GCT THE ORIGINAL CERAMIC 9H Seramik Kaplama 50 Ml

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GCT THE ORIGINAL CERAMIC 9H Seramik Kaplama 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: auto ceramic Satıcı Ünvanı: YAŞAR KURUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980191006
    Bu ürün auto ceramic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GCT Orijinal Seramik Kaplama 9h, Seramik Kaplama Seti, Ultra Yüksek Parlaklık ve Koruma GCT THE ORIGINAL CERAMIC 9H: 50mlolup paket içeriğinde, seramik, 1 çift nitril eldiven, 1 takoz süngeri, 1 takozbezi, 1 de silme bezi mevcuttur. profesyonel uygulama içindir. doğru alt yapıve işçilik yapıldığında 3yıl garantilidir. güneş yanığı oluşturmaz, çizilmeleretaş vurmalarına karşı etkilidir, kuş pisliği 4 gün aracın boyasında kalabiliralta inemez, su itici kaydırıcı özelliğe sahiptir, yıkama süresini oldukçakısaltır, aracınızın buz ve çamur tutuşunu minimize eder. ARACINIZ İÇİN ENGELİŞMİŞ KORUMA: GCT, Seramik Kaplama, aracınızı taş vurmalarına karşı, çizilmelere karşı, kuşpisliğine karşı, su iticiliğine karşı, çamura karşı, buzlanmaya karşı, güneşyanığına karşı, matlaşmaya karşı ve diğer kirleticileri uzaklaştıran şeffaf,nanokristal bir kaplamadır. En zorlu koşullarda bile 9H sertlik ile tam korumasağlar. ULTRA YÜKSEKPARLAKLIK: GCT, Seramik Kaplamanın rakipsiz “parlaklığının” anahtarı hazırlıkaşamasındadır. Seramik kaplamayı uygulamadan önce aracı yıkamak, kil ve kirdenarındırmak gerekir. Ardından, sağlanan kaplama hazırlığını kullanarak, geridekalan cilaları veya sızdırmazlık maddelerini çıkarmak için aracısilebilirsiniz. Tam kapatıcılık sağlamak için seramik kaplamayı 50/50 bindirmekullanarak uygulayabilirsiniz. SON DERECEHİDROFOBİK: GCT, Seramik Kaplama, suyu neredeyse yüzeyden sıçratan olağanüstü su boncuklarıyla boyayı kirden ve bağlı kirleticilerden korumak için süper dayanıklı bir bariyerdir. Bu nano kaplama, vernik, tek aşamalı, vinil kaplamalar ve lake boya yüzeylerinde güvenlidir ve yıkama ve kurutma sırasında girdap izleri ve çizikler oluşturma olasılığını en aza indirir.
Geri Bildirim Ver

GCT Seramik Kaplama 50 ml

Kullanılan mekanın zemin yapısı ve rengi, ev başta olmak üzere pek çok alanda önemlidir. Özellikle dekorasyon tasarımında son derece önemlidir. Çünkü dekorasyon, zeminin yapısına ve rengine göre ayarlanabilir. Hoş bir ambiyans oluşturmak için kullanılan GCT seramik kaplama 50 ml olmasıyla müşterilerin beğenisini alan bir üründür. Sıklıkla seramik yüzeylerde kullanılır. Ayrıca cam yüzeyi parlak gösteren model, otomobillerin dış yüzeylerinde koruma sağlamak için de kullanılır. Canlı bir görünüm elde etmek için sıklıkla tercih edilir. UV ışınına karşı koruma sağlar. Hidrofobi özelliği sayesinde olumsuz hava şartlarında kullandığınız yüzeye faydalı olur. Mikrofiber bezi ile kolay temizlenebilir. Kimyasal darbeler ve çizikler başta olmak üzere tüm dış yüzeylerde koruma sağlar. Bu modeli zamanla aşınma yaşamadan yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

