Destek Yayınları Yol Senin I?çinde

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
146,03 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
168,92 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Yol Senin I?çinde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DESTEK MEDYA GRUBU Satıcı Ünvanı: DESTEK YAPIM PRODÜKSİYON DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293049248400001 Vergi Kimlik Numarası: 2930492484
    Bu ürün DESTEK MEDYA GRUBU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu dünyada u/mutsuz bir yaşam sürmek için yaratılmadın. Umutsuzluk halbuki çok uzaktadır. Farazidir. Gelecek ile örtülüdür. Neden zor olanı seçiyorsun ki? Geleceğe dair planlar insanı hüsrana uğratır. Neden sana uzak olana bel bağlıyorsun? Mutluluk tohumları senin içinde. Şimdide. Bırak filizlensin. Ve sadece izle. Filizlerin içinde koca bir ormana dönüşüşüne şahit ol. Onu reddetme. Kabullenmekten korkma. Umut hep bakidir. Üzülme, kaybetmedin onu. Sadece onu yaşamayı unuttun. Kendini seçmeyi yeğledin sadece. Kendini unut. İçinde filizlenip koca bir ormana dönüşen yerde yola koyul. Kaybol. Kendini kaybet ki mutluluğu bulasın. Gelecekten kurtul ki asıl kendini bulasın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları 0001803853001 Yol Senin İçinde

Kitaplar göremediklerimizi fark etmemizi sağlayan ve olduğumuz yerden bambaşka yerlere taşıma gücü olan araçlardır. Kişisel gelişim kitapları stresi azaltarak bilinç seviyesini arttırır. Farklı bakış açıları kazanmayı sağlayan kitaplar kişinin kendisine yatırım yapmasına imkan verir. Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde kitabı huzur, hayatın anlamı ve aşk gibi birçok konuya değinir. 50’yi yakın konuyu insan, toplum ve yaşam üçgeninde anlatan yazarın kitabı samimi bir anlatım diline sahiptir. Olaylara farklı bakmayı sağlayan dili ve ilham veren cümleleriyle Destek Yayınları Yol Senin İçinde kitabı sıklıkla okunan bir kitaptır. Ürünün genel özelliklerinden bazıları ise aşağıdaki gibidir:

  • Kitap 50’ye yakın konu üzerinden yaşama dair konuları ele alır.
  • Kitabın yazarı samimi ve akıcı bir anlatım diline sahiptir.
  • Motive edici cümlelere sahip bir kitaptır.

Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde Basım Özellikleri Nedir?

Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde Basım Özellikleri Nedir?

Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde 2019 yılında ilk kez basılmıştır. Kitap, Gökhan Kinsun tarafından yazılmıştır ve yazarın son kitabıdır. Kitap kapağı 2. hamur kağıdından üretilmiştir. 160 sayfa olan kitap 13.5 x 21 cm ebata sahiptir. Ciltsiz olan Destek Yayınları Yol Senin İçinde kitabının iç sayfaları kaliteli hamur kağıtlardan oluşur. Kitabın ilk sayfalarında 50’ye yakın başlıktan oluşan içindekiler bölümü yer alır. İçindekiler kısmının ilerisinde kısa bir önsöz yazısı bulunur. Kitabın önsözünden sonraki sayfasında umut ve güven dolu bir motivasyon cümlesi yer alır. Kitap huzur veren ilham cümlesi ile başlar. Akıcı ve güç veren cümleleri ile Kinsun, kitabın daha ilk sayfalarında okuyucuyu anlayan ve destek olmaya çalışan bir yazar profili çizer.

Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde Kitabının Konusu Nedir?

Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde, yaşama dair önemli konuları ele alan bir kitaptır. Huzurlu olmak, kendini bulabilmek ve başarının nasıl elde edileceği gibi konular hakkında bilgi verir. Aşkın doğası, sabrın önemini ve kelimelerin güçlü bir şekilde kullanılması konularına değinir. Yaşam üzerine anlatımlar yaptığı kitabında Kinsun belirli kavramlar üzerinden de hayatı sorgular. Unutkanlık, cahillik ve stres gibi konular hakkında düşüncelerini anlatır. Kinsun, kitabın son başlığında samimiyetin önemine ve gerekliliğine vurgu yaparak kitabını bitirir. Destek Yayınları Yol Senin İçinde akıcı ve samimi üslubu ile kolayca okunabilecek sorgulayıcı bir kişisel gelişim kitabıdır. Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Destek Yayınları Yol Senin İçinde Kitabının Yazarı Kimdir?

Destek Yayınları Yol Senin İçinde kitabının yazarı Gökhan Kinsun’dur. Kişisel gelişim ve insanı merkeze alan eserler yazmıştır. Kitaplarında genel olarak hayatın anlamını ve nasıl yaşanması gerektiğini anlatır. Akıcı ve empati üslubu sayesinde birçok okurun kalbine dokunmayı başarmıştır. Belirli bir okur kitlesine sahip olan Gökhan Kinsun’un kaleme aldığı son eser, Destek Yayınları Yol Senin İçinde kitabıdır. Aşka, inanç ve umut gibi birçok kavram eserlerinin ana konusunu oluşturur. Bakış açısını zenginleştiren, hayata farklı pencerelerden bakmayı sağlayan ve sevgi bilinci aşılayan Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde kitabını gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorum ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Destek Yayınları Kinsun Yol Senin İçinde yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu kitabı Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.