Genta Gölge Alan Çim Tohumu 1 Kg

469 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genta Gölge Alan Çim Tohumu 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobitar Satıcı Ünvanı: HOBITAR ELEKTRONİK HİZMETLER PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463063266800001 Vergi Kimlik Numarası: 4630632668
    Bu ürün Hobitar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tohumdan Çim Yetiştiriciliği İle İlgili Genel Bilgiler Toprak Hazırlığı Tohum ekeceğiniz alanı 20 cm derinilğinde belleyin. Gölge alanlarda en fazla yaşanan sorunlar bitkinin ihtiyacından çok suyun bulunması ve bunun neticesinde yosunlaşmadır. Fazla su bitki köklerinin gelişmesini ve hava almasını engelleyecek ve ölümü gerçekleştirecektir. Yosun oluşumu da çimlerin besinlerini kullanarak çimi hızlı bir şekilde yokedecektir. Bu nedenleri ortadan kaldırmak için tabana daha fazla demre kumu (3/1), m²'ye 300 gr organik gübre, 30 gr Vilmorin Çim Başlangıç Gübresi (14.7.14), yosun problemini önlemek için 50 gr Genta Anti-yosun Gübresi kullanabilirsiniz. Ekim yapacağınız yüzeyi birkaç kez daha tırmıkla düzeltip, tercihen bir silindir ile ezin. Böylece, daha sonra bakım aşamasında işinizi çok kolaylaştıracak yeknesak ve düz bir yüzey elde edin. Tohum Ekimi Hava koşullarına göre tohum ekimini, Mart ile Ekim ayları arasında, aşırı sıcak ve kuru dönemler dışında, şemada gösterildiği gibi çapraz savurma yöntemiyle yapın. İnce bir tırmıkla tohumların toprak yüzeyinde fazla derine gitmeden, homojen bir şekilde dağılmasını sağlayın. Daha sonra üzerlerini en fazla 1 cm kalınlığında, ince bir toprak tabakasıyla örtün. Tekrar silindirle veya benzer bir yöntemle yüzeyi sıkıştırın. Çok ince - sisleme şeklinde - damlacıklarla sulayın. Sulama işlemi sırasında tohumların yüzeye çıkmamasına özen gösterin. Bakım İlk biçim işlemini çimler yaklaşık 10 cm uzunluğa erişince, çok keskin bıçaklı çim biçme makinesi ile toprak kuru halde iken, bitkinin köklerinden yolunmamalarına dikkat ederek yapın. Biçim işleminden sonra sulama yapabilirsiniz. Daha sonraki biçme işlemlerini, sıcak dönemde, tercihen sabah erken veya akşam saatlerinde, gerekiyorsa (toprağın 5 cm altında nem varsa sulamayı erteleyin) yapın. Her sulama, bir miktar besini yıkama yoluyla çimlere yararlı olmaya fırsat bulamadan yok edeceğinden, 3 ila 4 sulamada bir kez Vilmorin Çim Gübresi, kış aylarına girerken Organik Gübre uygulayın. Alanda yosunlaşma görülürse, tarife uyarak Genta Anti-yosun Gübresi kullanın. Ürün Özellikleri: Net Ağırlık 1 kg Not:Ürünlerin ambalaj tasarımları bazı serilerde farklı olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Çim Tohumu
Geri Bildirim Ver