Vip Club Unisex Kırmızı Fantazi Kelepçe Kırbaç Full Aksesuar Set

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Vip Club Unisex Kırmızı Fantazi Kelepçe Kırbaç Full Aksesuar Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vip Club Satıcı Ünvanı: FATMA KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5770388989
    Bu ürün Vip Club tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * 1 çift el kelepçesi * 1 çift ayak kelepçesi * 1 adet göz bandı * 1 adet kırbaç * 1 adet tasma * 1 adet ağız topu * 1 adet bağlama ipi

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Gece Dolabı Unisex Kırmızı Fantezi Kelepçe Kırbaç Full Aksesuar Set

Özel yaşantısını renklendirmek, hareket katmak, farklı eylemlerle şekillendirmek isteyen çiftler, yetişkinlere göre olan bazı fantastik oyunlara yönelebilirler. Çiftler arasındaki iletişimi ve paylaşımı olumlu yönde geliştiren bu oyunlar için çok çeşitli aksesuarlara ihtiyaç duyulur. Gece Dolabı unisex kırmızı fantezi kelepçe kırbaç full aksesuar set özel hayatına renk katmak isteyen çiftlerin sık tercih ettiği ürünlerden biridir. Heyecan arayışınıza yanıt verecek özelliklere sahip renkli ve nitelikli aparatlar içeren ürün, partnerinizle olan ilişkilerinize keyif katabilir. Nitelikli bir hediye olarak sevgilinizle ya da eşinizle değerlendirebileceğiniz set, çift olarak yaşayacağınız anları güzelleştirir. Gizemli, heyecan verici, fantastik, sürprizlerle dolu ve kaliteli zaman geçirmenize vesile olan parçalar barındıran Gece Dolabı fantezi aksesuar set ile ilişkinize tutkulu bir tarz kazandırabilirsiniz.

  • Dikkat çekici tasarım
  • Şık ve kaliteli materyal
  • Fonksiyonel özellik

Fantezi Aksesuar Kelepçe Kırbaç Full Set Özellikleri

Fantezi Aksesuar Kelepçe Kırbaç Full Set Özellikleri

Çiftlerin zaman zaman girdiği rutin akışı değiştirmek için değerlendirdiği aksesuarlardan bazıları fantezi tarzda üretilen malzemelerden oluşur. Renkleri ile beğeni toplayan Gece Dolabı unisex kırmızı fantezi kelepçe kırbaç full aksesuar set yorumları, ürünü deneyimleyerek geri bildirimde bulunan müşterilerin olumlu satırlarını içerir. Kaliteli materyallerden üretilerek fonksiyonel özellikler barındıran set, işlevsel detaylarla ön plana çıkar. Kırmızı renk tonlarıyla tutkuyu simgeleyen ürün içeriğinde bir çift metal aksesuar detaylı el kelepçesi, bir çift ayak kelepçesi, 1 adet yumuşak dokulu göz bandı, 1 adet püsküllü kırbaç, 1 adet iki metre uzunluğunda bağlama ipi, 1 adet ağız topu, 1 adet şık tasarımlı zincirli tasma içerir. Ürünler, aşırı güç uygulamaktan kaçınarak güvenle kullanılabilir. Zengin içeriği ile dikkat çeken ve aktivitelerinizi renklendirecek olan modele sahip olarak partnerinizi mutlu edebilirsiniz.

Fantezi Kelepçe Kırbaç Full Aksesuar Set Kullananlar

Fantezi Kelepçe Kırbaç Full Aksesuar Set Kullananlar

Gece Dolabı unisex kırmızı fantezi kelepçe kırbaç full aksesuar set kullananlar ürünün kalitesinden ve kullanım rahatlığından memnun kalır. Deneyimlerini paylaşan gerçek müşterilerin tavsiyelerini içeren olumlu satırlardan faydalanarak ürünü temin etmeye karar verebilirsiniz. Kullanım sırasında can yakmaması için yumuşak ve kısmen esnek malzemelerden üretilen parçalar, ayarlanabilir ayrıntılarla rahatlıkla her bedene uyum sağlar. Birleştirme kısımları cırtlarla üretilen el ve ayak kelepçeleri pratik şekilde takılıp çıkarılabilir ve ufak temaslarla açılmaz. Aşırı güç kullanılarak zorlanmadığı takdirde uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz model unisex olarak değerlendirilir. Bağlama ipi olarak kullanılan parçanın uzunluğu iki metre civarındadır. Cilt üzerinde hasara neden olmayacak şekilde yumuşak materyalden üretilen bağlama aparatı kontrollü kullanıma uygundur. Partnerinizle birlikte yaratıcı aktivitelerde bulunmanıza olanak veren tüm parçalara kırmızının kışkırtıcı tonları ile sahip olabilirsiniz.

Fantezi Kelepçe Kırbaç Full Aksesuar Set Fiyatı

Fantezi Kelepçe Kırbaç Full Aksesuar Set Fiyatı

Gece Dolabı unisex kırmızı fantezi kelepçe kırbaç full aksesuar set fiyatı parça sayısı, üretim kalitesi ve kullanım alanlarının genişliği göz önüne alınarak belirlenir. Toplam yedi parçadan oluşan zengin içerikli fonksiyonel setin kullanım alanları çok geniştir. Ağız topu olarak adlandırılan materyal deliksiz olarak üretilir ve arka kısımdan kolaylıkla ayarlanabilir. Yumuşak tasarımlı göz bandı genişliği ile memnun eder. Esnek arka lastikleri aracılığıyla tüm kafa yapıları için uyumlu olan göz bandını konforla kullanabilirsiniz. Süngerimsi yumuşaklığa sahip kelepçeler deri üzerinde oluşabilecek leke ve kızarıkların önüne geçer. Partneriniz ile birlikte hayal dünyasının sınırlarında dolaşarak yetişkinlere yönelik oyunlar oynamanıza olanak tanıyan ürün, yaratıcı ve heyecanlı saatler geçirmenize vesile olur. Birlikte geçirdiğiniz dakikaları heyecan verici hale getirmek için bu unisex modele Trendyol’da avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.