GENERAL Life General Ht 300 S Set Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı

1.519 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GENERAL Life General Ht 300 S Set Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TECHNOLOGIA Satıcı Ünvanı: TECHNOLOGIA TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833100907700001 Vergi Kimlik Numarası: 8331009077
    Bu ürün TECHNOLOGIA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : General life Model : General HT 300 SET Bağlantı Tipi : Kablosuz Ayar Adımı : 0.5 °C Genişlik : 134 mm Yükseklik : 88 mm Derinlik : 28 mm Genişlik : 90 mm Yükseklik : 86 mm Derinlik : 30 mm TEKNİK BİLGİLER Cihaz tipi : Diğital Sıcaklık Ayarı (Düşük) : 5 °C Sıcaklık Ayarı (Yüksek) : 30 °C Uzaktan Erişim : Yok GENEL ÖZELLİKLER Günlük Programlama : Var Haftalık Programlama : Var Modülasyon : Yok Çalışma Modları : Konfor Modu Ekonomi modu Tatil Modu Diğer özellikler : Dokunmatik Tuşlar

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 5 Yıl
Geri Bildirim Ver

General Ht 300 S Set Kablosuz Programlanabilir Oda Termostatı

Kış aylarının gelmesiyle birlikte evler de soğumaktadır. Evlerin soğuması sonucu ısıtıcı cihazların kullanımı artmaktadır. Kombi vb. ısınma araçları kış aylarında günlük olarak kullanılmaktadır. Kombi sistemi ile ısınan evlerde ısı ayarı kontrolü sağlanmak istenir. Isı ayarı kontrolünü sağlamak için kullanılacak en faydalı cihazların başında oda termostatları gelmektedir. Dijital kablosuz oda termostatı oda sıcaklığını ölçer. Kombinin çalışma durumunu belirleyen sinyaller gönderen cihaz oda sıcaklığını kullanıcının belirlediği ayarda tutmaktadır. Manuel olarak sürekli kombi ayarları ile oynamaktan ziyade oda termostatları kullanmak daha konforlu ve pratiktir. General Ht 300 S set kablosuz programlanabilir oda termostatı önemli kullanım nedenlerinden bir tanesi de elektrik tasarrufudur. Evin herhangi bir köşesine monte edilebilen cihaz uzaktan haberleşme sistemi sayesinde kabloya ihtiyaç duymaz. Kablolar ev ortamında görüntü kirliliğine neden olabilir. Cihazın kablosuz olması onu daha kullanışlı ve görsel olarak şık kılmaktadır.

  • Pratik Kullanım
  • Enerji Tasarrufu
  • Uzaktan Haberleşme Sistemi

General Life Ht 300 S Oda Termostatı Özellikleri

General Life Ht 300 S Oda Termostatı Özellikleri

Her evin sıcaklığı farklıdır. Sıcaklığı etkileyen faktörlerden bir tanesi cephe ve güneş ışığıdır. Her evin fiziksel koşulu farklı olduğu için odalarda da farklı sıcaklıklar hakimdir. Kullanım alanına göre odaları farklı sıcaklıklarda olsun veya bütün odalar aynı sıcaklıkta olsun isteyen kullanıcılar oda termostatı ile hayallerine kavuşabilir. Cihaz ortamdaki ısı ihtiyacını belirler. Programlanabilir kablosuz oda termostatı sayesinde enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Kablosuz termostatın en önemli özelliği uzaktan haberleşme sistemine sahip olmasıdır. Böylece bağlantı kablosu kullanımına ihtiyaç duyulmaz. Modem görevi görmesi nedeniyle de kullanıcılarına önemli avantajlar sağlamaktadır. General Life General Ht 300 S set kablosuz programlanabilir oda termostatı yorumları incelendiğinde ürünün ev konforunu arttırdığı ve kullanımının pratik olduğu sonucuna ulaşılmaktadır.

General Life Ht 300 S Oda Termostatı Kullanımı

General Life Ht 300 S Oda Termostatı Kullanımı

Programlanabilir oda termostatı 134 mm genişlik, 88 mm yükseklik ve 28 mm derinlik ölçüleri ile şık bir tasarıma sahiptir. Günlük ve haftalık programlama özelliğine sahip olan cihaz farklı çalışma modlarına sahiptir. Konfor modu, ekonomi modu ve tatil modu özel durumlara göre ayarlanarak talep edilen oda sıcaklığı sağlanabilir. Dokunmatik tuşları sayesinde kolay bir kullanıma sahiptir. Beyaz renk olan cihaz dijital ekranı ile son teknoloji ürünleri arasında yer almaktadır. Kablosuz oda termostatı kurulumu kolaylığı nedeniyle çok beğenilmektedir. Evin herhangi bir köşesine monte edilmek için uygundur. Cihazın oda kumandası ile yapılan ayarlar radyo frekansları sayesinde kombiye ulaşır ve haberleşme meydana gelir. Bu nedenle bağlantı kablosu kullanılmamaktadır. Böylece enerjiden sağlanan tasarruf maksimum düzeye yükselir. General Life General Ht 300 S set kablosuz programlanabilir oda termostatı sayesinde kombinin fazla çalışması ve enerji kullanması engellenir.

General Life Ht 300 S Oda Termostatı Fiyatı

General Life Ht 300 S Oda Termostatı Fiyatı

Kablosuz oda termostatları özellik açısından farklılık göstermektedir. Cihazların barındırdığı özellikler fiyat konusunu en çok etkileyen detaylardandır. Bu nedenle öncelikle talep edilen özelliklerin ne olduğu belirlenmelidir. Daha sonra buna uygun cihaz tercihi yapılmalıdır. Oda termostatı kullanılmayan kombilerde sistem tesisatındaki gidiş ve dönüşte bulunan suyun sıcaklığını referans almaktadır. Bu nedenle tesisat suyu soğuduğunda devreye girer ve pompa ile ısıtma devresi açık olduğunda çalışır. Böylece daha fazla elektrik kullanılır ve kombiler zarar görebilir. Bu cihaz hem ev ekonomisi hem de kullanıcıların cebi açısından avantaj sağlar. Kablosuz programlanabilir oda termostatı, her bütçeye uygun olması ve pratik kullanımı ile ilk tercihler arasında yer almaktadır. Modellerde yer alan özellikler ve cihazın kalitesi fiyatı belirler. General Life General Ht 300 S set kablosuz programlanabilir oda termostatı G-ht300s, oda sıcaklığının kontrolünü bütçesini aşmadan sağlamak isteyen kullanıcılar için uygundur. Pratik kullanım alanına sahip olan cihazı G-ht300s kodu ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz.