Ghassy Co Erkek Tactical Su Ve Rüzgar Geçirmez 4 Fonksiyonel Cepli Outdoor Yelek

289,90 TL
Beden:
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ghassy Co Erkek Tactical Su Ve Rüzgar Geçirmez 4 Fonksiyonel Cepli Outdoor Yelek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GHASSY CO Satıcı Ünvanı: AHMET FATİH MENEKŞE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1959270100400019 Vergi Kimlik Numarası: 6150339662
    Bu ürün GHASSY CO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN: GHASSY CO. ERKEK 4 ADET FONKSİYONLU CEPLİ SOFTSHELL OUTDOOR YELEK AÇIKLAMA: GÖĞÜSTEKİ VE ALT CEPLERİ ORJINAL CEPLİDİR.İÇ CEP KULLANILMAMIŞTIR. MODELİMİZDE 4 FARKLI TREND RENKLER KULLANILMIŞTIR. KALIP: MODELİMİZDE 1,90 BOY 85 KG L BEDEN KULLANILMIŞTIR.KALIPLARIMIZ DAR KESIM DEĞİLDİR..LÜTFEN KENDİ BEDENİNİZİ SİPARİŞ VERİNİZ.MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN SİZDEN GELEN TALEPLER MAĞAZAMIZ TARAFINDAN HER ZAMAN DİKKATE ALINACAKTIR.ÜRETİM PLANLAMAMIZDA MÜŞTERİ TALEPLERİNE GÖRE TASARIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR. KALIP BİLGİLERİ: BEDEN ÜRÜN BOY ÜRÜN GÖĞÜS S BEDEN 66 CM 50 CM M BEDEN 68 CM 52 CM L BEDEN 69 CM 54 CM XL BEDEN 71 CM 56 CM XXL BEDEN 72 CM 59 CM ÜRÜN KUMAŞIMIZ: SOFTSHELL MEBRAN KAPLAMALI KUMAŞ Softshell kumaş üç katlı laminasyonlu fonksiyonel bir kumaştır. Su ve hava geçirmez ve nefes alabilir. SoftShell kumaştan üretilen ürünler , günlük giyimde, çeşitli spor aktivitelerinde ve doğa faaliyetlerinde kullanabileceğiniz bir üründür. Softshell mont,rüzgar ve suya dayanıklı olması sebebiyle kullanım alanları asla sınırlı değildir. Kumaş özelliklerinin nitelikli olması nedeniyle, ürün çeşitliliği artırılarak softshell pantolon ve mont gibi ürünlerde tercih edilir. Bugün bir çok alanda kullanılan Softshell ürünler outdoor giyimde ,kayak kıyafetlerinde ,motorize ekiplerin kıyafetlerinde, dağcı ve avcı kıyafetlerinde ve soğuk hava depolarında personel kıyafeti olarak kullanılabilir. ÜRETİM: ÜRÜNÜMÜZ KENDİ ÜRETİM MODELLERİMİZDENDİR.ÜRÜN İÇİ FİLE KUMAŞINDAN KULLANILMIŞTIR.ÜRÜN OUTDOOR KULLANIMA UYGUNDUR.RAHATLIKLA DOĞA DA VE GÜNDELİK HAYATINIZDA,YÜRÜYÜŞ VE SPOR YAPARKEN DE KULLANABİLECEĞİNİZ KALIP VE GÖRSEL OLARAK ŞIK Bİ ÜRÜNDÜR.AYRICA ÜRÜNÜMÜZ TAM FERMUARLIDIR.BOYDAN VE CEP FERMUARLARINA YENI TASARIM FERMUARLARDAN KULLANILMIŞTIR.SU GEÇİRMEZ FERMUAR(FERMUAR DİŞLERİ GİZLİ) İŞÇİLİKLERİMİZ ÖZENLE YAPILMIŞTIR..FERMUARINDA VE DİĞER AKSESUARLARINDA KALITELI URUNLER KULLANILMIŞTIR.CEPLERİ ORJİNALDİR. AKSESUAR: FERMUAR UÇLARINA ÇİFT RENK ÖZEL ELÇİK(LASTIKLI) SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN YORUMLARI BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR. ÜRÜNLERİMİZLE İLGİLİ YORUMLARINIZ BEKLERİZ. İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Materyal Poliüretan
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Lacivert
  • Ek Özellik Rüzgar Geçirmez
Geri Bildirim Ver