Arc Ultra Şefaf Şeffaf Döküm Tipi Parlak Epoksi Reçine1 ,5 Kg Set

539,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arc Ultra Şefaf Şeffaf Döküm Tipi Parlak Epoksi Reçine1 ,5 Kg Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOBİFLEX Satıcı Ünvanı: BENOBİ HOBİ VE ATÖLYE MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0164078595100001 Vergi Kimlik Numarası: 1640785951
    Bu ürün HOBİFLEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ULTRA ŞEFFAF DÖKÜM TİPİ PARLAK EPOKSİ REÇİNE1,5 KG SET, HERTÜRLÜ DÖKÜM KAPLAMA,DEKORATİF UYGULAMA EPOKSİSİ. KRİSTAL PARLAKLIĞINDA KESİNLİKLE SARARMA YAPMAZ ,EKSTRA U.V KATKISI SAYESİNDE MÜKEMMEL DAYANIM,CAM GÖRÜNÜMÜNDE KUSURSUZ PARLAK YÜZEY,YAVAŞ KURUYAN YAPISI İLE HAVA KABARCIĞI BIRAKMAZ,HARİKA YÜZEY DÜZGÜNLÜĞÜ,HİÇ BİR BENZER MALZEMEDE MÜMKÜN OLMAYACAK TEK SEFERDE DAHA KALIN DÖKÜM İMKANI. HERTÜRLÜ AHŞAP KAPLAMA İŞLERİNİZDE,DEKORATİF EŞYA,BİBLO DÖKÜMÜ,DEKORATİF AHŞAP KAPLAMA,TAKI TASARIM ,MOBİLYA KAPLAMA,ETİKET KAPLAMA İŞLEMLERİNİZ İÇİN UYGUN MÜKEMMEL ÜRÜNDÜR.4/1 KOLAY KARIŞIM,ÜRÜN GÖRSELİNDEN DE ANLAŞILACAĞI ÜZERE 1,20 KG REÇİNE +0,30 KG HARDENER DEN OLUŞMAKTADIR DARBELERE DAYANIKLIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Evde Eğitim
Geri Bildirim Ver

Arc150 Ultra Şeffaf Döküm Epoksi Reçine 1.5 kg Set ile Ahşap Bakımı

Cam görünümüne sahip karışım yapısı ve şeffaflığı ile özellikle döküm işlemleriniz için Uv Dayanımlı sararma yapmayan, yavaş kuruyan yapısı ile hava kabarcığını minimuma indiren, Ultra şeffaf parlak epoksi reçinedir. Masa, Sehpa gibi ahşap dekoratif dökümlerde Arc 150 epoksi reçine kullandığınızda ahşap mobilyalarınızda parlak ve mükemmel görünür. Arc 150 epoksi solvent içermez ve kokusuz olduğu için ev ortamında rahatlıkla kullanılabilir. Her türlü döküm, kaplama dekoratif uygulanan Arc 150 ultra şeffaf epoksi kristal parlaklığı UV katkısı sayesinde dayanıklı, parlak yüzeyler elde edersiniz. Takı tasarımı, mobilya ve etiket katlama işleriniz içinde; Arc ultra şeffaf döküm tipi parlak epoksi reçine 1.5 kg seti avantajlı bir şekilde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Süs eşyalarınız, maket ve benzeri işlemleriniz içinde çok uygun bir reçinedir.

  • Kokusuz Özellik
  • Geniş Kullanım Alanı
  • Doğal Yapı

Parlak ve Mükemmel Yüzey Düzgünlüğü Oluşturun

Parlak ve Mükemmel Yüzey Düzgünlüğü Oluşturun

Arc 150 ultra şeffaf döküm tipi epoksi reçine cam görünümünde kusursuz parlak yüzeyler elde edeceksiniz. Yavaş kuruyan yapısı sayesinde hava kabarcığı bırakmadığı için harika kristal görünümlü yüzey düzgünlüğü oluşturacaksınız. Eşya, biblo dökümü dekoratif ahşap kaplamalarda tek seferde daha kalın döküm imkanı sağlayacaktır. Böylece defalarca uğraşmak yerine tek seferde getlock Arc 150 ultra şeffaf döküm tipi parlak epoksi reçine ile sağlayacaksınız. Aynı zamanda Arc 150 ultra şeffaf döküm parlak epoksi reçine 1,5kg set 3 boyutlu (3D) yapıştırıcı ile şeffaf kaplama sağlamaktadır. Güneş enerji sistemleri ve sarel panel kaplamasında da kullanılmaktadır. Evinizin dekorasyonu için parlak canlı görünüm ve zararlı madde içermeyen Arc 150 epoksi ile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ev yaşamınızda rahat ferah ve parlak bir görüntü ile huzuru ve konforu sağlayabilirsiniz.

Arc 150 Ultra Şeffaf Döküm Uygun Fiyatlarla

Arc 150 Ultra Şeffaf Döküm Uygun Fiyatlarla

Dekoratif için kullanacağınz bu epoksi reçine ürünler her ne kadar parlak kolay sürülebilen olsa bile bir o kadar da dayanıklı olmasıyla ön plana çıkar. Arc 150 epoksi 4 kg reçine ve 1kg hardener ile oluştuğu için darbelere karşı dayanıklıdır. Zeminlerde yapıştırıcı ve parlaklık için kullanılması sebebi ile zeminin üzerine düşen ağır cisimler veya sıvı dökülmeleri çarpmalar olacağından dayanıklılığı sizi rahatlatacaktır. Yüzey düzgünlüğü ise göz kamaştıracaktır. Arc 150 ultra şeffaf döküm tipi epoksi reçine fiyatı ile de size cazip önerilerde bulunmaktadır. Uygun fiyat aralığı ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Yapısı ile hava kabarcığını minimuma indiren ultra şeffaf parlak epoksi reçinedir. Düzgün yüzeyler elde etmek bu ürün sayesinde çok kolaydır.

İstediğiniz Dekoratif Dökümleri Yapabilme Kolaylığı

İstediğiniz Dekoratif Dökümleri Yapabilme Kolaylığı

Arc 150 epoksi reçine ile istediğiniz dekoratif dökümleri kolaylıkla yapmanızı sağlamaktadır. Kolay sürülmesi, çabuk kuruması solvet içermeyen, kokusuz oluşu ve uçucu madde barındırmadığı için ev ortamında dahi gönül rahatlığı ile kullanabileceksiniz. Ayrıca Arc 150 ultra şeffaf döküm tipi parlak epoksi reçine 1,5 kg set ile ilgili yorumları okuyup siz de uygulayarak beğendiğiniz takdirde yorumlarda bulunabilirsiniz. Hayatınıza canlılık katmakla kalmayıp yaşam alanınızı dilediğiniz gibi parlak canlı dekoratif eşyalar yapıp kullanmanızda kolaylık sağlayacaktır. İster biblolarınızı tamir edin ister masa, sandalye , sehpa gibi eşyalarınızın parlaklığını sağlayın. Her koşulda ve her işleviyle size büyük bir kolaylık sağlamakla kalmayıp boş vakitlerinizde değerlendirmiş olmakla beraber kendinize bir uğraşı yaratmış olacaksınız. Mükemmel tasarımlar çıkararak yaratıcılığınızı da böylece keşfetmiş olacaksınız.