General Mobile Gm5 Plus Ekran Lcd

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

General Mobile Gm5 Plus Ekran Lcd

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • GENERAL MOBİLE GM5 PLUS EKRAN LCD

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip LCD
Geri Bildirim Ver

General Mobile GM5 Plus Ekran LCD

Telefon ekranları bazı dış darbelerden dolayı hasar görerek kırılabilir. Bu gibi durumlarda yeni bir telefon almak yerine ekranın farklı bir kırılmaz ekranla değiştirilmesi ekonomik avantaj sağlar. Bununla birlikte cihazın kullanım kalitesinin artmasına yardımcı olur. Her telefonun kendi markasına özel farklı ekran modeli bulunur. Dokunmatik ekranların kullanım süresi fazla olduğundan LCD modellerle değiştirilmesi son derece önemlidir. General Mobile LCD ekran yüksek koruma desteğine sahip olan modellerden biridir. Kaliteli özelliğe sahip olan bu çeşit, cihazınızın tekrar hasar görmesini engeller. Dayanıklı malzemelerden imal edildiğinden uzun süre konforlu ve avantajlı kullanımı destekler. Kaliteli ve kullanışlı tasarımıyla birçok müşterinin ilk tercihleri arasında yer alır. Telefonunuzun kırılan ekranını değiştirmek istiyorsanız General Mobile GM 5 Plus LCD ekran tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek koruma imkanı
  • Uzun süreli kullanım
  • Dayanıklı malzeme

Yüksek Koruma İmkanı Sunan General Mobile GM5 Plus LCD Ekran

Yüksek Koruma İmkanı Sunan General Mobile GM5 Plus LCD Ekran

Ekranı kırılan cep telefonu gibi elektronik cihazların yeni bir ekran modeli ile değiştirilmesi son derece önemlidir. Değiştirilen ekranın da yüksek koruma imkanına sahip olması, cihazın herhangi bir dış darbeden dolayı tekrar hasar görmesini engeller. Bununla birlikte koruma kuvvetini maksimum düzeyde sunan ekran çeşitleri müşterilerin ilgisini çeker. General Mobile markası tarafından satışa sunulan bu ekran, GM 5 Plus uyumludur. LCD teknolojisine sahip olduğundan izlediğiniz dizi, film ve videoların kaliteli bir görsel sunmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda geniş ölçüsünden faydalanarak cihazınızla arasında tam uyum yakalayabilirsiniz. Orijinal yapısı sayesinde ilk günkü görünümünü bozmadan kullanabilirsiniz. Siyah rengi ile göz konforunuzu da kolaylıkla koruyabilirsiniz. General Mobile GM 5 Plus LCD ekran kullananlar ürünün yüksek koruma kalitesinden oldukça memnundur. Siz de bu modeli satın alabilir ve cihazınızı sağlamlaştırabilirsiniz.

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen GM5 Plus LCD Ekran

Dayanıklı Malzemelerden Üretilen GM5 Plus LCD Ekran

Telefonların ekranı kırıldığında bazı işlevler ve fonksiyonlar kaybolur. Bu durumda cihazınızın yeni bir ekran ile değiştirilmesi gerekir. Dayanıklı malzemelerden imal edilen ürün çeşitleri tekrar oluşabilecek kırılmaları engeller. Dokunmatik teknolojiye sahip olan telefonlar oldukça hassas olduğundan kaliteli ve dayanıklı ekranlarla değiştirilmesi uzun süreli kullanım sunar. General Mobile GM5 Plus LCD ekran dokunmatik panele sahiptir. Cihazınızla birebir uyum sağladığından sorunsuz bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte kaydırma hızınızı da artırarak verilen komutların pratik bir şekilde işlenmesine yardımcı olur. Çizilme, kırılma ya da soyulma gibi herhangi bir olumsuz duruma karşı son derece dayanıklıdır. Üretiminde kimyasal bir malzeme kullanılmadığından güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. General Mobile GM 5 Plus LCD ekran yorumları sayesinde ürünün dayanıklılığı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı General Mobile GM5 Plus Dokunmatik LCD Ekran

Uygun Fiyatlı General Mobile GM5 Plus Dokunmatik LCD Ekran

Dokunmatik panele sahip olan telefonların tüm işlevlerini yerine getirmesi son derece önemlidir. Kırılan ekranlara takılan yeni modellerin orijinal olması gerekir. Orijinal çeşitler cihaza birebir uyum sağladığından kolay bir şekilde takılır ve kullanım sırasında herhangi bir aksaklık yaşatmaz. Etkileyici bir performans sunan bu ürün orijinal özelliğe sahiptir. Bununla birlikte dokunmatik özelliğiyle cihazınızın kendine has yapısı herhangi bir şekilde bozulmaz. Kaliteli bir yapısı olduğundan son derece dayanıklıdır. Tüm dokunmatik fonksiyonların işlevsel bir şekilde işlemesine yardımcı olur. Siyah renge sahip olan bu ürün, göz konforunun da korunmasına yardımcı olarak, oluşabilecek göz problemlerini de engeller. General Mobile GM 5 Plus LCD ekran fiyatı avantajlıdır. Böylelikle tüm müşterilerin bütçesine uygundur. Siz de Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.