Gezegen Yayıncılık Gezegen Yayınları 8. Sınıf Tüm Dersler Ilk Dönem Tekrarı Madalyon Kamp Kitabı

150 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gezegen Yayıncılık Gezegen Yayınları 8. Sınıf Tüm Dersler Ilk Dönem Tekrarı Madalyon Kamp Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gezegen Yayınları 8. Sınıf Tüm Dersler İlk Dönem Tekrarı Madalyon Kamp Kitabı Gezegen Yayınları 8. Sınıf Tüm Dersler İlk Dönem Tekrarı Madalyon Kamp Kitabı Yeni müfredata uygun! Beceri Temelli PISA,TIMSS 690 Soru

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Gezegen Yayıncılık 8.Sınıf Madalyon Kamp Kitabı İlk Dönem Tekrarı

Lise, üniversiteye gitmek için önemli bir geçiş noktasıdır. Lise dönemi eğitimin bundan sonraki akışında çok belirleyici bir dönemdir. İyi bir liseye gitmek için LGS’de başarılı olmak gerekir. Bunun için doğru ve sağlıklı bir çalışma programının yanında yardımcı kitaplara önem verilmelidir. Özellikle 8. Sınıf öğrencilerinin okulda gördüğü derslerin pratiğini yapmak için okuldaki derslerini pekiştirecek tekrar kitaplarına ihtiyaçları olabilir. Gezegen Yayıncılık 8. Sınıf Madalyon Kamp Kitabı (İlk Dönem Tekrarı) bu tür kitaplar arasında yer alan popüler bir seçenektir. İçeriği ve dizgisi renkli olarak dizayn edilen kitabın keyifli tasarımı öğrencilerin motivasyonunu arttırır. Gezegen Yayıncılık 8. Sınıf Madalyon test kitabı, 600 soru ve bir deneme testinden oluşur;

  • Kolay ve pratik çalışma
  • Derslerin sınava yönelik tekrarı
  • Verimli ders çalışma stratejisi

Madalyon Yayınları İlk Dönem Tekrarı Kamp Kitabı

Madalyon Yayınları İlk Dönem Tekrarı Kamp Kitabı

Bu kitap, yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanarak basılmştır. Liseye Geçiş Sınavı öncesi öğrencilerin konu eksiği olmaması çok önemlidir. Bunun için LGS sınavında soru çıkan derslere konsantre olup bu dersleri içeriğinde bulunduran soru bankaları üzerinden destek almak gerekir. Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce gibi temel derslerin tamamını 8.Sınıf Madalyon Kamp Kitabı içerisinde bulabilirsiniz. Lise Geçiş Sınavı göz önüne alınarak sorular grafik ve içerik olarak benzer düzende hazırlanmıştır. Matematik dersi, tablo ve grafiklerden oluşan sorularla öğretilir. Bu sayede mantık ve muhakeme yapabilme pratiği yapılır. Görsellerle soruların akılda kalarak öğrenmeyi pekiştirmesi sağlanır. Kitabın en önemli özelliği renkli baskı, grafik ve resimlerle desteklenerek keyifli bir tasarımla hazırlanmış olmasıdır.

Lise Geçiş Sınavı Hazırlığında Soru Çözmenin Önemi

Lise Geçiş Sınavı Hazırlığında Soru Çözmenin Önemi

Okul müfredatında yer alan konularla ilgili eksiği olmayan öğrenciler soru çözerek hazırlıklarını yapabilirler. Bu şekilde soru çözerek sınava hazırlanma, konuları pekiştirmeye yardımcı olur.. Madalyon Yayınları İlk Dönem Tekrarı Kamp Kitabı ile düzenli ve disiplinli soru çözme imkanı sunulur. Çalışma planında bir takvim ve soru sayısı belirleyerek Gezegen Yayıncılık Madalyon ile düzenli soru çözebilirsiniz. Tüm ders konuları için test çözmek kafa karışıklığına neden olabilir. Birgün Matematik dersini ele alarak soru çözen öğrenci ertesi gün farklı bir ders seçerek ilerleyebilir. Soru sayısını kendi durumunuza ve zamanınıza göre ayarlayabilirsiniz. Konu eksiği olan öğrencilerin okulda öğrendiği eksik kaldığı konuların tekrarını yaparak bu açığını kapatması gerekir. Konu tekrarı yapılmadan geçilen konular yüzünden sınavda başarısız olmamak için sık sık konu tekrarları yaparak bu eksikliklerini gidermek önemlidir.

Liselere Geçiş Sınavı İçin 8. Sınıf Kamp Kitabı

Liselere Geçiş Sınavı İçin 8. Sınıf Kamp Kitabı

Sınav öncesi öğrencilerin müfredatta yer alan tüm derslerin konularını tekrar etmeleri sınavdaki başarıyı doğrudan etkiler. Liselere geçiş sınavına girecek olan öğrenciler sınav motivasyonlarını yüksek tutarak konu anlatım kitaplarıyla konu eksiklerini tamamlayarak sınavda başarılı olabilirler. Öğrencilerin sınava az bir süre kaldığı dönemde tüm dersleri içeren branş kitapları ve test kitaplarıyla pratik yapmaları faydalıdır. Sınav öncesinde verimli çalışma tekniklerini kullanma, konu tekrarlarını zamana yayarak çalışma ve sık soru çözümleri sayesinde sınava verimli şekilde hazırlanmak mümkün olur. Gezegen Yayıncılık 8. Sınıf Madalyon Kamp Kitabı, sık sık değişen sınav sistemi içinde sürekli güncel kalabilen ve modern eğitim teknikleri ile öğrencileri sınava hazırlayan bir kitaptır. Trendyol’da liselere geçiş sınava hazırlık kitaplarını, soru bankalarını, deneme testlerini veya konu tekrarı ile ilgili kitapları güncel haliyle bulabilirsiniz.