Gereksiz Şeyler Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak

545 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.3
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gereksiz Şeyler Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şarkı listesi lp.1 1. Yağmasın yağmur 2. Aynı yerde aynı gün 3. Susadım 4. Kurumuş bir dal gibiyim 5. Boş vere boş vere 6. Eskimeyen dost 7. Ağla halime 8. Gündüzüm seninle lp.2 1. Unutturamaz seni hiçbir şey 2. Mihrabım 3. Akşam olur gizli 4. Dünyanın bir ucundan 5. Beni böyle sev 6. Dilek taşı 7. Şerefine sevenlerin 8. Rabbena 9. Elini sallasan ellisi

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Nostalji Müzik
  • Sanatçı FERDİ ÖZBEĞEN
Geri Bildirim Ver

Bir Başkadır - Ferdi Özbeğen Plak 20. Sanat Yılı Şan Konseri

Plaklar, PVC’den üretilmiş arkalı önlü her iki tarafından da kayıt yapılan bir depolama alanıdır. Dairesel şeklinde olup özel plak çalan aletler içinde kullanılır. Gramofon veya pikap adı verilmiş cihazlar kullanılarak plakların üzerine kaydedilmiş sesler dinlenilebilmektedir. Ferdi Özbeğen ise şarkıcı aynı zamanda piyanist bir sanatçıdır. Taverna müziği, aranjman, pop gibi alanlarda üretimler yapmıştır. Ferdi Özbeğen 20. sanat yılı Şan konseri plak, şarkıcının sahne ve çalışma hayatı boyunca söylediği şarkıları, verdiği konserin kayıtlarını içeren bir plaktır. Yayıncılığını Gereksiz Şeyler üstlenmiştir. 33’lük plak çeşididir. Ferdi Özbeğen 20. Sanat yılı Şan konseri, sanatçının Şan Tiyatrosu’nda 1983 yılında vermiş olduğu bir konserdir. Konserin orkestra şefliğini üstlenen kişi Osman İşmen’dir. Konserin plağı vefatından 7 yıl sonra Yaşar Kekeva Plak’tan çıkmıştır.

  • Usta Sanatçı Eseri
  • Nostaljik Anılar
  • Uzun Süreli Müzik Keyfi

Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak ile Nostaljik Anlar

Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak İle Nostaljik Anlar

Ferdi Özbeğen ölümünün ardından yaklaşık 7 yıl sonra bir dizi/film platformunda yayınlanan mini diziyle beraber tekrar gündeme gelmiştir. Sanatçının eserlerinin yayın hakkı Yaşar Kekeva adlı müzik şirketine aittir. Bu müzik şirketi plağı müzikseverler ile buluşturmuştur. Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat yılı Şan Konseri plak adı altında yayınlanan plak kapağına “Bir Başkadır” başlığı konulmuştur. Bu albüm satışa çıkarıldığı an 2 bin adet satılmıştır. Plak müzik severler tarafından oldukça ilgi görmüştür. Yıllar sonra tekrar gündeme gelen ve daha önce tanımayan kişilerin plak sayesinde sanatçıyı tanıdığı da ortaya çıkmıştır. Plak hazırlanmadan önce sanatçının Şan Tiyatrosu’nda verdiği konserin görüntüleri internet ortamında yayınlamıştır. Daha sonrasında nostaljik olarak bir plağa kaydedilmiştir. 8,69151E+12 ise ürün kodudur. Bu kod plağın daha kolay bulunabilmesini sağlar.

Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak Ölümsüz Eser

Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak Ölümsüz Eser

Gereksiz Şeyler Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. sanat yılı Şan konseri plak, son yılların popüler ürünlerindendir. Gereksiz Şeyler İstanbul’da olan bir plak dükkanıdır. Ferdi Özbeğen’in ölümünden sonra yayınlanan bu eser oldukça ses getirmiş ve tüm plak piyasası için değerli bir ürün olmuştur. Nostaljik bir hatırası vardır. Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat yılı Şan konseri plak kullananlar ürünün içeriğinin orijinalliği bozulmadan dinlendiğini vurgulamaktadırlar. 33’lük plak türünde olan bu eser uygun cihazlar eşliğinde sorunsuz çalışmaktadır. Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat yılı Şan Konseri plak yorumları incelenecek olunursa ürünü temin etmiş kişiler sanatçının konserini plak sayesinde yeniden hayata döndüğünü belirtmektedirler. Plak, sanatçını konser de söylediği şarkıları içermektedir. Bu şarkıların söylenmesinde en büyük katkılardan birisini Osman İşmen yapmıştır.

Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak ile Her Alanda Kaliteli Müzik

Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri Plak İle Her Alanda Kaliteli Müzik

Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat yılı Şan Konseri plak içeriği son derece geniş bir müzik repertuarından oluşmaktadır. Sanatçının bazen en bilindik, bazen en sevilen bazen ise herkesin adını bilmediği şarkılarından oluşmaktadır. İçerik açısından bu denli zengin oluşu avantajlı bir durumdur. Plak cd formatındadır. Plak içerisinde Ferdi Özbeğen’e ait teşekkür konuşması bulunmaktadır. Parça listesi iki kısımdan oluşmaktadır. Sırasıyla: Yağmasın Yağmur, Aynı Yerde Aynı Gün, Susadım, Kurumuş Bir Dal Gibiyim, Boş Vere Boş Vere, Eskimeyen Dost, Ağla Halime, Gündüzüm Seninle, Unutturamaz Seni Hiçbir Şey, Mihrabım, Akşam Olur Gizli, Dünyanın Bir Ucundan, Beni Böyle Sev, Dilek Taşı, Şerefine Sevenlerin, Rabbena, Elini Sallasan Ellisi olarak sıralanır. Bir Başkadır Ferdi Özbeğen 20. Sanat yılı Şan Konseri plak fiyatı satıcısı tarafından belirlenerek satışa sunulmaktadır.