Gate Pubg Oyun Konsolu 3in1-klavye Mouse Bağlayıcı 3 Lü Set Mükemmel Kontrol

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gate Pubg Oyun Konsolu 3in1-klavye Mouse Bağlayıcı 3 Lü Set Mükemmel Kontrol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNBA Satıcı Ünvanı: GÖKHAN GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4360409939
    Bu ürün GÜNBA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM ANDROİDLER İLE UYUMLU OLUP, İOS APPLE TELEFON VE TABLETLERDE ÇALIŞMAZ.
  • KUTU İÇERİĞİ
  • KLAVYE
  • MOUSE
  • BAĞLANTI APARATI
  • TELEFON TUTUCU..

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün Türü Gamepad
  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Pubg Oyun Konsolu

Pubg Oyun Konsolu ile Her Ortamda Oyun Oynamanın Keyfi

Oyun konsollarının taşınabilir olması, eğlenceyi her ortama taşıyabilme avantajı sunar. Kullanıcı arkadaşları ile oyun oynamak istediğinde ya da farklı odada oynamak istediğinde istediği zaman konsolu istediği yere taşıyabilir. Yaz aylarında yazlıkta geçirilecek vakti de çocuklar için keyifli hale getiren Pubg oyun konsolu seyahatlerin de keyifli geçmesi için idealdir. Küçük boyutu ile uzun yollarda yol arkadaşıdır. Oyun oynamayı sevenler vaktin nasıl geçtiğini anlamaz. Oyun konsolu oyunları telefon ile oynanabilen ve kullanıcıların beğendiği oyunlar arasında yer alır. Kontrol cihazı üzerindeki oklar ve kol ergonomik yapısı ile destek olur. Kurulumu, bağlı olduğu cihaz üzerinden rahatça yapılabilir. Ürün cihaz ile eşleştiğinde ise kullanıma hazır demektir. Ayrıca mouse ve klavye bağlantısı ile de oynamaya müsait Pubg fanlı oyun konsolu, telefonun bir stant üzerine yerleştirilerek masaya konması ile de daha konforlu oyun oynamak isteyenlerin tercihidir. Bu hali ile klavye ve mouse bağlantısı doğru yapıldığında ve konsol cihazları tanıdığında kullanıcı için yeni bir macera ya da yarış başlamış olur. Pubg oyun konsolu 3in1-klavye mouse bağlayıcı sistem, oyunlarda tam hakimiyeti sağlamak, aksiyonlarda anlık reaksiyonlar vermek açısından başarılı bir üçlüdür. Profesyonel bir deneyim sunun konsol, powerbank görevi gören şarj desteği ile kesintisiz oynamanın keyfini yaşatır. Bluetooth 5.0 bağlantısı ve bağlantı açma anahtarı ile kablosuz oynamayı garantilerken, 3 adet USB bağlantı girişi ile farklı cihaz bağlantılarına da olanak sağlar. Çalışması için 5000 mAh güce ihtiyaç duyar. Katlanabilir özelliği ile taşımak kolaydır. Renkleri ile şık bir görüntü veren cihaz, işlevi ile de dikkat çeker. Oyun oynamayı ergonomik kılan mouse ise 7 tuşludur. Hassas tuşları ile oyundaki performansa olumlu katkı sağlar. 1000-6800 aralığında 7 farklı DPI (dots per linear inch) hız ayarı ve kullanım rahatlığı sağlayan 1,5 m kablo uzunluğuna sahiptir. Mouse ağırlığı ise 165 gr’dır. Pubg klavyeli oyun konsolu için önemli parçalardan biri olan mouse, 5 milyon tıklama ömrü ile dayanıklı ve uzun ömürlü olarak tasarlanmıştır. Farklı ayar seçenekleri ve ileri geri tuşu, ekstra ateş etme tuşu ve DPI ayar tuşu gibi işlevleri mouse üzerinden kullanmak kolaydır. Konsol ile ilgili teknik detaylara ve Pubg oyun konsolu fiyat bilgisine ulaşmak için Trendyol’da yer alan teknik özellikler bölümümünü inceleyebilirsiniz.

Pubg Oyun Konsolu ile Klavyeli Kullanım Konforu

Pubg Oyun Konsolu ile Klavyeli Kullanım Konforu

Oyun oynarken ortam ergonomisi ve kullanılan yan ekipmanların ergonomik ve uzun süreli kullanıma uygun olması en önemli ayrıntılardandır. Cihaz, uzun mesafelerde rahat koltuklarda oynanabileceği gibi kısa mesafe metro ve otobüs yolculuklarında da rahatlıkla kullanılabilir. Bu mesafeler süreli olduğu için konsolun kontrol kumandaları ve tuşları yolculuk süresi boyunca kullanıcıyı rahatsız etmez. Bununla birlikte süre sıkıntısı olmadan ev konforunda oyun oynamayı tercih eden oyuncular, Pubg oyun konsolu klavyeli oynama özelliğini tercih ederler. Cihaz hem taşınabilir hem de sabitlenerek oynanabilme seçenekleri ile kullanıcıya esnek kullanım olanağı sağlar. Evde bir masa üzerine yerleştirilerek oyun oynanabilen konsolun mouse ve klavye bağlantısı, uzun süreli oyunlarda da kullanıcıya konfor sağlar. Mouse beklentileri karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca klavye de oyuncu ihtiyaç ve beklentilerine göre küçük ve bilek destekli olarak dizayn edilmiştir. Ürün, sol ellerini kullanan oyuncuları da düşünerek onlara da uygun olarak geliştirilmiştir. Tuş dokunuşları ve çıkan sesin verdiği his oyunu keyifli hale getirir. Özel bir plastikten üretilmiş klavye, fiziksel dokusu itibari ile de başarılıdır. Normal ofis klavyelerine göre daha küçüktür. 35 tuşa sahiptir. Kolay taşınabilir. Tuş takımı oyunlar için özel tasarlanmıştır. Tek elle rahat kullanıma uygundur. Ayrıca klavyedeki ışıklandırma oyuna ayrı bir hava katar. USB ile PC veya dizüstü bilgisayara ek bir kuruluma gerek olmaksızın bağlanabilir. Klavye sistematiği oyun oynarken kullanıcının ihtiyacına yöneliktir. Malzeme yapısı ile de uzun süreli kullanımı garanti eder. Farklı fonksiyonel parçaların bir araya gelmesi ile Pubg oyun konsolu kurulumu, oyun oynamak için cihazın eşleşmesi ve oynanacak oyunun seçilmesi ile tamamlanmış olur. Mobil oynama sırasında kullanıcı kullanılan kontrol ekipmanı üzerinden oyun oynamayı tercih ettiğinde, Pubg oyun konsolu fanlı telefonu soğutarak oyun oynamayı sağlar. Konsolun yanlarında yer alan tutacakları oyun oynamayı konforlu hale getirir. Tek parça olması ve telefonun direkt konsola takılabilmesi avantajdır. Plastik malzemeden yapılmıştır. Telefondan oyun oynamayı sevenlerin tercih edebileceği bir konsoldur. Mobil oyun kontrolcüsü telefonun ısınmasını belirli oranlarda engellediği için hem oyun kontrolünü kolaylaştırır hem de ısınmadan kaynaklı rahatsızlığı belirli oranda optimize eder. Fanlı konsol Pubg oyun konsolu soğutmalı olarak da geçer. Kullanıcı geri bildirimleri ile ilgili detaylı bilgi almak için sayfamızda yer alan Pubg oyun konsolu yorumları bölümünü incelemenizi tavsiye ederiz.

Kendi Kişisel Tercihlerinizi Oluşturabileceğiniz Pubg Oyun Konsolu Ayarları

Kendi Kişisel Tercihlerinizi Oluşturabileceğiniz Pubg Oyun Konsolu Ayarları

Oyun sektörünün kullanıcı beklentileri ile geliştirdiği kontrol cihazı, fan ve büyüteç gibi basit ama oyun sırasında kullanıldığında performansı olumlu etkileyen çeşitli parçalar ile konsol oyunları oynamayı keyifli hale getirmede iddialıdır. Pubg oyun konsolu büyüteçli ekipman da bu beklentiyi karşılamak üzere tasarlanmıştır. Telefonun küçük ekranında oyun oynamak istemeyen kullanıcılar, telefonun üzerine monte ettikleri büyüteç ile oyunun daha geniş ekranda oynanmasını sağlayabilirler. Böylece daha geniş ekranda oynamanın rahatlığını yaşarlar. Android ve iOS ile uyumlu olan Pubg oyun konsolu ayarları, oyun ekranı açıldıktan sonra ekrana gelen ayarlar sekmesinden yapılabilir. Bu sekme ile ilerlendiğinde farklı özelleştirme seçenekleri görüntülenir. Kullanıcı istediği seçenek üzerinden nasıl bir modda oynamak istediğini tercih eder. Ayrıca ayarlar kullanıcının oyun tarzına ve 2 parmak ya da 3 parmak ile oyun oynama tercihine göre de ayarlanabilir. Grafik ayarları, hassasiyet ayarları gibi seçenekler de oyuncu için kişisel ayarlar olarak düzenlenebilecek seçeneklerdir. Kolay taşınabilme, telefonu üzerine yerleştirerek oynayabilme, büyüteç ile daha geniş ekranda oynama hissi yaratma gibi özellikleri ile Pubg için oyun konsolu, oyun severlerin beğenerek oynadığı konsollar arasında yer alır. Bunun yanında klavye, mouse ve 5000 mAh batarya gücüne sahip 3’lü set ile kullanıcı oyunu masa üzerine yerleştirerek de oynayabilmenin avantajını yaşar. Mouse 7 tuşu ve oyunda verdiği anlık destek ile beğeni kazanırken, bileklik destekli klavye ile bilek yorulmadan uzun süreli oyunları oynamanın konforu kullanıcıyı rahatlatır. Pubg oyun konsolu Bluetooth özelliği sayesinde kablosuz data transferine olanak sağlaması ise önemli avantajlar arasında sayılabilir. Mouse ve klavyenin ışıklı olması oyun atmosferine kattığı hava açısından anlamlıdır. Pubg oyun konsolu nasıl kullanılır sorusuna gelince, konsol oyunları telefonun mobil kontrol aparatı arasına sıkıştırılarak oynanabildiği gibi telefonun kontrol cihazı üzerine yerleştirildiği modeller de mevcuttur. Telefonun ısınmaması için kontrol cihazı üzerinde yer alan fan ise belirli ölçüde telefonu soğutarak destek olur. Aynı zamanda Pubg oyun konsolu 3 in 1 olarak tanımlanan klavye ve mouse gibi ayrı parçaların da olduğu bir ortamı da oluşturulabilir. Oyun kurulumunun ayrıca kişiselleştirilmesine imkan sağlayan ayarlar ile oyuncu dilediği şekilde oynayabilmenin keyfini yaşar. Pubg oyun konsolu ile oynanan oyunlar, seyahatte ya da evde oynanmaya uygun oyunlar olduğu için her ortamda oyun oynama imkanı vardır. Ayrıca Trendyol tarafından sunulan bu ürünün taşınabilir olması ve küçük boyutu ile her yere sığabilmesi konsolun önemli avantajlarındandır.