GC Tooth Mousse Çilek - Diş Minesi Koruyucu Kremi - Çilekli

790 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GC Tooth Mousse Çilek - Diş Minesi Koruyucu Kremi - Çilekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dişine Sağlık Satıcı Ünvanı: TOGO DİŞ HEKİMLİĞİ ÇÖZÜMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0846102597200001 Vergi Kimlik Numarası: 8461025972
    Bu ürün Dişine Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GC Tooth Mousse topikal, su-tabanlı, şekersiz bir kremdir. Süt proteini kazeinden üretilmiştir. Süt proteinine alerjisi olanlar kullanmamalıdır. Kullanımı: GC Tooth Mousse’dan nohut büyüklüğünde bir miktarı parmak ucları yardımıyla diş yüzeyine yumuşak doku halinde sürülür. GC Tooth Mousse iki dakika içinde diş tarafından emilir.Ağız kesinlikle çalkalanmamalı ve yıkanmamalıdır. 30 Dakika bir şey yenilip içilmemelidir. Özellikle gece yatmadan önce uygulanmasıtavsiye edilir. Eğer ortodontik tedavi sürecindeyseniz Tooth Mousse'u tel ve braketlerin etrafına uygulayınız. Kullanım sıklığı hekime danışılmalıdır. Yıkamaya gerek yoktur, olabildiğince diş yüzeyinde tutmak faydalı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

GC Tooth Mousse GCTOOTHSTW Çilek - Çilekli Diş Minesi Koruyucu Kremi

Koruyucu kremler sayesinde çocuklarda sıkça görülen süt dişi çürüklerinin önüne geçilebilir. GC Tooth Mousse çilek diş minesi koruyucu çilekli krem, kolay ve keyifli kullanım imkânı veren bakım ürünleri arasında yer alır. Çocukların kullanımı için üretilen diş minesi bakım kremi, su bazlı güvenli içeriğe sahiptir. Ürün, çocuklar tarafından oldukça kolay ve keyifli şekilde kullanılır. Şekersiz temiz içeriğe sahip koruyucu kremin yutulması, herhangi bir probleme yol açmaz. GC Tooth Mousse çilek aromalı koruyucu krem, diş minesi üzerinde çürümeye neden olan asitlerin etkisini azaltır. Plaklarda bulunan asit bileşenleri, GC diş kremi sayesinde etkisiz hâle gelir. Bu ürün, özellikle düzenli fırçalamayla birlikte hassasiyet hissi ve çürük riskini minimuma indirir.

  • Tüp ambalajı sayesinde kolay kullanım sağlar.
  • 40 gram miktara sahiptir.
  • Süt proteini kazeinden üretilir.

GC Tooth Mousse Diş Minesi Kreminin İçeriği ve Özellikleri

GC Tooth Mousse Diş Minesi Kreminin İçeriği ve Özellikleri

GC Tooth Mousse çilek diş minesi koruyucu çilekli krem, güvenilir ve etkili içeriğiyle öne çıkar. Çocukların diş bakımı için üretilen formül, çürümeye karşı önlem almaya yardımcı olur. GC Tooth Mousse krem, dişleri besleyerek güçlendirir. Kalsiyum ve fosfat içeren mineralize diş kremi, şekersiz formülüyle çocuk dişleri için ekstra koruma sağlar. Bu ürünün içeriğinde kalsiyum ve fosfat iyonlarını taşıyan Amorf Kalsiyum Fosfat (ACP) bulunur. GC Tooth Mousse içeriğindeki kazein fosfopeptidi, dişleri korur ve çürümeye karşı önlem alır. Bu ürün, plaklardaki asidojenik bakterileri işlevsiz hâle getirerek çürüme ve aşınmanın önüne geçer. GC Tooth Mousse bakım kremi, iç ve dış asit kaynaklarının dişlere zarar vermesini engeller. GC bakım kremi, etkili içeriğiyle diş yüzeyindeki lekeleri ortadan kaldırarak temiz bir görüntü yaratır.

GC Tooth Mousse Diş Minesi Koruyucu Kremi Kimler Kullanır?

GC Tooth Mousse Diş Minesi Koruyucu Kremi Kimler Kullanır?

GC Tooth Mousse çilek diş minesi koruyucu çilekli krem, çocukların kullanımı için üretilir. Diş kreminin ana malzemesini süt proteinleri oluşturur. Bu ürün, süt ve süt ürünlerine alerjisi olanlar tarafından kullanılmamalıdır. GC bakım kremini kullanmadan önce uzman bir diş hekimine danışılması önerilir. Bu ürün, dental uzman tavsiyesiyle ortodonti tedavisi sırasında da kullanılabilir. Bu durumda bakım kreminin tel ve braketlerin çevresine uygulanması önerilir. GC Tooth Mousse çilekli koruyucu diş bakım kremi, tropikal florid uygulamasının ardından kullanılabilir. Bu ürün, profesyonel diş temizliği işlemlerinin ardından mineleri korumaya yardımcı olur. Ofis tipi beyazlatma ve temizleme işlemlerinden önce ve sonra GC bakım kremi kullanılabilir. Ultrasonic el skaler ve kök planlamasından sonra bakım kremi uygulanır. Bu ürün; erozyon, xerostomia veya sjögren sendromundan şikâyetçi hastalarda doktor önerisiyle kullanılabilir.

GC Tooth Mousse Diş Minesi Koruyucu Kremi Güvenilir mi?

GC Tooth Mousse Diş Minesi Koruyucu Kremi Güvenilir mi?

GC Tooth Mousse çilek diş minesi koruyucu çilekli krem, güvenilir ve temiz bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, çocukların güvenle kullanabilmesi için florürsüz formülle geliştirilir. GC Tooth Mousse, çilek aromasıyla kolay ve güvenli bir kullanım imkânı verir. GC krem, diş yüzeyini aşındırmadan minelerin güçlenmesi için çalışır. Ürün, düzenli ve doğru kullanımla hassasiyet ve lekeleri ortadan kalkarak çürüme riski minimuma indirir. Nohut büyüklüğünde alınan krem, parmaklarla diş yüzeyine kolayca sürülür. Yumuşak bir doku hâlinde uygulanan krem, diş tarafından birkaç dakika içinde emilir. İlk 30 dakika herhangi bir şey yiyip içilmemesi gerekir. Daha etkili ve konforlu bir kullanım için kremin gece yatmadan önce sürülmesi önerilir. Kremin kullanım sıklığı, hekime danışarak belirlenmelidir. Dilerseniz GC Tooth Mousse çilek diş minesi koruyucu çilekli krem yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de çocuklarınızın sağlıklı ve güçlü dişlere sahip olması için bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.