Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Plak

769 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Plak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A Yüzü: Serim
  • Hepsi Geçti
  • Nasır
  • Gönlüm Durur Orda
  • Samatya’da İlk Rakı
  • B Yüzü: Öpmem Lazım
  • Uykumun Boynunu Bükme
  • Sardunyanın Kırmızısı
  • Han çer
  • Bedelini Ödedim
  • "Tutuşmuş Beraber, Deli Kan, Geri Ver gibi parçalarıyla tanıdığımız Melike Şahin, uzun zamandır merakla beklenen ilk solo albümü Merhem'i yayınlanıyor. Son dönemin en güçlü yorumcularından biri olan Melike Şahin, prodüktörlüğünü ve sanat yönetmenliğini üstlendiği 10 şarkılık albümünde
  • Mabel Matiz, Sabi Saltiel, Uri Brauner Kinrot, Can Güngör, Emre Malikler, Elif Dikeç ve Dijf Sanders gibi başarılı müzisyenlerle çalıştı.

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Pop
  • Sanatçı Melike Şahin
Geri Bildirim Ver

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Plak

Gereksiz Şeyler plak satan bir mağazadır. Neredeyse herkes boş zamanlarında ya da çalışırken müzik dinler. Bazı insanlar bu aktiviteyi hala eski yöntemler ile yapar. Bu satışa sunulan plak Melike Şahin’e aittir ve çok sevilen şarkıları vardır. Oldukça da tercih edilen bir plaktır. Melike Şahin Türk şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. Çıkardığı şarkılarla ön plana çıkar. İnsanlar tarafından oldukça sevilen ve dinlenen bir şarkıcıdır. Konser günlerinde de fazlaca ilgi görür ve konserleri gayet kalabalık geçer. Hayranları Melike Şahin’i evlerinde de dinlemeyi arzular ve bunu nostaljik şekilde yapmayı tercih eder. Plak da ses kalitesiyle Melike Şahin’in hayranlarını memnun eder. Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem plak siyah renkte olan klasik bir plak görünümündedir.

  • 33 devir
  • Pop
  • Siyah renk

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Siyah Plak Özellikleri

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Siyah Plak Özellikleri

Melike Şahin Merhem plak, ürün kalitesi ile oldukça göz doldurur. Bu ürün, siyah renkte ve plak şeklindedir. Melike Şahin plak formatı 33 devir şeklindedir. İçerisinde bulunan şarkıların türü ise poptur. Plak içerisinde bulunan şarkıların tamamı Melike Şahin isimli şarkıcıya aittir. Plak içerisinde; Serim, Nasır, Hepsi Geçti gibi sevilen şarkılar yer alır. Günümüzde dijital ortamlardan istenen sanatçıya ait şarkı kolayca dinlenebilir. Fakat bazı insanlar modern yöntemlerle şarkı dinlemek yerine, plak gibi nostaljik seçenekleri tercih eder. Plak ile müzik dinlemek bazı kişilerin özel zevkleri arasındadır. Gramofon ya da pikap sayesinde yüksek ses kalitesiyle müzik dinleyerek zevkini çıkarabilirsiniz. Bu cihazlar sayesinde de Melike Şahin plağını kolay bir şekilde oynatarak ortamda istediğiniz ambiyansı oluşturabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde samimi bir ortamda kaliteli ses ile keyifli dakikalar geçirmeniz mümkün olur.

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Siyah Plak Avantajları

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Siyah Plak Avantajları

Müzik dinlemeyi meditasyon olarak gören insanlar da vardır. Sevdiğiniz şarkıları dinleyerek kendinizi stresten uzak tutabilirsiniz. Neredeyse her ruh halinde müzik dinleyebilirsiniz. İnsanların her hissine uygun şarkı bulunur. Satın alacağınız bu plak farklı duygu durumları içindeyken dinlemek isteyeceğiniz şarkılar konusunda yeterli gelir. Aynı zamanda Merhem plağı çok güzel bir hediye seçimi olur. Eğer sevdiğiniz kişi Melike Şahin hayranı ise ve şarkılarını seviyorsa bu plak sizler için mükemmel bir hediye olur. Bu ürünü satın alarak sevdiklerinizi son derece mutlu edebilirsiniz. Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem plak yorumları çoğunlukla Melike Şahin hayranları tarafından yapılır. Yorumlar genel olarak bu plağın ne kadar güzel ses çıkardığı ve şarkıların ne kadar güzel olduğu ile ilgilidir. Bu ürün hakkında olan yorum ve görüşleri okuyarak önerilerden yararlanabilirsiniz.

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Siyah Plak Fiyatları

Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem Siyah Plak Fiyatları

Bazı insanlar hayatında müzik olmadan yaşayamaz. Müzik dinlemek onlar için son derece önemlidir. Bu insanlar müziği tüketme konusunda oldukça hızlıdır. Plaktan müzik dinlemek ise eşsiz bir zevk olabilir. Sevdiğiniz şarkıcı olan Melike Şahin’i plaktan dinlemek ve nostaljik bir hava yaratmak için Gereksiz Şeyler markasının sunduğu bu ürüne sahip olabilirsiniz. Evinizin baş köşesine koyduğunuz pikap ya da gramofonu bu plak ile daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca plak görünümüyle de evinizin bir köşesinde adeta dekor ürünü gibi durur. Eğer pop dinlemeyi seven biriyseniz ve tercihleriniz arasında Melike Şahin’i dinlemek varsa, bu ürün sizin içindir. Gereksiz Şeyler Melike Şahin Merhem plak fiyatı bu ürünün tüm kaliteli özellikleri ve tercih edilebilirliği göz önüne alınarak belirlenir. Bu açıdan düşünüldüğünde bu ürüne belirlenen fiyatlandırma oldukça uygundur. Ürünle ilgili daha detaylı bilgiye Trendyol’dan ulaşabilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.