Gezer Erkek Terlik Ev Damat Bohça Çeyiz Terliği

199,90 TL
Beden: 45
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
300 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Gezer Erkek Terlik Ev Damat Bohça Çeyiz Terliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kayra ayakkabı Satıcı Ünvanı: BURHAN CİVLEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2110529993
    Bu ürün kayra ayakkabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gezer 11115 erkek terlik ev damat bohça çeyiz terliği Yerli üretim, kaliteli ve uygun fiyatlı ayakkabı.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Gezer PRA-928551-033541 Ev Damat Bohça Çeyiz Erkek Terlik

Gezer ev damat bohça erkek çeyiz terliği, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Ürün, kaliteli materyaller kullanılarak üretildiği için pek çok kişi tarafından tercih edilir. Siyah renkte üretilen bu terlik, damat bohçasına konulabilen bir dizayna sahiptir. Rahatlığı ve şıklığı aynı anda sunan ürün, görsel açıdan son derece ilgi çekicidir. Terlik, tarzına önem veren kişiler tarafından tercih edilebilir. Ev ürününün tasarımı ve rengi, pek çok kıyafete rahatlıkla uyum sağlar. Misafirliğe gittiğinizde ya da evdeyken terliği farklı tonlardaki giysilerle kullanarak şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yerli üretim sonucunda imal edilen ürün, kaliteli yapıya sahiptir. Bahsi geçen Gezer siyah damat terliğinin özelliklerinden bazılarıysa şunlardır;

  • Renk: Siyah
  • Materyal: Tekstil
  • Kullanım: Erkek Ev Terliği

Gezer Siyah Bohça Çeyiz Erkek Ev Terliğinin Özellikleri Nelerdir?

Gezer Siyah Bohça Çeyiz Erkek Ev Terliğinin Özellikleri Nelerdir?

Gezer siyah ev damat bohça erkek çeyiz terliği, konforlu yapısı sayesinde insanların beklentilerini karşılar. Ürün, kaliteli materyalinden dolayı pek çok kişinin ilgisini çeker. Terliğin dışı kaliteli suni deriyle kaplandığı için uzun yıllar boyunca kullanmanıza fırsat tanır. Bununla birlikte ev terliği olarak severek kullanacağınız bu ürün, kış aylarında da vazgeçilmezleriniz arasında yer alır. Hem şık hem de kullanışlı olan terliği çeyiz bohçasına koyabilirsiniz. stilinizi evde de yansıtabilmek için bahsi geçen terliği tercih edebilirsiniz. Gezer ev damat bohça erkek çeyiz terliği, siyah renkte üretildiği için farklı tarzlara da uyum sağlar. Ürün, hareket esnasında ayak tabanınızın rahat etmesini sağlar. Terlik, geniş bir numara aralığına sahiptir. Bu sebeple ürünün hemen her kullanıcıya uygun bedeni vardır.

Gezer Siyah Damat Ev Terliği Rahat mıdır?

Gezer Siyah Damat Ev Terliği Rahat mıdır?

Gezer ev damat bohça erkek çeyiz terliği, rahat bir tasarıma sahiptir. Terliğin tabanı rahat olduğu için tüm gün boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Terliğin hafifi olması, gün içinde ayağınızın yorulmasını engeller. Bahsi geçen ürün, terlik konusunda kendini kanıtlamış olan Gezer tarafından üretildiği için de gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Terlik, gün içindeki kullanımını konforlu hâle getiren pek çok detaya sahiptir. Ürünün kaliteli malzemesi sayesinde terliği yaz ve kış aylarında kullanabilirsiniz. Konfor açısından pek çok kişi tarafından beğenilen terlik, kaliteli materyaller kullanılarak üretildiği için ayağınızın rahat etmesine imkân tanır. Ayağınızın yapısına uygun olarak üretilen Gezer ev damat bohça erkek çeyiz terliğinin fiyatı da son derece uygundur. Birçok bütçeye uyum sağlayan terliği, çeyiz bohçasına koymak ya da evde kullanmak için satın alabilirsiniz.

Gezer Siyah Çeyiz Erkek Ev Terliği Kaliteli midir?

Gezer ev damat bohça erkek çeyiz terliği, kullanan kişiler tarafından oldukça beğenilir. Kaliteli materyaller tarafından üretilen terlik, dayanıklılığı sayesinde yıllarca kullanılabilir. Ürünün yapımında kullanılan suni deri son derece kalitelidir. Uzun yıllar giyebileceğiniz bu ürün, kullanıcıların beklentisini tam anlamıyla karşılar. Siyah ve şık bir tasarıma sahip olan terliğin yapısında kullanılan kaliteli materyaller, ürünü uzun süre giymenize fırsat verir. Ürün, çeyiz bohçasına konulabilecek kaliteye sahip olduğu için evlenmek üzere olan birçok kişi tarafından satın alınır. Evde bulunduğunuz süre içinde rahat ve şık hissetmek için Gezer ev damat bohça erkek çeyiz terliği yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede ürünü sizden önce kullanmış kişilerin görüşlerini okuyabilirsiniz. Bununla birlikte günlük hayatınız ya da çeyiz için Gezer ev damat bohça erkek çeyiz terliğini platform üzerinden kısa sürede sipariş edebilirsiniz.