Genç Timaş Limon Kütüphanesi Jo Cotterill

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kurumsal Fatura
124,90 TL121 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
132,14 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genç Timaş Limon Kütüphanesi Jo Cotterill

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Limon Kütüphanesi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Jo Cotterill
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Genç Timaş Limon Kütüphanesi - Jo Cotterill

Genç Timaş Yayınları Limon Kütüphanesi; küçük bir kız olan Calypo’nun başından geçen, babası, annesi ve edindiği dostlukları konu alan, roman türünde yazılmış bir eserdir. Limon Kütüphanesi sayfa sayısı 192’dir. Limon Kütüphanesi konusu ve üslubu ile son dönem oldukça ilgi gören kitaplar arasında yerini alır. Dostluk üzerine güzel mesajları barından Limon Kütüphanesi, keyifli zaman geçirmek isteyen ve 11 yaşından büyük herkese hitap eder.

Her yaştan okuyucular için kitaplar yazan, Limon Kütüphanesi yazarı Jo Cotterill, aynı zamanda müzisyen ve oyuncudur. Kariyer yolculuğu oldukça uzun olan Limon Kütüphanesi kitabının türü roman olsa da yazar; birbirinden farklı kategorilerde eserleriyle son yılların dikkat çeken genç yazarlarından biridir.

  • Sayfa Sayısı: 192
  • 11 yaş ve üzeri için uygun
  • Uygun fiyat avantajı

Limon Kütüphanesi Yazarı Jo Cotterill Hakkında Bilgi

Genç Timaş Limon Kütüphanesi - Jo Cotterill

Limon kütüphanesi ile ülkemizde oldukça ilgi gören ve farklı sanat dallarında da başarıları olan Jo Cotterill, yazarlığın yanı sıra aynı zamanda öğretmen, müzisyen ve oyuncudur. Her yaştan okuyucular için 20’den fazla kitabı bulunan Limon Kütüphanesi yazarı, son zamanlarda tam zamanlı bir yazar olarak anılmaktadır.

Evli ve iki kızı olan Jo Cotterill, boş zamanlarında okullarda gerçekleştirdiği kitaplar ve okuma hakkında konuşmalar ile de adından söz ettirir. Carnegie’ye aday gösterilen, UCLA kitap ödülü listesine giren ve Oxfordshire kitap ödüllerinde övgüye layık görülen Limon Kütüphanesi yazarı Jo Cotterill, bilim kurgu ve fantastik, çizgi roman, çocuk ve gençlik kategorilerinde yazdığı onlarca kitap ile ün sahibidir.

Limon Kütüphanesi Jo Cotterill Kitabının Konusu Nedir?

En yakın dostları kitaplar olan, annesi kanserden ölmüş ve babasıyla birlikte yaşayan küçük bir kız olan Calypso’nun başından geçen hikayelerin anlatıldığı Limon Kütüphanesi, sade bir anlatımıyla okuyucuları içine alır. Bireylerin hayat serüvenleri süresince edindikleri dostlukların önemine dikkat çeker. Ayrıca manevi güç sayesinde küçük bir kızın nasıl kendi ayakları üzerinde durduğunu da konu edinir.

Kendini bildi bileli limonlar ile ilgili bir kitap üzerine çalışma yapan babası ile yaşayan Calypso’nun, kendine kitapları sayesinde yarattığı mucizevi dünyayı anlatan Limon Kütüphanesi basım yılı 2017 olan ve güncelliğini akıcı anlatımıyla birleştiren eserler arasındadır.

Limon Kütüphanesi fiyatı uygun olan; akıcı anlatımı ve özgün içeriği ile bu alışkanlığı destekleyecek özel eserler arasında yer alır. Limon Kütüphanesi özeti, yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak kitap hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Limon Kütüphanesi Jo Cotterill Kitabını Kimler Okumalıdır?

Her yaştan okuyucular için yirmiden fazla kitabı olan Jo Cotterill tarafından kaleme alınan eser, 11 yaş ve üzeri tüm okuyucular için uygun niteliktedir. İçerdiği fantastik ögeler ile uygun görüldüğü 11 yaş ve üzeri tüm okuyucuların dikkatini çeker. Limon Kütüphanesi Jo Cotterill yorum ve değerlendirmelerde her yaştan okuyucudan tam not alır.

Limon Kütüphanesi kaç sayfa olduğuna bakılmaksızın sürükleyici anlatımı ile çocuk ve yetişkinlerin okumaları için tavsiye edilir. Güçlü anlatım ve sade diliyle okuyan okuyucuları hemen içine çeker. Kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durma konusunda da güzel detaylar içerir. Eser, okuyucuların kendi hayatları ile özdeşleştirebileceği kesitler içeren özgün bir kitaptır.

Limon kütüphanesi 192 sayfa olarak roman türünde yazılmış bir eserdir. Son dönemlerde oldukça ilgi gören ve birçok alanda çalışmaları olan Jo Cotterill tarafından yazılan limon kütüphanesi, annesi öldükten sonra babası ile birlikte yaşayan küçük bir kız çocuğunun başından geçen hikayeleri konu edinir.