Gazzella Gazzella Squad Standart Ütü Masası

2.200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.430,47 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gazzella Gazzella Squad Standart Ütü Masası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERZİ HOME Satıcı Ünvanı: MERZİHOME E-TİC.OTOMOTİV GIDA ZÜCCACİYE TEMİZLİK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619117879000001 Vergi Kimlik Numarası: 6191178790
    Bu ürün MERZİ HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bez ebatı 50x135 cm
  • kalınlık
  • 3 mm
  • tasarım
  • ısıya dayanıklı özel dokuma kumaşı
  • üretim yeri
  • türkiye
  • açıklama
  • ev tipi ütü masalarına uygun
  • her model ütü masasına kolaylıkla takılır
  • buhar geçirgenliği ile ütüleme kalitesini arttırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Gazzella Squad Standart 42x120 cm Ütü Masası Turkuaz 900 S

Ütüleme işlemi, kıyafetlerin ve kumaşların düzgün bir duruş kazanması için gereklidir. Ütü masası, ütüleme işlemi için kolaylık sağlar. Gazella standart ütü masası, geniş yüzeyi ile pratik bir deneyim sunar. Kıyafetlerinizi ürün yüzeyine rahatça serebilirsiniz. Yüksek ısıya karşı dayanıklı özel kumaş örtüsü ile küçük ev kazalarını önler. Astarlı kumaş örtü, masa yüzeyini sıkı bir şekilde kavrar ve pratik bir kullanım olanağı verir. Ürün, her ütü modelleri ile uyumludur. Hava geçiren yapısı ile nemi çamaşırlarınızdan uzaklaştırır. Hava akışı sağlayarak kötü koku ve bakteri oluşumunu engeller. Kırışıklıkları hızlı bir şekilde açmanıza ve pratik bir şekilde ütü yapmanıza imkan verir. Çocuk emniyet kilidi ile güvenli bir deneyim sağlar. Ergonomik tasarımı ile yüksekliğini ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz.

  • Ayarlanabilir yükseklik
  • Geniş kullanım yüzeyi
  • Yüksek ısı dayanıklılığı

Gazella 900 S Squad Standart Ütü Masası Özellikleri

Gazella 900 S Squad Standart Ütü Masası Özellikleri

Gazella 900 S Squad standart ütü masası, ayarlanabilir yüksekliği ile ayakta veya oturarak çamaşırlarınızı düzenleyebilirsiniz. Maksimum 108 cm yüksekliğe sahiptir. Demir kısımları özel boya ile beyaz renge boyanmış ve fırınlanmıştır. Paslanmaz demir ayakları ile uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Ayrıca, sahip olduğu denge çubuğu ile kullanım esnasında sarsıntıları önler ve sallanmaz. Ürün, 5 mm sünger ve 3 mm keçe yapısı ile etkili bir performans sağlar. Kalın yüzey yapısı nem geçişini önler ve ısıya karşı dayanıklıdır. Gazzella ütü masası, 42 cm derinliğe ve 120 cm genişliğe sahiptir. Geniş ölçüleri ile rahat bir ütü deneyimi yaşatır. Ütü yerleştirme platformu, sürgülü yapısı ile isteğinize göre kolay bir şekilde kapanıp açılabilir. Aynı zamanda, kazanlı ütü kullanımı için uygundur. Kazan bu alana kolaylıkla yerleştirilebilir.

Gazzella Squad Standart 42x120 cm Ütü Masası Pratik Kullanım

Gazzella Squad Standart 42x120 cm Ütü Masası Pratik Kullanım

Ütü masası, kaliteli bir ütüleme işlemi için önemli bir ihtiyaçtır. Gazzella Squad Standart 42x120 cm ütü masası turkuaz 900 S, yüksek ısıya dayanıklı yüzeyi ile kolay bir deneyim yaşatır. Masanın kumaşı, yanmalara karşı dayanıklı olan polyester kumaştan üretilmiştir. Polyester kumaş, ütüden gelen sıcak havayı uzaklaştırarak ıslaklık oluşumunu engeller. Yüksek buhar geçirgenliğine sahiptir ve ütüleme performansını arttırır. Turkuaz renkli masa bezi, 50 cm derinliğe ve 135 cm genişliğe sahiptir. Ürün, katlandığında yer kaplamaz ve kolay bir şekilde saklanabilir. Katlandığında, 8 cm genişliğinde alana sığar. Gazella 900S, paslanmaya karşı dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanılabilir. Çocuk emniyet kilidi ile güvenli bir tasarıma sahiptir. Emniyet kilidini etkin kıldığınızda, masa açılmaz açılmaz. Ütü yerleştirme platformu sürgülü olarak çalışır. Böylece, istemediğiniz durumlarda platformu kapatabilirsiniz.

Gazzella Squad Standart 42x120 cm Ütü Masası Fiyatı ve Yorumları

Gazzella Squad Standart 42x120 cm Ütü Masası Fiyatı ve Yorumları

Gazzella Squad standart 42x120 cm ütü masası turkuaz 900 S fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir. Gazella 900 S ütü masası, yaklaşık olarak 10-12 kg ağırlığa sahiptir. Hafif yapısı ile ev içerisindeki yerini kolayca değiştirebilir ve masayı zorluk yaşamadan taşıyabilirsiniz. Ayaklarının uç kısımları, ürünün kaymasını engelleyen plastikten meydana gelir. Sağlam yapısı ile zemine dayanıklı bir şekilde oturur ve devrilmeleri engeller. Açıldığında, maksimum bir denge sağlar. Kalın ürün yüzeyi ile yüksek buhar seviyesinde ütüleme işlemi yapabilirsiniz. Böylece, zamandan tasarruf edebilir ve rahat bir deneyime sahip olabilirsiniz. Ütünün ortama verdiği nem, ürün yüzeyinden akarak uzaklaşır. Ürün içeriğinde yer alan kullanma kılavuzunu okuyarak ürün bakımı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Gazzella Squad standart 42x120 cm ütü masası turkuaz 900 S yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünü, hızlı ve kolay bir şekilde Trendyol’dan satın alabilirsiniz.