10
Bilim Teknik Mühendislik kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi Ve Anatomisi

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi Ve Anatomisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bergama Kitap Satıcı Ünvanı: İSMAİL ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2370335384
    Bu ürün Bergama Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. Adnan Çakmakçıoğlu
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi//Hüsnü Yavuzyılmaz

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından oldukça sık bir şekilde tercih edilen Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi//Hüsnü Yavuzyılmaz özellikle dişlerin morfolojik yapısını ve modelajı yapısını anlatan özel bir kaynak niteliğindedir. Morfolojik terimlerin de yer aldığı kaynakta dişlerin modelajını da anlatır. Resimli anlatım ile desteklenerek ağız yapısı hakkında genel anatomik ve bilimsel konuda bilgi verir. Diş Morfolojisi ve Anatomisi kitabı genel özellikleri, yapıları ve fiziki olarak anlatımı sayesinde kaynak kitaplar arasında ilk sıralarda yer alır. Ağız sağlığı ilgili ayrıntılı bilgiye vermesi sebebiyle öğrenciler için aldıkları ders konusunda zengin kazanımlar sağlar. Gazi Kitabevi tarafından basımı yapılan bu ürünün konuyla alakalı içeriklere veya teorik bilgilere kaynakta yer verdiği için dişlerle alakalı oldukça ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.

  • Ayrıntılı bilgi içeriği
  • Zengin kavram anlatımı
  • Görseller ile destek

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi Özellikleri

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi Özellikleri

Diş Morfolojisi ve Anatomisi Gazi Kitabevi tarafından basımı yapılan kitabın ders formüllerini teorik, kavram ve tanımları resim ve tablolar şeklinde anlatır. Akademik tıp kaynağı olan Gazi Kitabevi’nde basılan ürünün yazarı tüm konunun morfolojik ve anatomik yapısını da anlatır. Geniş, ayrıntılı, teorik bilgilere yer veren ürün diş konusunda işinize yarayan bir kaynak olur. Morfolojik ve teorik bilgilerle size ayrıntılı bilgiler vererek dişlerin anatomik yapısı, şekli ve durumu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Kaynakta anlatılan konuların bilimsel tanımlarını da görsel şekilde anlatır. Tıp kaynağı olma özelliğini taşıyarak sizlere derslerinizde büyük yardımcınız olur. Konuyu bilimsel bir şekilde anlatarak dişlerin anatomisi konusunda bilgi sahibi olmanızı sağlar. Yazar dişlerle alakalı genel özelliklerini, formüllerini, işlevlerini, gelişimi teorik ve görsel bir yolla anlatır. Bu sayede bilgileri kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi Kullananlar

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi Kullananlar

Sağlık fakültesi derslerinde fayda sağlayan zengin bilgilerin yer aldığı kitap, dişler konusunda önemli teorik ve bilimsel bir yapıt olur. Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi//Hüsnü kullananlar memnun kalarak bilimsel bir ders kitabının bilgilerinden faydalanırlar. Akademik tıp bilimleri kitabı olarak yazılarak tıp alanında fayda sağlanması amaçlanır. Öğrenciler için kendi bölüm derslerinin de konularıyla alakalı tüm bilgilere yer vererek tüm eğitim hayatı boyunca işinize yarayan bir kaynak olur. Ağzın anatomisi, morfolojik yapısını tanımlarını görsel ile de ekleyerek kaynağı anlatım konusunda zenginleştirir. Bu kaynakta var olan bilgiler dahilinde sizin de bilgilerinize eklenerek hayatınıza büyük katkı sağlar. Yazar konunun ana özelliklerini oldukça ayrıntılı bir şekilde inceleyerek çok detaylı bir kaynak haline getirir. Bu kaynaktan yararlanarak konuya dair ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi Fiyatı

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi Fiyatı

Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi//Hüsnü fiyatı kaynağın bilimsel ve akademik kaynak olma özelliğini taşıdığı için yazar tarafından bunlar göz önüne alınarak belirlenir. Kaynakta anlatılan bilgiler ayrıntılı bir içeriğe sahip olması teorik, anatomik, bilimsel açıdan oldukça beğeni toplar. Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi//Hüsnü yorumları da göz önünde bulundurup ürünün basımını yaparak kendi alanınızda oldukça ayrıntılı bilgi edinmenizi sağlar. Ayrıca öğrenciler için aranan bir kaynak olma niteliği kazanır. Çünkü yazar alanındaki tüm bilgilere dair teorik anlatımı ile tıp fakültesindeki derslerde de büyük yardımcı olur. Gazi Kitabevi Diş Morfolojisi ve Anatomisi//Hüsnü satın alma konusunda tereddüt edilmeyen bilimsel bir kaynak olur. Ayrıntılı anlatımı ile geniş yelpazesi sayesinde oldukça detaylı bilgilere sahip olan bu özel ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.