses bileşenleri ve gürültülü ses koruması özelliğine sahiptir. Bu sayede daha net ve kaliteli çözünürlükte sesler ile oyun deneyiminizi yükseltebilirsiniz. Fan Kontrol Sistemi Smart Fan kontrolü sayesinde Gigabyte B450M S2H Anakart fan sessizliğini elde etmenizi sağlar. Hangi sıcaklıkta fanın çalışmasını istediğinizi tamamen ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda daha verimli bir kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi AM4
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver