1
Pul Biber kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

GAZİANTEP YÖRESEL Acı Ipek Pul Biber 1 Kg

94,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %8 İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GAZİANTEP YÖRESEL Acı Ipek Pul Biber 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Loca Satıcı Ünvanı: ADALET POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7311036929
    Bu ürün Trend Loca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pul Biberin Başkenti En Kaliteli Ve Lezzetli Pul Biberlerin Yetiştiği Gaziantep İslahiye yöremize ait tamamen doğal üretilmiş acılı pul biberimiz üreticimizden tüketicimize iletiyoruz. Tamamen Doğal Hiçbir Katkı Maddesi Yok Renklendirici Yok En İyisi En Tazesi.
Geri Bildirim Ver

Gaziantep Acı İpek Pul Biber 1 kg

Gaziantep yöresel acı ipek pul biber 1 kg, baharat ailesinin en çok tercih edilen üyelerinden birisidir. Gaziantep İslahiye yöresine ait acı ipek pul biber yaz aylarında zahmetli bir şekilde toplanıp kurutulduktan sonra kaliteli ve lezzetli bir şekilde size ulaştırılır. Gaziantep'in eşsiz ikliminde yetişmiş meşhur kapya biberlerinin kurutulmasıyla hazırlanır. Verimli topraklardan çıktığı ve uygun iklimlerin başında geldiği için lezzetindeki fark diğer illere göre fazlasıyla ayrıdır. Çalışanların büyük özveri ve emek sarf ederek piyasaya sunduğu Gaziantep ipek pul biber kendi tazeliğini korur. Tazeliğini korumak için kuru ve serin yerde cam kavanozda saklamanız önerilir. Kalori yakması sebebiyle de diyet ürünlerinin başında gelir. Bu yüzden her alanda kullanılan acı ipek pul biber evin baş köşesinde duran ihtiyaçtır.

  • Tamamen doğal üretim
  • Yerli ve milli
  • Yöresel lezzet

Gaziantep Yöresel 1 kg Acı Pul Biber Özellikleri

Gaziantep Yöresel 1 kg Acı Pul Biber Özellikleri

Gaziantep yöresel acı ipek pul biber tohumlarından tamamen arındırılmış kendi doğallığındaki kırmızılığı ile dikkat çeker. Özenle işlenmiş, kendi, doğallığından ödün vermeyerek renklendirici ve katkı maddesi hiçbir zaman ürüne girmez. Elenmiş tohum olmasından ötürü acılığı değil de lezzeti ön plana çıkar. Vitamin yönünden fazlasıyla zengindir ve birçok faydası bulunur. Mideyi kuvvetlendiren ürün aynı zamanda hazmı kolaylaştırır. İyi bir iştah açıcıdır. Bağırsakları temizler. Mikropları öldürür ve soğuk günlerde iyi bir ısıtıcıdır. Özellikle kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudun hastalıklara karşı dirençli olmasını sağlayan gıdalar arasında gösterilir. En güzel yanı ise diğer baharatlara göre mideyi rahatsız etmeyişidir. Aroması, kokusu ve acısı tamamen doğaldır. Acı oranı orta seviyededir. Et, tavuk, sebze yemekleri gibi birçok farklı tarif ve lezzette kullanabilirsiniz.

Gaziantep Yöresel 1 kg Pul Biber Yorumları

Gaziantep Yöresel 1 kg Pul Biber Yorumları

Gaziantep yöresel acı ipek pul biber 1 kg yorumları bu ürünü satın alarak bizzat kullanan müşterilerin deneyimlerini içerir. Yorumları okuyarak bizzat fikir edinebilir, müşterilerin yaşadıkları tecrübeleri ve ürünün istenilen kaliteyi verip vermediği gibi birçok detayı öğrenebilirsiniz. Önyargılı olanlar, müşterilerin yorumlarından yola çıkarak fikir edinebilirler. İlk defa deneyenler olabildiği gibi ürünün daimi müşterileri de olabilir. İlk defa deneyenler için ürün yorumları yol göstericidir. Ürünün tadını, dokusunu, yemeklere verdiği rengi yorumlar sayesinde görebilirsiniz. Yorumların yanı sıra değerlendirme ve ürün puanları da alışverişiniz sırasında size yol gösterir. Yorumları inceleyerek ürünle yapılabilecek yeni tarifleri de keşfedebilirsiniz. Ürünü marine işlemleri için kullanabilirsiniz. Farklı baharatlarla karıştırarak et, tavuk ya da balık yemeklerinin lezzetini kolay bir şekilde farklı bir seviyeye çıkarabilirsiniz. Ürünü sevdikleriniz için de satın alabilirsiniz.

Cazip Gaziantep Yöresel 1 kg Pul Biber Fiyatı

Cazip Gaziantep Yöresel 1 kg Pul Biber Fiyatı

Online alışverişlerde yorumlar ve değerlendirmeler kadar müşterilerin dikkat ettiği bir diğer kriter de fiyatlardır. Gaziantep yöresel acı ipek pul biber 1 kg fiyatı hasat sona erince belirlenir. Hasat bittiğinde ürünün miktarı ve bazı faktörler ürünün belirlenmesinde rol oynar. Hasat aşamasında, güneşte kurutulduktan sonra sofranıza uzanan bu lezzetin serüveni başlamış olur. Trendyol’dan temin edeceğiniz Gaziantep yöresel acı ipek pul biber 1 kg satın alabilirsiniz. İpek pul biber birçok şehirde üretilir. Doğallığından ödün vermeyen bu biberin birçok çeşidi olmasına rağmen kendi aralarında kalite bakımından değişkendir. Gaziantep yöresel acı ipek pul biber 1 kg kullananlar tarafından yapılan yorumlarla ürün hakkında aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Birçok yemekte kullanılan Gaziantep’in yöresel lezzeti acı ipek pul biber size enfes bir tat sunar.