Gereksiz Şeyler Muşamba Yer Döşemesi Zemin Döşemesi Kaplaması Yanmaz Soba Altı - Pvc Yer Muşambası 1x2metre Kahve

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gereksiz Şeyler Muşamba Yer Döşemesi Zemin Döşemesi Kaplaması Yanmaz Soba Altı - Pvc Yer Muşambası 1x2metre Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güven Yapı Tedarik Satıcı Ünvanı: DOĞAN GÖKSU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4050343733
    Bu ürün Güven Yapı Tedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yer Zemin Döşemesi ? Yer Kaplaması Yanmaz Soba Altı - Pvc Yer Muşambası En: 100 Cm Boy: 2m Kalınlık: 0,60 Mm Açıklama: Birçok farklı zeminde kullanıma uygundur. Hızlı ve kolay bir şekilde döşenir. Toz ve bakterilere yerleşme imkanı tanımaz. Alerji yapmaz. Çizilmelere ve lekelere karşı dirençlidir. Hidrofobik yapısı sayesinde su geçirmezdir. Çizilmelere ve sürtünmelere karşı çok yüksek mukavemet sağlayan poliüretan destekli yüksek koruma tabakası ile sağlamlaştırılan bu ürünün bakımı, temizliği kolay ve düşük maliyetlidir. Pvc yer kaplaması %100 geri dönüşümlü olarak üretilir, çevre dostudur. Pvc zemin kaplaması uygulandığı alanda ısı ve ses yalıtımı sağlar. Kimyasallara karşı dirençlidir. B-1 yanmazlık sınıfı bir üründür. Esnektir, kolaylıkla kıvrılabilir, çatlama yapmaz. LİSTEDE GÖREMEDİĞİNİZ TÜM ÖLÇÜLER İÇİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ. NOT: LÜTFEN OKUYUNUZ !!! CAYMA HAKKININ GEÇERLİ OLMADIĞI KANUN TANIMI: Alıcının isteği ile kişiye özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünler Cayma hakkının geçerli olmadığı ürünler Kapsamındadır.
Geri Bildirim Ver

Gereksiz Şeyler Muşamba Yer - Zemin Döşemesi Kaplaması Yanmaz Soba Altı - PVC Yer Muşambası 1x2 Metre Kahve

Zemin döşemeleri, evlerde hem kullanım hem de görüntü açısından oldukça dikkat edilen ürünlerdir. Özellikle soba kullanılan evlerde zeminin zarar görmemesi açısından muşamba kaplama, son derece mantıklı bir tercihtir. Gereksiz Şeyler muşamba yer - zemin döşemesi kaplaması yanmaz soba altı - PVC yer muşambası 1x2 metre kahve sayesinde ahşap ya da mermer malzemeden yapılan zemin herhangi bir zarar görmez. Yanmaz özelliğe sahiptir. Bu da uzun süreli kullanım açısından son derece avantajlı bir özelliktir. Kaplamanın rengi ve görüntüsü de kalitesi kadar dikkat edilen bir konudur. Gereksiz şeyler muşamba yer - zemin döşemesi kaplaması kahverengi laminant parke görünümü ile sobaların altına sıklıkla tercih edilir. Yer kaplamalık bir muşamba modelidir. Şık ve yanmaz özellikte, son derece gerçekçi görünümde bir üründür.

  • Gerçekçi görünüm
  • Yanmaz PVC
  • İdeal ölçü

Zemin Döşemesi Kaplaması Yanmaz Soba Altı Özellikleri

Zemin Döşemesi Kaplaması Yanmaz Soba Altı Özellikleri

Yere muşamba döşeme ürününün eni 100 cm’dir. Boyu 2 metre, kalınlığı ise 0,60 milimetredir. Muşamba, birçok farklı zemin malzemelerinin üzerinde kullanıma uygundur. Çok basit ve pratik şekilde kaplanma özelliğine sahiptir. Su geçirmeme özelliği sayesinde kabarma gibi olumsuz ve istenmeyen görüntüler yaratmaz. Bakteri ve toz biriktirmez. Alerji yapmayan bir yapıya sahiptir. Darbelere ya da sürtünmelere karşı son derece dayanıklıdır. Bu sayede üzerinde çizilmeler ya da lekelenmeler gözlenmez. Esnek olması sayesinde, çok kolay bir şekilde kaplanır. Çatlama, kıvrılma gibi problemlerle karşılaşılmaz. Ürünün başlıca önemli özelliği ise yanmamasıdır. Yer döşemesi muşamba özellikle soba altını kapladığından güven açısından sıklıkla tercih edilir. Birçok açıdan avantajlı bir üründür. Zemin malzemeniz ne olursa olsun soba ya da farklı alanlarda bu kaplamayı güvenle kullanabilirsiniz.

Soba Altı - PVC Yer Muşambası 1x2 Metre Kahve Yorumları

Soba Altı - PVC Yer Muşambası 1x2 Metre Kahve Yorumları

Yer zemin muşambası sobanın altına kaplandığında sizin için son derece avantajlı olur. Soba, dışarıya verdiği sıcaklıkla birlikte zemini eskitebilir, yıpratabilir ya da yakabilir. Evinizin zeminini koruma amacı ile bu muşambayı kullanmanız son derece mantıklı bir seçimdir. B-1 yanmazlık sınıfı ürünü olması sayesinde yanma gibi problemlerle karşılaşmadan güvenle kullanılabilir. Özellikle evde olmadığınız zamanlarda aklınızda yanma riski ile ilgili herhangi bir şüphe oluşmaz. Gereksiz Şeyler muşamba yer - zemin döşemesi kaplaması yanmaz soba altı - PVC yer muşambası 1x2 metre kahve yorumları incelendiğinde kullanan müşterilerin ürünün kalitesi ve görüntüsünden son derece memnun olduğu gözlemlenir. Ürünün modeli, kahverengi parke görünümündedir. Kahverengi laminant görünümü ile her odaya kolaylıkla uyum sağlar. İstediğiniz tüm zeminlere ve soba altına yanmaz özellikteki kaliteli ürünü kaplayabilirsiniz.

Soba Altı - PVC Yer Muşambası 1x2 Metre Kahve Fiyatları

Soba Altı - PVC Yer Muşambası 1x2 Metre Kahve Fiyatları

Gereksiz Şeyler muşamba yer - zemin döşemesi kaplaması yanmaz soba altı - PVC yer muşambası 1x2 metre kahve fiyatları kalitesi ve özelliklerine göre son derece uygundur. Bu fiyat belirlenirken müşteri memnuniyeti ve beklentileri göz önünde bulundurulur. Soba kullanan ve zemin kaplaması düşünen herkesin kolayca ulaşabilmesi için tasarlanır. Markanın muşamba tasarımı, yüksek kalitesi ve şık görünümü ile tam bir fiyat performans ürünüdür. Yanmaz, çizilmez ve yıpranmaz özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Uzun yıllar kullanılabilmesi ile son derece ekonomiktir. Sık sık yeni bir kaplama satın almanız gerekmediğinden sizin için avantaj sağlar. Bu kahverengi parke görünümündeki ürünü Trendyol’dan uygun fiyat fırsatları ile satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün uzun vadeli performansı hakkında fikir edinebilirsiniz.