  • Kolay temizlik
  • Tüm yüzeylerde kullanım
  • UV ışınına karşı koruma

Kaliteli GCT Seramik Kaplama 50 ml Özellikleri

Kaliteli GCT Seramik Kaplama 50 ml Özellikleri

GCT seramik kaplama; kaliteli, dayanıklı ve kullanışlı bir modeldir. Tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Kullandığınız yüzeyi temiz ve canlı gösterir. 50 ml içeriği ile kullanmak istediğiniz pek çok yüzeyde yeterli olur. Ayrıca fazla ağır olmayan yapısıyla uygulama yapmak istediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ardından iz bırakmayan formülü, müşterilerin beğenisini alır. Mikrofiber bez ile kolayca temizlenir. Kir itici yapıya sahip olduğu için olumsuz hava şartlarında kolaylıkla kullanılan yüzeyi korur. Toz, kir ve ziftleri engeller. Kullanım kolaylığı sunan bu seçenek, uygulandığı her yerde pürüzsüz bir görüntü bırakır. Kimyasal içermeyen özelliği ile kişilerden tam not alır. Çekici özelliklere sahip bu ürünü şık görünüm ve kolay temizlik elde etmek için kullanmak mümkündür. Rahat temizlenebilen yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilen bir seramik kaplama seçeneğidir.

Öne Çıkan GCT Seramik Kaplama 50 ml Yorumları

Öne Çıkan GCT Seramik Kaplama 50 ml Yorumları

Beğenilen bir zemin ürünü olan model, kaliteli malzemeden üretilir. Bu ürünü her çeşit yüzeyde kullanmak mümkündür. Dikkat çeken renge ve tasarıma sahiptir. Hidrofobik yapısı, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Dış yüzeyi koruması sayesinde uzun bir süre boyunca ilk günkü görünümünü korur. Bu ürünü kullanarak rahatlıkla evinizin veya arabanızın yüzeyini değiştirebilirsiniz. Şık rengi sayesinde estetik bir görüntü elde etmeniz kolaylaşır. Şık görünümlü kaplama, zararlı maddeler içermediğinden çevre dostudur. Kullanılan malzemenin A sınıfı kalitesinde olması, birçok kişiye hitap eder. Parlak ve canlı bir görünüm sağlaması ile evini yenileyen kişilerin tercihi olur. Boyanın rengini uzun bir süre boyunca korur. Ayrıca kolay temizlenen yapısıyla sizi her anlamda memnun eder. GCT seramik kaplama 50 ml yorumları bölümüne göz atarak merak ettiğiniz fikirleri ve bilgileri öğrenebilirsiniz.

Cep Dostu GCT Seramik Kaplama 50 ml Fiyatları

Cep Dostu GCT Seramik Kaplama 50 ml Fiyatları

Seramik, cam, ahşap gibi yüzeylerde rahatlıkla kullanılan model, hijyenik bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur. Araçları; çizik, darbe, olumsuz hava şartları ve kimyasallara karşı korunaklı hale getirir. Zeminin canlı ve estetik bir görünüme kavuşması için tercih edilen kaliteli bir üründür. Yerde kullandığınızda üzerine rahatlıkla her dekorasyon ürününü yerleştirebilirsiniz. Dayanıklı yapısıyla beğeni toplayan bu modelin pratik temizlenmesi, kullananlara avantaj sağlar. Çevre açısından güvenilir bir modeldir. Aynı zamanda kokusuz bir formüle sahiptir. Bundan dolayı özellikle kokuya hassas olan müşterilerin kullanımına uygundur. GCT seramik kaplama 50 ml fiyatları; ürünün hijyenik ortam sağlaması, canlı görünümü ve kullanışlı yapısı değerlendirilerek belirlenir. Siz de markanın bu modeline göz atarak ürün hakkında detaylı fikir edinebilirsiniz. Bu modeli cazip fiyat avantajı ile değerlendirip Trendyol aracılığıyla güvenle satın alabilirsiniz.