GAT Shop Mutfak Yemek Salata Hazırlığı Için Çevirme Kollu Salata Sebze Yeşillik Kurutucu 4,4 Lt.

329,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GAT Shop Mutfak Yemek Salata Hazırlığı Için Çevirme Kollu Salata Sebze Yeşillik Kurutucu 4,4 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAT Shop Satıcı Ünvanı: ADNAN TOPÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8530224583
    Bu ürün GAT Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebze kurutucu sayesinde salata ve yeşil sebze yapraklarını zedelemeden kurutabilirsiniz.
  • Mutfak yardımcınız salata kurutucu, zamanla sulanan salata sorununa çözüm üretiyor.
  • Çevirme kollu yapıdadır ve hazneli iç gövdeye sahiptir.
  • Hazneli ve süzgeçli iç bölmeye salatayı yerleştirin ve kolu çevirin.
  • Böylece su alt bölmeye geçecek ve salatalar hemen kurumaya başlayacaktır.
  • Süzgeçli iç bölme karışık renklerde gönderilmektedir.
  • Dış bölme şeffaf renktedir.
  • Ölçüler:
  • Hacim: 4,4 Litre
  • Çap 22 Cm x Yükseklik 13 Cm
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Geri Bildirim Ver

GAT Shop Mutfak Yemek Salata Hazırlığı Için 4,4 L Çevirme Kollu Salata Sebze Yeşillik Kurutucu Çeşitleri Trendyol'da!

GAT Shop 4,4 l yeşillik kurutucu, yemeklerde kullanmadan önce yıkanan ve kuruması için beklenen sebzelerin hazırlığı için geliştirilmiş bir üründür. Bu kurutucu söz konusu sebzelerin ve yeşilliklerin hızlıca kurutulmasını sağlar. Mutfakta geçirilen sürenin kısalmasına yardımcı olan bu ürün, çevirme kolu sayesinde sebzelerin zahmetsizce kurutulmasını sağlar. İçinde yer alan süzgeçli iç bölmesiyle yıkanan sebzelerde bulunan su, alt bölmeye geçer. Salata malzemelerinin kurumasını sağlamak için üretilen bu ürünün dış bölümü şeffaftır. Bu sayede sebzelerden akan suyun nasıl çıktığı rahatlıkla görmek mümkün olur. Kurutucu, bulaşık makinesinde yıkanabildiği için kolaylıkla temizlenebilir.

  • Hazneli iç gövdesi bulunur.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliktedir.
  • Çevirme kolunun kolay kullanımı ile zahmetsiz bir şekilde kullanım imkânı sunar.

GAT Shop Yeşillik Kurutucunun Özellikleri Nelerdir?

GAT Shop Yeşillik Kurutucunun Özellikleri Nelerdir?

GAT Shop çevirme kollu yeşillik kurutucu 4,4 litrelik kapasitesiyle pek çok sebzenin ve salata malzemesinin aynı anda kurutulmasına yetecek boyuttadır. 22 cm'lik çapı ve 13 cm yüksekliği bulunan bu ürünün parçaları iç içe geçerek muhafaza edildiği için mutfak dolaplarında saklamaya elverişlidir. Ürün şeffaf dış bölme, süzgeçli ve renkli iç kısım ve çevirme kolunun bulunduğu kapaktan oluşur. Hafif bir materyalden üretildiği için kolay taşınabilir özelliktedir. Çevirme kolu sayesinde oldukça dayanıklı olan GAT Shop yeşillik kurutucunun kullanımı da oldukça basittir. Kurutulması istenen sebzeler süzgeç haznesine yerleştirilir ve kapak kapatılarak yaklaşık 20 saniye kadar döndürülür. Sürenin sonunda sebzeler zahmetsizce kurumuş ve arta kalan zaman da size kalmış olur.

GAT Shop Yeşillik Kurutucu Kaliteli midir?

GAT Shop Yeşillik Kurutucu Kaliteli midir?

GAT Shop 4,4 l yeşillik kurutucu, sebzelerin ve salata malzemelerinin hazırlığı için tercih edilir. Çevirme kollu bu ürün, döndürme işlemini uzun süre sorunsuz bir biçimde yerine getirebilir. GAT Shop 4,4 l çevirme kollu sebze kurutucu, kaliteli materyalleri sayesidne oldukça uzun ömürlüdür. Saklama anlamında problem yaşanmayacak ebatlarda olan fakat 4,4 litrelik hacmi ile işlevsel olan bu ürün, son derece işlevseldir. Döndürme hareketi sayesinde sebzelerde yer alan fazla suyun akıp gitmesi sağlar. Çevirme kolu sayesinde efor harcanmadan yeşilliklerin fazla sudan arınmasına olanak veren bu ürün, pratikliğiyle ön plana çıkar. GAT Shop 4,4 l yeşillik kurutucu ile sebzeleri ve yeşilliklikleri kuru tutarak uzun süre saklamanız mümkün olur.

GAT Shop Yeşillik Kurutucu Ne Amaçla Kullanılır?

Mutfakta hayat kolaylaştıran ürünler arasında olan GAT Shop çevirme kollu sebze kurutucu, yemek hazırlığına ayırdığınız süreyi kısaltır. Söz konusu ürün, sebzelerin çeşme suyundan hızlı bir biçimde arınması sağlayarak zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Kurutucu salata ve yemek hazırlığı kadar marul, roka gibi yeşilliklerin buzdolabında muhafaza edilmesi için de kullanılır. Yeşilliklikleri bu araçta yıkayıp tamamen kuruttuktan sonra buzdolabında uzun süre saklayabilirsiniz. Yeşillik kurutucu aynı zamanda patates gibi sebzelerin fazla nişastasından ayrılması için de ideal bir araçtır. Özellikle kızartılacak sebzeler, GAT Shop yeşillik kurutucu sayesinde daha lezzetli bir hâle gelebilir. Ayrıca bu ürün, makarna salatası yapmak istediğiniz zaman da imdadınıza yetişir. Haşlanmış makarnayı kurutucuya ekleyerek fazla sudan arındırmanız mümkündür. Bu sayede makarna salatasının sulanmasının önüne geçmiş olunur. Daha pek çok farklı amaçla kullanılabilecek olan bu ürünü edinmek Trendyol sayesinde oldukça kolaydır. ürün hakkındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için GAT Shop 4,4 l çevirme kollu yeşillik kurutucu yorumlarını inceleyebilirsiniz.