General Mobile Gm 9 Pro Kutusuz Şeffaf Silikon Kılıf (telpa)

49,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

General Mobile Gm 9 Pro Kutusuz Şeffaf Silikon Kılıf (telpa)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOBAŞKENTİM Satıcı Ünvanı: TEKNOBAŞKENT TELEKOMÜNİKASYON AKSESUAR TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836090543400001 Vergi Kimlik Numarası: 8360905434
    Bu ürün TEKNOBAŞKENTİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GM 9 Pro Kutusuz Şeffaf Silikon Kılıf General Mobile (Telpa)

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli General Mobile GM9 Pro
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

General Mobile AKGM9PLSLKLF01 GM 9 Pro Kutusuz Şeffaf Silikon Kılıf

General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa telefonunuzu korur ve şık bir görünüm kazandırır. Şeffaf yapısı sayesinde hem kadın hem de erkekler tarafından tercih edilir. Sade ama kullanışlı bir telefon kılıfı olan General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa, dayanıklılık ve sağlamlık açısından da beğeni toplar. Silikondan oluşan yapısı çizilmelere karşı dayanıklıdır. Şeffaf olması nedeniyle modası geçmeyen bir üründür. Telefonlar hayatımızın önemli parçasıdır. Telefonunuzu korumak ve doğru kılıfı kullanmak da bu noktada oldukça önemlidir. Dokunmatik tuş için de ayrı bir bölmeye sahiptir. Kılıfınız takılı olsa bile telefonunuzun teknolojik özelliklerini kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürün telefonunuzun arka kapağını korur.

  • General Mobile GM 9 Pro uyumlu
  • Silikon arka kapak
  • Dayanıklı ürün

General Mobile 9 Pro Şeffaf Telpa Silikon Kılıf Özellikleri Nelerdir?

General Mobile 9 Pro Şeffaf Telpa Silikon Kılıf Özellikleri Nelerdir?

General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa telefonunuzun arkasını korur. Telefonunuzun modeline tamamen uygun tasarlanan yapısı sayesinde telefonunuzun her köşesini korumada kolaylık sağlar. Sağlam silikon yapısı, çiziklere ya da ufak çaplı darbelere karşı telefonunuzu korur. Siz de düşme, çarpma ya da çizilme gibi durumlardan kaçınmak ve telefonunuzu hasarsız uzun süre kullanmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanan bu ürün günlük hayatta da kullanılır. Sade tasarımı nedeniyle dikkat çeker. General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa tam bir fiyat performans ürünü olan bu ürün, dokunmatik arka tuş için de özel alan bulundurur. Kabınızı taktığınızda dokunmatik tuşa erişebilir ve kullanabilirsiniz.

General Mobile Gm 9 Pro Şeffaf Telpa Silikon Kılıf Temizliği Nasıldır?

General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa temizliği oldukça kolaydır. Telefonunuzu saran yapısı sayesinde kolay kolay tozlanmaz. Islak elle telefonunuzun arka kapağını elledikten sonra bile kuru bir bezle silebilirsiniz. Arka kapak temizliğini herhangi bir temizleyici solüsyon kullanarak daha etkili bir hale getirebilirsiniz. Solüsyon olmadan da General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpayı temizlemesi oldukça kolaydır. Çok kirlendiği takdirde ürünü yıkayabilirsiniz. Silikon olduğu için herhangi bir hasar almaz. Kolonya yardımıyla da temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. General Mobile GM 9 Pro şeffaf silikon kılıf telpa hem kullanımı kolay hem de performansı sağlam bir üründür. General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf kılıf telpa sizi her açıdan mutlu edecek bir üründür.

General Mobile Gm 9 Pro Şeffaf Telpa Silikon Kılıf Koruyucu mudur?

General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa oldukça dayanıklıdır. Silikon yapısı serttir. Telefonunuzu oluşabilecek çoğu kazaya karşı korur. Hepimiz telefonlarımızı günlük hayatın koşuşturması nedeniyle düşürürüz. Telefonlarımızı bazen çizebiliriz ya da onların eski kusursuz tasarımlarını bozabiliriz. Telefonlara alınan bazı darbeler sadece görüntülerini değil ayrıca telefonların çalışma şekillerini de bozar. Bu gibi işlevsel sorunları tamamen engellemek için doğru kılıf kullanmanız gerekir. General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa koruyuculuğu ve dayanıklı olması nedeniyle etkili bir telefon kılıfıdır. General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa yorumlarını inceleyip ürünün memnuniyet oranını görebilirsiniz. General Mobile GM 9 Pro kutusuz şeffaf silikon kılıf telpa fiyatı oldukça uygundur. Ürünü kolay ve hızlı bir şekilde Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.