Gezer Siyah Terlik

149 TL
Beden: 41
Beden Tablosu
40
41
43
44
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gezer Siyah Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKİNLERBURADA Satıcı Ünvanı: TEKİNLER KOLLEKTİF ŞİRKETİ ABDULLAH TEKİN VE İBRAHİM TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836006709700017 Vergi Kimlik Numarası: 8360067097
    Bu ürün TEKİNLERBURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkek gezer terlik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Gezer Siyah Terlik

Gezer markasının siyah terliği gün içinde sizi rahat ettiren kaliteli tasarıma sahiptir. İster ev içinde isterseniz dışarı çıkarken tercih edebileceğiniz kurtarıcı bir parça olan ürün her yaştan kişiye hitap eder. Siyah renkli olması sayesinde her renge uyum sağlar ve kolaylıkla kombinlenebilir. Gezer siyah terlik hem görüntüsüyle sizi mutlu eder hem de rahatlığıyla günlük temponuzda size ayak uydurur. Markanın şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan modeli çift bantlıdır ve ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Bu sayede ayak yapınıza göre terliğin bantlarını ayarlayabilir ve rahatlıkla giyebilirsiniz. Yumuşak tabanı, farklı tasarımı ve konforlu kullanımı ile bu siyah terlik hem birçok farklı kombinle kolaylıkla kullanılabildiği hem de birçok farklı ortamda uyum sağlayabildiği için sıklıkla tercih edilir.

  • Çift bantlı tasarım
  • Yumuşak tabanıyla konforlu yapı
  • Kaliteli malzemelerden üretim

Özgün Tasarımı ile Gezer Siyah Terlik Şıklığı

Özgün Tasarımı ile Gezer Siyah Terlik Şıklığı

Gezer siyah terlik çeşitlerinden olan siyah terlik de çift bantlı şık görüntüsü, yumuşak tabanı ve ergonomik yapısı ile dikkat çeken bir ürün alternatifidir. Gezer marka siyah terliği birçok farklı ortamda rahatça kullanabilirsiniz. Sahilde veya havuz başında geçirdiğiniz bir zamanda ya da işlerinizi hallettiğiniz yoğun tempolu bir günde veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek için bir kafeye giderken terlikleriniz size eşlik edebilir. Gezer siyah terlik ürünlerinden olan çift bantlı bu model kullanım amacınız, beklentileriniz ve tarzınız doğrultusunda sizi yansıtan ve isteklerinize karşılık veren bir model olabilir. Siyah rengine ek olarak tasarımıyla pek çok farklı renk ve kıyafetle kombinleyebileceğiniz bu ürün kaliteli malzemelerden üretilmesi dolayısıyla ayaklarınıza rahatsızlık vermez. Bu model ile keyifli bir kullanım deneyimi yaşarken aynı zamanda terlikte şıklığı da yakalayabilirsiniz.

Gezer Siyah Terlik ile Her Kullanımda Konfor

Gezer Siyah Terlik ile Her Kullanımda Konfor

Ürünün sunduğu rahatlık özellikle uzun süreli kullanımda büyük önem taşır. Ayak yapınıza uygun yapı ve malzemelerden üretilen bir terlik ile hayat kaliteniz önemli ölçüde artar. Gezer siyah terlik özellikleri ile bu doğrultuda size avantaj sağlar. Bir terlikte konforu sağlayan başlıca özellikler ürünün yapısı, kullanılan malzemeler ve tasarımıdır. Kaliteli materyallerden cilt dostu olarak üretilmesi sayesinde markanın bu terliği ayaklarınıza zarar vermez. Günlük kullanım amacı ve kullanılan ortamlara göre Gezer marka bu siyah terlik modeli size rahatlık sağlar. Gezer siyah terlik yazlık kullanıma da uygundur. Plajlarda ve havuz başında giyebileceğiniz ürün neme ve güneşe karşı dayanıklıdır. Çift bantlı tasarımı, yumuşak tabanı ile müşterileri memnun eden terlik bu özellikleri ile de keyifli bir kullanım sunarken bu deneyimin uzun yıllar boyunca da aynı şekilde korunabilmesini sağlar.

Rahat ve Şık Gezer Siyah Terlik Fiyatları

Rahat ve Şık Gezer Siyah Terlik Fiyatları

Gezer marka siyah terlik modeli çift bantlı özgün tasarımı ile dikkat çeker. Sade ve şık tasarımı, kaliteli üretim malzemeleri ve sunduğu rahatlık sayesinde farklı yaşlardan kişiler tarafından beğenilerek kullanılır. Gezer siyah terlik ve fiyatları bütün bu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün sunduğu geniş kullanım alanı ise size avantaj sağlar. İster ev içinde ya da balkonlarda isterseniz dışarı çıkarken, deniz kenarında rahatça giyebilirsiniz. Siyah rengi sayesinde her renkle kolaylıkla kombinleyebilirsiniz. Satın almadan önce fikir sahibi olmak isterseniz Gezer siyah terlik yorumlarını okuyabilir, müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ürünün geniş beden aralığı size uygun bedeni bulmanızı kolaylaştırır. Çift bantlı olması dolayısıyla terliği ayak yapınıza göre ayarlayabilir ve rahat bir şekilde giyebilirsiniz. Sağladığı konforlu şıklıkla öne çıkan bu modele Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.