GDL Retro T202b Hoparlörlü Nostaljik Pikap (BLUETOOTH)

3.499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GDL Retro T202b Hoparlörlü Nostaljik Pikap (BLUETOOTH)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GDL Retro Satıcı Ünvanı: DEPPOY BİLİŞİM VE SANAL MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292059223400019 Vergi Kimlik Numarası: 2920592234
    Bu ürün GDL Retro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GDL Retro T202B Hoparlörlü Nostaljik Pikap (Bluetooth) Dahili Hoparlörler, 3 Hız Stereo, RCA Hat çıkışı "Tüm plakları dinleyebilme" Teknik özellikler Sistem: kayış tahrik Motor DC: Servo motor Hız: 33-1 / 3,45and78rpm Dalgalanma:% 0.15 Wrms Kol: dinamik olarak dengelenmiş tip Ayarlanabilir iğne basınç aralığı: 0.1g ± 5g Kartuşu: Seramik çıkış gerilimi: 300mv Güç kaynağı: DC 9V 500mA Hat çıkışı: 500mV Güç çıkışı: 3W * 2 Boyutlar: 375x350x120mm Ağırlık: 2.99kg 2 YIL GARANTİLİ ! PAKET İÇERİĞİ 1 x 3 - Hız Pikap, 1 x Güç adaptörü, 1 x Kullanım kılavuzu (Türkçe/İngilizce)

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

GDL Retro T202 Hoparlörlü Nostaljik Pikap

Pikaplar gerek zarif görüntüsü gerekse müziğin netlik kalitesini artırması sebebiyle tercih edilir. Daha çok koleksiyonerler tarafından tercih edilmesi sebebiyle de son yıllarda üretimini devam ettirir. Müziğin tınısı ile kaybolmak kimileri için büyük bir tutkudur. Geçmişe özlem duyan müzik tutkunları, odasının bir köşesinde bulunan pikaptan yoğun nostalji havası alır. Vintage yaşam tarzını benimsemiş kişiliğe sahip biriyseniz GDL Retro T202 hoparlörlü nostaljik pikap sizin için biçilmiş kaftandır. Set 2.99 kg ağırlığına sahiptir bu sebepten taşıması kolaydır. Modelin çeşitli özelliklerinin arasında Bluetooth kablosuz özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde cihazınızı pikap ile eşleştirebilir sonrasında da net ve kaliteli müziğin keyfini kulaklıklarınız ile çıkarabilirsiniz. GDL Retro T202 modeli sağladığı avantajlarla sizlere favori plaklarınızı dilediğiniz gibi dinleme deneyimi sunar.

  • Bluetooth özelliği
  • Dahili hoparlör
  • Tüm plakları çalıştırma

GDL Retro T202 Özellikleri

GDL Retro T202 Özellikleri

Eskimeyen plak deneyimini yeniden keşfetme imkanı sunan GDL Retro pikap size müziğin en pürüzsüz versiyonunu dinleme ayrıcalığı yaşatır. Taş plak dahil tüm plakları çalar. GDL Retro Bluetooth özelliği sayesinde sevdiğiniz şarkıları plak olmadan bile dinleyebilirsiniz. Cihazınızı model ile eşleştirdiğiniz takdirde, açacağınız herhangi bir müzik mekanizmada çalmaya başlar. Bu esnada döner mekanizma hareket halinde değildir ve modelin kolu kullanılmaz. Dahili hoparlör özelliği ile ister model üzerinde ister harici ses sistemine bağlayarak sonsuz müzik keyfini deneyimlemenize olanak sağlar. Kayışlı tahrik sistemi doğal ses üretir. Setin kartuşu seramiktir. GDL pikap şeffaf plastik malzemeden yapılmış bir toz kapağına sahiptir. Kapak plak okuma tablasını olası darbe ve kazalardan korur. Tüm bunlara ek olarak CD yazılımı, güç adaptörü, rpm adaptörü, USB kablo paket içeriğinde yer alır.

GDL Retro Pikap Fiyatları

GDL Retro Pikap Fiyatları

Zarif ve vintage tasarımıyla adından söz ettiren ve aynı zamanda ev içi kullanıma uygun bir model olan GDL Retro pikap fiyatları belirlenmesinde birtakım unsurlar göz önüne alınır. Kullanılan malzeme ve modelin teknik özellikleri fiyatlandırmada önemli bir etkendir. GDL Retro nostaljik pikap pek çok avantajlı özelliğe sahiptir. Doğal ahşap görünümü ile her zevke hitap eder. Nostalji havası verirken yeni nesil pikap modeli olduğu için de ekstra kullanım kolaylığı sağlar. USB bağlantısı plaklarınızı MP3 formatında kaydetme imkanı sunar. Cihazda yer alan Aux girişi sayesinde CD, kaset çalar gibi aygıtlarda bulunan kayıtlarınızı da dijital müzik dosyasına dönüştürebilirsiniz. Pikabın alt kısmında bulunan kendine ait dahili stereo hoparlörü yüksek kalitede pürüzsüz ses verir. GDL Retro T202 özellikleri sayesinde müzik tutkunlarına muazzam bir deneyim yaşatır.

GDL Retro Hoparlörlü Nostaljik Pikap Kullananlar

GDL Retro Hoparlörlü Nostaljik Pikap Kullananlar

Ergonomik ve şık bir dizayna sahip GDL Retro T202 pikap gelişmiş yeni nesil özellikleri ile karşınıza çıkar. Ahşap görünümü ve retro tasarımıyla evinize bütünlük katar. Plakların atası olarak kabul edilen taş plak dahil tüm plakları çalar. Cihazınızla eşleştirdiğiniz takdirde kablosuz kullanım kolaylığı sağlayan Bluetooth özelliğiyle kulaklığınızı takıp sonsuz müzik keyfiyle tanışırsınız. Ön tarafında yer alan hoparlörleri sayesinde plaklarınızı hiçbir şeye bağlamadan direkt olarak dinlemenize yardımcı olur. Kayışlı tahrik sistemi doğal ses üretimini sağlar. GDL Retro t202 yorumları modeli deneyimlemiş kişilerin puan ve değerlendirmesini içerir. Üstün hizmet kalitesine sahip Trendyol’un kampanya ve fırsatlarla dolu dünyasında GDL Retro pikap yorumlarına girerek sizden önceki müşterilerin deneyimlerine bakabilirsiniz. Evinizde ya da yaşam alanlarınızda müziğin en net ve pürüzsüz halinin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.