Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Türk Bayraklı Çocuk Tshirt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Türk Bayraklı Çocuk Tshirt

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Slim Fit
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Türk Bayraklı Çocuk Tshirt

Giydiğiniz kıyafetler her yaşta kimliğin bir parçasını oluşturur. Bu yüzden küçük yaştan itibaren çocuklar için belirli kriterlere göre seçilen kıyafetler onların belirli değerleri kazanmasında önemli bir rol oynar. Gazi Ticaret ay yıldızlı Türk bayraklı çocuk tshirt ile siz de çocuğunuza milli değerleri aşılayabilirsiniz. Şanlı Türk bayrağının tshirt halini vücudunda taşıyan çocuklar milli tarih ile bu şekilde önemli bir bağlantı kurabilirler. Bu ürün kaliteli materyallerden imal edilir. Bunun yanında kırmızı rengin canlı yapısı sayesinde ürün çocukların ilgisini çeken bir yapıdadır. Bu ürünü ister maç ister bayram gibi özel günler için satın alabilirsiniz. İsterseniz günlük kullanım için de uygundur. Çocuğunu milli duygular ile tanıştırmak isteyenler için keyifli bir ürün olan bu tshirt modelini siz de inceleyebilirsiniz.

  • Rahat kalıp
  • Kaliteli malzeme
  • Uygun fiyat

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Çocuk Tshirt Özellikleri

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Çocuk Tshirt Özellikleri

İnsanlar tshirt gibi bir ürün satın alacaklarında onun kaliteli ve rahat olmasına dikkat ederler. Ancak alınacak tshirt çocuklar için ise konforlu olması göz önünde bulundurulur. Gazi Ticaret tarafından sunulan Türk bayraklı çocuk tshirt sahip olduğu özellikler sayesinde müşterilerin beğenisini kazanan bir üründür. Bu tshirt her yaştan çocuğun kullanımı için uygundur. Pamuk polyester malzemeden imal edilen bu ürün kaygan, esnek ve dayanıklı bir yapıdadır. Yumuşak ve ipeksi bir dokuya sahip bu ürün kolay kırışmaz ve bir kez ütülendiğinde uzun süre ütüye ihtiyaç duymaz bir niteliğe sahiptir. Kalıp olarak slim fit olan bu model kısa kolludur ve günlük kullanım için uygundur. Ancak dilediğiniz takdirde özel günler için de kullanabilirsiniz. Konforlu ve kaliteli bir Türk bayraklı tshirt için siz de ürünü satın alabilirsiniz.

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Çocuk Tshirt Yorumları

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Çocuk Tshirt Yorumları

Gazi Ticaret ay yıldızlı Türk bayraklı çocuk tshirt yorumları incelendiğinde ebeveynlerin bu üründen memnun kaldıkları görülür. Anne babalar çocukları için bir kıyafet alırken oldukça hassas davranırlar. Ürünün kaliteli olması ve çocuğun rahat etmesi onlar için önemlidir. Bu ürün dayanıklı yapısı, yumuşak ve ipeksi dokusu ile anne babaların çocukları için severek tercih ettiği bir kıyafettir. Tshirt bireysel olarak satın alınabileceği gibi toplu olarak da sipariş verilebilir. Çocukların anaokulu ya da benzeri kurumlarda yapacağı gösterilerde bu giysilere olan talebin yoğun bir şekilde olduğu görülür. Ürün bu açıdan da gösterilerin ve resmi bayramların vazgeçilmezi olmaya aday bir niteliğe sahiptir. Vücuda oturan yapısı, kaliteli dokusu ile çocukları rahat ettirirken canlı görünümü ile onların eğlencesini yüksek seviyeye çıkaracak bu ürünle çocukları sevindirebilirsiniz.

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Çocuk Tshirt Fiyatı

Gazi Ticaret Ay Yıldızlı Çocuk Tshirt Fiyatı

İnsanlar bir ürün satın aldıklarında uzun ömürlü olarak kullanmak isterler. Gazi Ticaret ay yıldızlı tshirt kaliteli yapısı ile müşterilerine bu vaadi sunar. Ürün pamuk ve polyester materyallerinden imal edilmesinden dolayı müşterilerine uzun süreli bir kullanım imkanı tanır. Tshirt küf, mantar gibi mikroorganizmalardan etkilenmez ve güve gibi böceklerden zarar görmez. Dolayısıyla tshirtün kullanım ömrü uzun olur. Ürünün temizliği ise son derece basittir. Kirli ürünün temizlenmesi için makineye atmanız yeterlidir. Kolay kırışmaz ve ütülendiğinde uzun süre kırışmaz yapısı ile beğenileri kazanan bu ürün fiyat olarak da oldukça makul bir düzeydedir. Gazi Ticaret ay yıldızlı Türk bayraklı çocuk tshirt fiyatı ortalama bir bütçeye sahip herkesin kolaylıkla satın alabileceği bir aralıktadır. Kaliteli ve şık bir Türk bayraklı tshirt için ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.