Gerui Fırsat Ürünü Elektrikli Sigara Sarma Makinesi

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
14 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
1.100 TL

Ürün Bilgileri

Gerui Fırsat Ürünü Elektrikli Sigara Sarma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CASSA MESSA Satıcı Ünvanı: HATİCE OLĞUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6410413319
    Bu ürün CASSA MESSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artık sigaralarınızı elinizle sarmanıza gerek yok, elektirikli SİGARA sarma makinesi ile sadece 1 dakika içinde 5 dal sigara sarabileceksiniz! SİGARA haznesi 3-4 dal sigara yapımı kadar SİGARA almaktadır. SİGARALARINIZI ayırarak nizami şekilde koyarsanız daha iyi ve daha fazla sigara elde edebilirsiniz. Kurumuş veya nemli SİGARA olması hiç fark etmiyor dilediğiniz gibi sigaranızı sarabilirsiniz. 1 saatte tam 200 tane sigara sarabilme kapasitesi. Yanlış duymadınız 1 saatte tam 200 dal sigara yapabilirsiniz. Sigara sarma makinası aldığınız taktirde hem uzun (100mm) ve kısa (85mm) sigara sarabilirsiniz. Cihazımız 220 volt elektrikle çalışmaktadır elektirik tüketiminde rahat olabilirsiniz. Ev ekonomisini düşünenler için bu ürün 1 ayda kendisini amorti etmektedir. Kullanımı: 1 - SİGARAYI üstteki hazneye koyun 2 - Boş filtreyi ağıza yerleştirin 3 - Üstteki düğmeye basın 4 - Sigaranız hazır!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver